2017 NISAN ANNELERI GECELERI BULUSALIM!!!

Mucizemkalbim

oglummm biricigim sabirsizca bekliyorum seni
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
447
228
18
41
Geceleri heyecandan uyuyamayip su onundeki bir kac ayib hemen gecmesini dileyen var mi benim gibi??

Heyecandan daha dur bakalim...son ayda hele gunler aylar gibi
Ben kendi.kendime sikintiya koymaktan uyuyamiyorum
Kendime derman olamiyorum

Tabikia buyurun haziran analari... herkes derdini anlatsin ben buraya dertlesmek adina heyecanlarmizi paylasalim diye actim bu konuyu. 24 haftalik oldum oglum olacak ya sizin??

Tabikia buyurun haziran analari... herkes derdini anlatsin ben buraya dertlesmek adina heyecanlarmizi paylasalim diye actim bu konuyu. 24 haftalik oldum oglum olacak ya sizin??
Tsk ederim bende 17haftadayim oglum olcak allah nasip ederse gecen hafta ogrendim cinsiyeti bende heycanimi yenemiorum bir turlu gece gunduz dusunuyorum adini ne koycam kime benzicek falan fistik :) ilk cocukmu sizin benim birde 1.5yasinda dunya tatlisi kizim var allah bebislerimizi bize bagislasin kokularini dogsalarda biran once icimize ceksek kiz evlat tadi aldik doyamadik oglan evlat tadinida allah bize yasatcak sukur iki evladin sevgisinide bolca yasicaz sukurler olsun

Evet cnm benim ki ilk cocugum.. ismini ulas koyacagiz esim secti.. bende cok heyecanliyim... allah kizini bagislasin.. baska cocuk dusunuyormusun?? gerci bu devirde 1 kiz bir oglan yeter tam karar ama ben allah nasip ederse 3 tane dusunuyorun kalabalik aile
kimse de beni anlamiyor zaten

Valla cnm simdilik bir kizim var bide oglan gelcek yeter ismi cok guzelmis allah size bagislasin bende kalabalik aile seviyorum valla ses eylence nese ne guzel bir evde allah kimsenin evinde eksik etmesin cocukta eve nese getiriyo yani evin altin toplari :)

Amin cnm dogru soyluyorsun... Bu isler biraz da maddiyata bakar insan evladina guzel bir istikbal vermek ister... esim der okutabilecegimiz kadar cocuk olsun az ve oz oda hakli..

Amin cnm dogru soyluyorsun... Bu isler biraz da maddiyata bakar insan evladina guzel bir istikbal vermek ister... esim der okutabilecegimiz kadar cocuk olsun az ve oz oda hakli..
Esinde dogru demis cnm hakli maddiyatta onemli yani ben sezeryan olmasam 4 isterdim tani nese kalabalik biz 4kardesiz iyikide diorum herzaman ben en kucugum o benim esyami ben onun derken buyuduk bide hepimiz kizdik kimseye ihtiyacimiz kalmadi allaha sukur babam sagolsun kimseye muhtac etmedi bizi guzel bir gelecek vermek ister herkez evladina ya aslinda gelen cocukta bereketiyle gelir der eskiler dogru valla .

Sende ayni benim gibi dusunuyorsun bizde 4 kardesiz hepimiz kiz ama ben en buyukleriyim!! ben 13 yasinda abla oldum suan en kucuk kardesim 8 yadsinda !! ben uzun sure tek buyudum en kritik yillarimda... bu nedenle hep cocuklarmi ara vermeden dogurmak isterim rabi yuce rabbim nasil dogru gorurse...

S

Ben heyecandan değilde sırtımın belimin ve yanlarımın ağrısından doğru düzgün yatıp uyuyamıyorum çok fazla dönüuorum bi türlü yatamıyorum sadece oturarak rahat ediyorum.Daha şimdiden böyleysem son zamanlarımı düşünemiyorum

Anladim bendede var o sorun ama senin kadar degil ben agirlik hissettigim icin donemiyorum ve surekli lavboya kalktigim icin uykum bolunuyor... sen kac aylik oldun

İyi akşamlar ben sayfanızı yeni keşfettm 27 haftalık hamileyim geceleri karnım kasıklarım taş gbi oluyor sonra geçiyor böyle bişey yaşayanınız var mı yada neden oldgunu bileniniz. Birazcık korktm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…