2017 NISAN ANNELERI GECELERI BULUSALIM!!!

Bende cok yedigim zaman oluyor korkma..

Canlandiralim tabi :)) nasil gidiyor hamilelik? sorun var mi beslenmede uykuda falan? paylas bizimle...
beslenmede yok hiç olmadı baştan beri hiç bulantı yaşamadım maşallahım var 15 kilo aldım
uykular artık kaçmaya başladı belağrımdan kaynaklı snaırım ee bide heyecan :) hamilelik iyi gidiyor sanırım 1 yıl kalmak için uğraştığım için bi yarım saat hissetmediğimde ödüm kopuyor sadece okadar sizlerde durumlar neee. bu arada paşa bekliyorum ben sizin cinsiyet nedir?

Bende cok heyecanliyim...vakit hic mi hiccc gecmiyorr...benimde hic uykularim yok...beslenmem de sabahlari zayif fakat aksamlari iyi.. gunde 3 litre su iciyorum biraz zor oluyor surekli lavabo falan ama mecburen sut yapar cunku.

Bende cok heyecanliyim...vakit hic mi hiccc gecmiyorr...benimde hic uykularim yok...beslenmem de sabahlari zayif fakat aksamlari iyi.. gunde 3 litre su iciyorum biraz zor oluyor surekli lavabo falan ama mecburen sut yapar cunku.
bende 3 litre kesin içiyorum ama artık geceleri tuvalete kalkmaktan gına geldiiii. ama bir yandan da olsun bebeğim iyi olsun diyorum. evet zaman geçiyor ama sanki nisan ayı hiç gelmiyor :)

bende 3 litre kesin içiyorum ama artık geceleri tuvalete kalkmaktan gına geldiiii. ama bir yandan da olsun bebeğim iyi olsun diyorum. evet zaman geçiyor ama sanki nisan ayı hiç gelmiyor :)
Aynen aynen sunun surasinda kac yil geldi gecti gozumuzun onunde fakat 3 ay gecmiyor!! peki sen napiyorsun calisiyormusun? nasil vaktini geciriyorsun?? bende senin gibi oglusuma kavusmayi bir an once istiyorum!!

Aynen aynen sunun surasinda kac yil geldi gecti gozumuzun onunde fakat 3 ay gecmiyor!! peki sen napiyorsun calisiyormusun? nasil vaktini geciriyorsun?? bende senin gibi oglusuma kavusmayi bir an once istiyorum!!
ayyy senindemi erkek :)) çalışmıyorum canım evde yemek çamaşır falan gidiyor. üniversiteden mezun olunca bir türlü kendime göre iş bulamadım. en sonunda çağrı merkezinde başladım bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrenince o kadar radrasyon ve yoğum tempodan eşim korktu ve bırakmamı istedi bende evdeyim :) sen neler yapıyorusn bakalım :)

Bende ayni senin gibi evdeyim :) bi yandan iyi bi yandan kotu vakit gecmiyor!! ev isleri falan belli bir saatten sonra itici geliyor... hergun internette arastirma falan yapiyorum... neler yiyor iciyorsun?? isim falan dusundunuz mu?

Bende ayni senin gibi evdeyim :) bi yandan iyi bi yandan kotu vakit gecmiyor!! ev isleri falan belli bir saatten sonra itici geliyor... hergun internette arastirma falan yapiyorum... neler yiyor iciyorsun?? isim falan dusundunuz mu?
valla canım ne bulsam yiyorum ama sabahları mutlaka yumurtamı yiyorum (arada 2 gün falan yemediğim oluyor) hamileliğimin ilk üç dört ayında ağzıma yumurta sürmemiştim çünkü. baklagil balık denge yakalamaya çalışıyorum. isim olarak eymen tuncay diyorum başından beri. eymen benm lisede bir dizide duyup o zamandan beri istediğim bi isim. tuncayda eşimin babasının adı :) sizde varmı isim kararı? sen nasıl besleniyorsun? evde olunca hareketlerde kısıtlanıyor değilmi. benm pelvis bölgesi ağrılarım çok bebeğim oraya yaslanmış ayakta giyinemiyorum bile. hatta bugun temzlk yaptım çook zorlanarak

Anliyorum benimde cok agrilarim oluyor egilemiyorum falan... biz isim ularak ulas sectik... bende temizlikte zorlaniyorum..m beslenmede ara sira sebze baklagil et tavuk balik falan sut urunleri de cok onemli meyvede... cevizi de bolca tuketiyorum... fakat bu su olayi cok zorladi hele kis gunu icilmiyor!! cocugu dogurunca kesin bidaha icmem!! fakat emzirirken de lazim hemde 5 litre falan cikiyormus sivi ihtiyaci karsi komsu dogurdu sutu iyi geliyor masallah kadin gun icinde toplam 5 litre iciyormus allahim ben 3.literyi zor iciyorum o nasil iciyor... yani insan bir yere gidemez dusunsene surekli lavabo..

5 miiii ! o dafazla değilmi yaa herşeyin fazlası zarar 5 litre sumu yoksa 3ü su 2si meyve suyu sıvı falan mı? ben 5 içcem valla lavabodan çıkamam dediğin gibi. bebkle orda yaşarım artık aynen meyve çok önemli ona başından beri dikkat ediyorum. ya ben suyu seviyorum 0,75lik şişem var 4 kez kesin bitiyor gece doldurup baş ucuma koyuyorum sabaha yarıdan inmiş oluyor :)

5 litre sivi tuketimi toplam ama su cok onemli bide anason ve rezene cayi demleme fakat suan degil 8.nci ay falan basla... ben suyu pek sevmiyorum gorev olarak goruyorum.. bazi insanlar beslenmeye takar bazi insanlar cok onemsemiyor... ben ayni seyleri yemekten usandim... fakat bebegim icin ne gerekiyorsa onu yerim... dogum seklini dusundun mu? nasil doguracaksin??

valla canım kısmet olursa ve son anda tırsıp kaçmazsam normal doğum istiyorumm :) yani açılmam falan olursa sancıdan korkup vazgeçmem. ama açılmam yavaş gider 15 saat gibi bi süre verirse doktorum o zaman kaçabilirim :)

sen nasıl düşünüyorsun? bu arada nerde yaşıyorsun acaba?

Bende aslinda cok korkuyorum normal dogumdan... fakat bir o kadar de istiyorum... sezeryan kolay is fakat hemen cocugu gormuyorsun ve kokusunu almiyorsun... kismet cnm bekleyip gorecegiz... neler aldin bebise?? 4 boyutlu ultrasona girdin mi bebis kime benziyor benimki komple esime benziyor belli.

doktor, kayınvalidem ve her gören bana benzetti özellikle dudak yapısını :) ama bende kaş göz alın yapısını aynı eşime benzettim sanırım sadece dudakları benden almış :) ben 2 tane 10lu hastane çıkışı aldım. baya bi pijama aldım. zıbın seti aldım ama şu çıt çıtlı tulumları hep 6-9 almışım :) onlardan 0-3 olanlardan alıcam. küvet ve 2 battaniye aldım. bi ka. papyonlı kravatlı takım aldım :) prensli şeyler falan :) bebek arabasını sepet beşiğini ve oda taımını aldım :) tabi odası daha gelmedi ama pazartesi gelir diye düşünüyorum :) daha alıncak çook şey var yaaaa. :)

Ben daha hic bisey almadim annem biseyler almis pazartesi getirecek simdiden alirsam her gordugumu isteycem diye dusunuyorum.. ayyy cok heyecanlii... bir o gun yaklassa diyorum artik... sen erkek istiyormuydun ogrenince ne hissettin bende herkes kiz sandi cok sasirdilar...

bana başından beri herkes erkek dedi :) ya ben evlenene kadar erkek istiyodum eşimle nişanlılık döneminde inatlaşırdık o kız isterdi ben erkek :) evlendim ablam doğum yaptı kızı oldu onu gördüğüm an kızım olsun istemiştim :) ama tabii ben 1 sene sonra kavuştum o yuzden ne kızı ne erkeği sadece sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat istedim rabbimden. çok seviyorum oğlumu eminim kız olsaydı da çok severdim. sanırım kızların biraz zilli olması süslü olması cezbediyo bizi :) sizde durumlar neydi kim ne istiyodu :)

Bizde esim kiz istiyordu babaya duskun olur diye benim icin farketmezdi fakat icten ice bir oglum olsun istiyordum... neyse herkes kiz deyince birde esim isteyince kiz olsun dedim fakat rabbim erkek gonderdi... inan hic farketmiyor benim icinde gercekten ne kizim var ne oglum... simdiden cok guzel bir duygu annelik birde dogsa gercek ask!!! nasil bir duygu aceba?? cok merak ediyorum... sanki bir ruyaymis gibi yani sanki hayal kuruyoruz!!!

ya kızlar hem babaya düşkün oluyor hem ilk aşkları babalar oluyor. babalarda o zaman kıymet biliyor. erkeklerde annelerinin en büyük aşkı oluyorlar. sanırım papuçları dama gidicek diye kız istiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…