2017 NISAN ANNELERI GECELERI BULUSALIM!!!

Kızlar bu arada 29. Haftamdayım ve 6,5-7 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl ? Bakalım son 10 haftada daha ne kadar alıcaz

Evet ilk bebegim normal istiyorum fakat cok korkuyorum o ayri... dur bakalim 37.hafta belli olurmus... belki sezeryan olurum bilemem
Ben ameliyattan daha çok korkuyorum sanki... ama tabi Doğum sancısı hiç çekmediğim için , çekmeye başladığım an belli olur nasıl olacağı ... Allah yardımcımız olsun inşallah. Bu arada ben de ev hanımıyım . Çalışmayı Yen'i bıraktım

Bende ev hanimiyim cok erken ayrildim isten 2nci ayda.. zamanda hic gecmiyor. daha nerden baksan 9 haftamiz var... bugun yuruyuse ciktim 10 dak sonra kasiklarima agri girdi...geri dondum.. hormonlarim tavan yapmis evde sinir olup tartisiyorum esimle sonra moralim bozuluyor ve agliyorum...normal midir?

Merhabalar sevgili 2017 Nisan anneleri 2017 martta 2. Kez anne olmaya hazirlaniyorum ben de. Sizlerle kizim icin el emegi tasarimlarimi paylasmak istedim. Umarim begenirsiniz. Yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah. Dilerseniz sizler icim de boyle tasarimlar yapabilirim

Cok isterdim ama ben uzaklardayim ulastirmaniz zor olurdu

Nasildi normal dogum tavseye edermin?

valla canım sancı konusunda bişey diyemem ama saglık acısından ben cok faydasını gördüm mesele ben evlendikden sonra rahim agzı yarası oluşmuştudogum yapanaa kadar ilişkiye girmekten çok korkuyodum çünkü ilişki sonrası kanamam ve inanılmaz agrılarım olurdu. dogumla birlite hepsi gecti adet düzenim yerine geldi. sancımda benim gece başlamış aslında kasılmalar falan ben anlamamışım sabah olunca nişan geldi. saat 7 gibi sonra bi anda sıklaştı agrılarım şanslıydım ki sancım oldugunda suyum geliyodu 11.5 de de kızımı kucagıma aldım. bide dogumdan bir hafta önceki kontrolümde kızım 2300 kilo falandı ben de çok zayıf olacak diye bir hafta boyunca geceleri muz ve süt içtim bir hafta da 3,5 kilo olmuş. zaten ultrason ölcümlerinde yarım kilo fazla ölcüyodu 3 kilo dogdu

ahh kızlar bende bir mide yanması var bugün. öglen yayla corbası içmiştim mahvetti beni hala alev gibi yanıyorum soguk süt işe yarıyo biraz ama sonra yine başlıyo. kızımda hiç mide yanması yaşamamıştım ogluşum beni şimdiden üzmeye başladı

Erkekler analarin canlarini hep yakar bu belli hamileliktede doguncada besle buyut sonra gidip evlenecek be bizi birakacaklar... ama napalim hayat bu bizim kocalar de analarni bizim icin birakmadimi? simdi Bisey soracam kiz anasi olmak ve erkek anasi olmanin farki ne? nasil bir duygu?

canım duygu olarak daha tam belli degil ama kızıma hamileyken falan alışverişini cinsiyet ögrendigimden sonra yapmaya başlamıştım ama bunda inan dogru dürüst bişey almadım.galiba erkek kız ayrımı degilde herşeyin ilki daha heyecanlı tabi bebek dogunca o zaman da oglum oldugu için ilkim olacak eminim duygusuda bambaşkadır

Evet cnm dogru benim de bu ilk hamileliyim erkek ama da kucagima hic almadim alinca neyin ne oldugunu anlarim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…