- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi Mucizemkalbim
-
Hadi cnm pismaniye mi? enteresan... olur deneriz.. sen ilk bebegini nasil dogurdun normal mi? nasildi
Nasildi normal dogum tavseye edermin?normal dogum yaptım canım 36. haftamda
29 hafta ve 13 kilo aldimKızlar bu arada 29. Haftamdayım ve 6,5-7 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl ? Bakalım son 10 haftada daha ne kadar alıcaz
29 hafta ve 13 kilo aldim
Bu arada benim de oğlum olcak kısmetse, isim düşündünüz mü acaba?29 hafta ve 13 kilo aldim
Aslinda cok guzel bir durum tadini cikarben de son bir haftadır inanılmaz iştah var. Yiyorum ama doymuyorum sanki. Yemekten yarım saat geçmeden midem kazınmaya başladı. Hayatımda ilk kez böyle bişi yaşıyorum çok şaşkınım:)
Siz de normal Doğum istiyorsunuz galiba . Ben de öyle istiyorum Allah nasip ederse . İlk bebeğiniz değil miAslinda cok guzel bir durum tadini cikar
Evet ilk bebegim normal istiyorum fakat cok korkuyorum o ayri... dur bakalim 37.hafta belli olurmus... belki sezeryan olurum bilememSiz de normal Doğum istiyorsunuz galiba . Ben de öyle istiyorum Allah nasip ederse . İlk bebeğiniz değil mi
Ben ameliyattan daha çok korkuyorum sanki... ama tabi Doğum sancısı hiç çekmediğim için , çekmeye başladığım an belli olur nasıl olacağı ... Allah yardımcımız olsun inşallah. Bu arada ben de ev hanımıyım . Çalışmayı Yen'i bıraktımEvet ilk bebegim normal istiyorum fakat cok korkuyorum o ayri... dur bakalim 37.hafta belli olurmus... belki sezeryan olurum bilemem
Bende ev hanimiyim cok erken ayrildim isten 2nci ayda.. zamanda hic gecmiyor. daha nerden baksan 9 haftamiz var... bugun yuruyuse ciktim 10 dak sonra kasiklarima agri girdi...geri dondum.. hormonlarim tavan yapmis evde sinir olup tartisiyorum esimle sonra moralim bozuluyor ve agliyorum...normal midir?Ben ameliyattan daha çok korkuyorum sanki... ama tabi Doğum sancısı hiç çekmediğim için , çekmeye başladığım an belli olur nasıl olacağı ... Allah yardımcımız olsun inşallah. Bu arada ben de ev hanımıyım . Çalışmayı Yen'i bıraktım
Cok isterdim ama ben uzaklardayim ulastirmaniz zor olurduEki Görüntüle 1949178 Eki Görüntüle 1949179 Eki Görüntüle 1949180 Eki Görüntüle 1949181 Eki Görüntüle 1949182 Merhabalar sevgili 2017 Nisan anneleri2017 martta 2. Kez anne olmaya hazirlaniyorum ben de. Sizlerle kizim icin el emegi tasarimlarimi paylasmak istedim. Umarim begenirsiniz. Yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah. Dilerseniz sizler icim de boyle tasarimlar yapabilirim
Anladim olabilir saolDusunurseniz kargo ile guvenli bir sekilde ulastirabilirim size
Nasildi normal dogum tavseye edermin?
Erkekler analarin canlarini hep yakar bu belli hamileliktede doguncada besle buyut sonra gidip evlenecek be bizi birakacaklar... ama napalim hayat bu bizim kocalar de analarni bizim icin birakmadimi? simdi Bisey soracam kiz anasi olmak ve erkek anasi olmanin farki ne? nasil bir duygu?ahh kızlar bende bir mide yanması var bugün. öglen yayla corbası içmiştim mahvetti beni hala alev gibi yanıyorum soguk süt işe yarıyo biraz ama sonra yine başlıyo. kızımda hiç mide yanması yaşamamıştım ogluşum beni şimdiden üzmeye başladı
Erkekler analarin canlarini hep yakar bu belli hamileliktede doguncada besle buyut sonra gidip evlenecek be bizi birakacaklar... ama napalim hayat bu bizim kocalar de analarni bizim icin birakmadimi? simdi Bisey soracam kiz anasi olmak ve erkek anasi olmanin farki ne? nasil bir duygu?
Evet cnm dogru benim de bu ilk hamileliyim erkek ama da kucagima hic almadim alinca neyin ne oldugunu anlarim sanirimcanım duygu olarak daha tam belli degil ama kızıma hamileyken falan alışverişini cinsiyet ögrendigimden sonra yapmaya başlamıştım ama bunda inan dogru dürüst bişey almadım.galiba erkek kız ayrımı degilde herşeyin ilki daha heyecanlı tabi bebek dogunca o zaman da oglum oldugu için ilkim olacak eminim duygusuda bambaşkadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?