- 14 Aralık 2016
- 447
- 228
- 18
- 41
- Konu Sahibi Mucizemkalbim
-
Vallah bilmiyorum sadece bebegin gelmesiyle tam anlamiyla nasil bir duygu yasariz biz anne adaylari olarak cok merak ediyorum.. suan bile kendimi kabuguma sigdiramiyorum o zaman ne hissederim veya nasil bir boyutta dusunemiyorum sonsuz bir sarhosluk...hayal kurup duruyorum sen kurdun mu soyle yaparim falan diye?ya kızlar hem babaya düşkün oluyor hem ilk aşkları babalar oluyor. babalarda o zaman kıymet biliyor. erkeklerde annelerinin en büyük aşkı oluyorlar. sanırım papuçları dama gidicek diye kız istiyorlar :)
ohhhooooo nasıl sarılırım naparım diye. sürekli kıyafetlere bakıp içinde hayal ediyorum sonra inanamıyorum benim bebeğim mi olucak diyorum. koltukta veya beşiği koyacağım boşluğa bakıyorum beşiğin içinde onu hayal ediyorum ağlıyo alıyorum öpüyorum göğsümde uyutuyorum falan :) iyi delirdim yaaa :))Vallah bilmiyorum sadece bebegin gelmesiyle tam anlamiyla nasil bir duygu yasariz biz anne adaylari olarak cok merak ediyorum.. suan bile kendimi kabuguma sigdiramiyorum o zaman ne hissederim veya nasil bir boyutta dusunemiyorum sonsuz bir sarhosluk...hayal kurup duruyorum sen kurdun mu soyle yaparim falan diye?
Yokk cnm delirmek falan degil bende ayni durumdayim... esim diyor bana sen kafayi yedin amaan ne anlar ki onlar yasayan biz onlar kucagina alinca anlar... ben cok hayal kuruyorum parka goturecegim carsiya bebek arabasiyla gezdirecegim... ne bileyim aile ziyaretlere falan.. ayyy gelsin zamani artik yaa... neden gecmiyor.. bak sen bana guzel bir yol arkadasi olursun bende sana... cok istiyordum ayni durumda birini bulup duygu paylasimda bulunmayi...ohhhooooo nasıl sarılırım naparım diye. sürekli kıyafetlere bakıp içinde hayal ediyorum sonra inanamıyorum benim bebeğim mi olucak diyorum. koltukta veya beşiği koyacağım boşluğa bakıyorum beşiğin içinde onu hayal ediyorum ağlıyo alıyorum öpüyorum göğsümde uyutuyorum falan :) iyi delirdim yaaa :))
hahah :)) aynen. valla bitek ben böyle heycanlıyım gibi geliyodu herkes patır patır doğuruyo sanki bi benm zamanım geçmiyo :) valla yi olduk biz böyle yaa :)) sen baya geç yatıyosun sanırım :)Yokk cnm delirmek falan degil bende ayni durumdayim... esim diyor bana sen kafayi yedin amaan ne anlar ki onlar yasayan biz onlar kucagina alinca anlar... ben cok hayal kuruyorum parka goturecegim carsiya bebek arabasiyla gezdirecegim... ne bileyim aile ziyaretlere falan.. ayyy gelsin zamani artik yaa... neden gecmiyor.. bak sen bana guzel bir yol arkadasi olursun bende sana... cok istiyordum ayni durumda birini bulup duygu paylasimda bulunmayi...
Bende uyku ne arar... gerci yatiyorum sunda ama uyku sifir... biraz nette takilip oyle gozlerim agirlasinca uyurum... sende uyku varmi??hahah :)) aynen. valla bitek ben böyle heycanlıyım gibi geliyodu herkes patır patır doğuruyo sanki bi benm zamanım geçmiyo :) valla yi olduk biz böyle yaa :)) sen baya geç yatıyosun sanırım :)
bende normalde geç atarım ama bu hafta görümcemin sözü nişanı falan yoğun erken kalkıyorum yarın söz var işte pazara nişan :) hazırlıklar falan tamn edersin :) o yuzdn ben senden müsade alayım canm uyumaya çalışayım zor ama :)) yarın tekrar yazısırız inşallah yoğunluktan girerim inşallah :)Bende uyku ne arar... gerci yatiyorum sunda ama uyku sifir... biraz nette takilip oyle gozlerim agirlasinca uyurum... sende uyku varmi??
Ohh ne guzel olaylar bunlar iste daha ne istiyorsun aklin dagilir biraz zaman gecer hayirli ugurlu olsun size :) musade senin tabi. bana istedigin zaman yaz bende yazarim dilersen ozelden de yazariz... iyi geceler o zaman sana tanistigimiza cok memnun oldum...bende normalde geç atarım ama bu hafta görümcemin sözü nişanı falan yoğun erken kalkıyorum yarın söz var işte pazara nişan :) hazırlıklar falan tamn edersin :) o yuzdn ben senden müsade alayım canm uyumaya çalışayım zor ama :)) yarın tekrar yazısırız inşallah yoğunluktan girerim inşallah :)
bende çook emmnun oldum :) aynen canm sende istediğin yerden yaz :) evet en azından hafta sonum hızlı geçicek gibi :) iyi geceler..Ohh ne guzel olaylar bunlar iste daha ne istiyorsun aklin dagilir biraz zaman gecer hayirli ugurlu olsun size :) musade senin tabi. bana istedigin zaman yaz bende yazarim dilersen ozelden de yazariz... iyi geceler o zaman sana tanistigimiza cok memnun oldum...
Son 8 haftaya girdin kaldi... sabret... benimde cok sikayetlerim var ama napalim... bana gorede vakit gecmiyor...yuruyus falan pek yapamiyorum... dengesiz besleniyorum ya cok iyi ya kotu.. bilmiyorum yaa nasil gececek... 33 yilim gecti sunun surasinda 2.5 ay gecmiyorvalla bende son zamanlarda gece bi uyanıyorum 3 4 saat uyuyamıyorum bide kızım yanımıza geliyo gece yarısı bide üstüne eşim bu hamileligime kadar çook nadir horladıgını bilirim ama sanki bana inat gibi geceleri çok horluyo onun sesindende uyuyamıyorum valla şu iki ay bitsin istiyorum. kızımdayken hamileligi çok sevmiştim 5. ayından sonra. ama bu hamileligimde çok zorlanıyorum
Son 8 haftaya girdin kaldi... sabret... benimde cok sikayetlerim var ama napalim... bana gorede vakit gecmiyor...yuruyus falan pek yapamiyorum... dengesiz besleniyorum ya cok iyi ya kotu.. bilmiyorum yaa nasil gececek... 33 yilim gecti sunun surasinda 2.5 ay gecmiyor
Evet cnm aynen oyle.. bebegin kilosu ne durumda? benimki 1-2 hafta onde. hamurdan tuzdan tatlidan uzak durmalisin aslinda ama ne desem bos ben de asiri cikolata yiyorum hele aksamlari. suan bile karnim ac gibi ne yesem diye dusunuyorum saat 8 gibi omlet yedim ustelik...ahh canım bende yürüyüş falan hiç yapamıyorum beslenme konusundada öyle aman aman düşünerek beslenmiyorum ama hamur işine çok düştüm bu aralar aklıma ne geliyosa üşenmeden hemen yapıyorum haliyle kilo aldıgımı düşünüyorum bayadır tartılmadım ama fark ediyorum. yürüyüşede agrımdan dolayı çıkaamıyorum gidiyorsam dönerken catı kemeklerim çok agrıyo allah yardımcımız olsun seninle aynı sayılırız bnim bide bir hafta önden gidiyo
Ayy birde bu su meselesi yok mu... gunde 3 litre icmemiz gerekiyor cok zorlaniyorumm hele bu kis ayinda... ben genelde de su icmeyi sevmem suanda cok zor oluyor benim icin... ama sut yapiyor bu yuzden iciyorum... birde cildim paril paril oldu..işte valla bnde akşam 8 den önce yemeye calışıyorum ilerleyen saatlerde meyve yiyorum geeecede yatarken bir bardak süt içiyorum. 2,5 hafta falan önce 1300 kg du tatlı bnde cikolata falan degilde böyle elde yapılanlarları istiyorum dogru dürüst çikolata yemedim belkide hiç yemedim hiç hatırlamıyorum. gece yarısı uyandıgımda midem çok kazınıyo ama yemiyorum su içiyorum onun yerine bol bol
Ayy birde bu su meselesi yok mu... gunde 3 litre icmemiz gerekiyor cok zorlaniyorumm hele bu kis ayinda... ben genelde de su icmeyi sevmem suanda cok zor oluyor benim icin... ama sut yapiyor bu yuzden iciyorum... birde cildim paril paril oldu..
Aynen oyle yapiyorum. gunduzleri beslenmemden daha az iciyorum aksamalari daha cok icmeye gayret gosteriyorum.. bak suan 2.5 litre bitmisti baska icmicektim.. sirf senle konusu acildi diye sisemi tekrar doldurdum evet su onemli... birde rezene cayi ama 8.nci aydan itibaran bir fincan gunde hem gazi cikartiyor hem sut yapiyor. eczaneden ozel alman lazim hamilelik icin... simdiden icme dusuk yaparmisben normalde de su içmeyi çok severim gözüm gördükce canım ister. 1,5 litrelik su alırızz paket olarak iki üç güne biter belki üç litreyi bulmuyodur ama kesin 2 litre içiyorum. bide sana tavsiyem göz önünde olsun ben şişemi hiç ayırmam yanımdan
Hadi cnm pismaniye mi? enteresan... olur deneriz.. sen ilk bebegini nasil dogurdun normal mi? nasildicanım bn ilk dogumumda kullandım ama şükür sütüm vardı baya. sana tavsiyem dogumdan sonra pişmaniye ye inan çok süt yapıyo abim dogumumdan sonra getirmişti inanılmaz sütümü arttırmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?