- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.981
Ve şu an şımardımWoww moda ustası olmak böyle bir şey tabiiiii dimii :)))
Çok mantıklı , iyi yapmışsın canımm demek o yüzden bu kadar cici ve sana yakışmışş...
Vayyy kaptana yakışırr:)Yaa ben bunu 2 sene önce nerde olduğunu bile hatırlamadığım bir ara sokakta bulmuş resmini çekmiştimmm... Eski fotolar arasında buldum. Şimdi düşününce tam bizlikmişş..
Seni anan benim için doğurmuş canım şarkısı melodisindeee senii mobilyacın benimm içinn doğramışşşş diyorum şuan pişmanlık içinddee :))
Bir daha da bulamam sanırımm.
Mor falan da var aslinda ama k.rengini aliriz sanırım. O daha cool gibi geldi :)) Çok güzel yerlere dikkat etmişsin. 2 yasa kadar kullanılıyor sanırım. Ben daha çok araştırcam galiba böyle :))Bence gönlünden öyle geçiyorsa mavisini al canım... Kız çocuğa da mavi kullanılır içine bir pembe battaniye attın mı tamam oldu bitti :))) sanki kural mı var. Kıza mavi giydirsek pipisi çıkmaz herhaldeee :)),
Bebek arabası çok şeker görünüyor , baktığımda aklıma takılan ise şunlar ;
* biraz ufak tefek duruyor kaç yaşa kadar kullanılıyormuş?
* bebiş büyüyünce otururken sarkıttığında ayağını koyacak,basacak basamak yok alt kısımda sanırım.( Ama bu çok olmazsa olmaz mı değil. )
Ben biraz daha unisex düşünüp gri kot rengi bebek arabası almıştım. Cinsiyet bile belli olmamıştı aldığımda.
Kuzucum bu arada travel sistem öneririm tekli alma ben oğlumda tek tek almıştım. puset araba falan. hem pahalıya geldi hemde uzun süre kullanmayıp daha sonra baston araba almıştım benim şimdi baston um duruyor ama puset ve ilk aldığım arabayı ihtiyaç sahibine verdim. bu araba ve puset işi çok araştırma istiyor görerek almak daha mantıklı aslindaSağol canım yorumun için. Sen tecrübeli annesin özellikleri nasıl sence?
Birde bu var travel de alsan sonrasında hafif kolay tasinsin arabaya sığın falan diye baston araba alıyorsun mecburen.Mor falan da var aslinda ama k.rengini aliriz sanırım. O daha cool gibi geldi :)) Çok güzel yerlere dikkat etmişsin. 2 yasa kadar kullanılıyor sanırım. Ben daha çok araştırcam galiba böyle :))
Mor falan da var aslinda ama k.rengini aliriz sanırım. O daha cool gibi geldi :)) Çok güzel yerlere dikkat etmişsin. 2 yasa kadar kullanılıyor sanırım. Ben daha çok araştırcam galiba böyle :))
Senin aldığın model nasıl canım? Varsa linkini atar misin? Evet muhtemelen bu tarz bişey alıp 2 yaştan sonra bastona gecer oglusum :)Çok beğendiysen 2 yaşa kadar kullanılsa da olur , fiyatı baya iyi. 2 yaş Sonrasında baston modellerden alırsın hem çok uygun , hem daha hafif , hem daha az yer kaplarbence bizler de bir yerden sonra baston hafif basit tip bir şeylere dönebiliriz benim aldığım 5 yaşına kadar kullanılıyor olsa da ..
Senin aldığın model nasıl canım? Varsa linkini atar misin? Evet muhtemelen bu tarz bişey alıp 2 yaştan sonra bastona gecer oglusum :)
Canım küçükken bu daha da büyüyünce baston uygun olur gibi,bence kesinlikle kahverengi biz de o tonlarda aldık sonra diğer bebeğe de kullanırız diye,bu arada kızlar hani oto koltuğu gibi olan kısmı var ya Almanya da uzman bir satıcı bebekleri 2 saatten fazla onda tutmayın beline zarar dedi,bilginize Canlar .ben sadece kısa araba seyahatinde onda tutmayı planlıyorum .Senin aldığın model nasıl canım? Varsa linkini atar misin? Evet muhtemelen bu tarz bişey alıp 2 yaştan sonra bastona gecer oglusum :)
happymom87 ayy tam senlikmis bu besik.tanidigin iyi bir mobilya ustasi yok mu yaptırabilirsin belki yada nette araştır bakalım gemi beşik filan diye
yaaa dimi bnde ole dusunuorum taha anlam olarak cok guzel ama soylemde zor haklisnz,tabi doguma kdr dha neler oluck neler zor bi kararTaha ismi için yorum yapamayacağım çünkü hep söylerken zorlandımama göktuğ ismi çok tatlı bide ben iş hayatını düşünüp yanına hanım bey koyup deniyorum Göktuğ Bey bence çok şık olur:)
Çok guzelmis canim buda. Anali kizli bol bol gezmelere artık :)) Bakalım biraz daha araştırıp bi karar vericem bende.Mamas&Papas Urbo 2
Diye yazarsan google a çıkar canım...
Kapanışı açılışı anlatan videoları da aratabilirsin youtube'da var.
Bu da link : http://m.akakce.com/p/?2202727
Kızlar ben geçen hafta başladım spora. Doktor sadece koşu bandında 4.hızda yürüyebilirsin dedi öyle yapıyorum bende. Aslında onada üşeniyorum ama spor salonuna üyeliğim var daha hazirana kadar hamilelik öncesi kayıt olmuştum ve bebek düşüncemde yoktu. Şimdi üyeliğim boşa gitmesin diye gidip yarım saat yürüyorum
Saol canım benim çok teşekkür ederimdışarda elbise bulamadım özel dikim bu kumaşını modelini ben buldum dikildi:) çünkü dışarıda bulamadım hiç güzel hamile elbisesi. Jeanler vardı onlarda hiç yakışmıyor bana böyle jileyle çok rahat ediyorum.
Doktorunun izin verdigi olcude yap tabi sporunu canim yurumek cok iyi. Hergun mutlaka yurumeye calis. Benim oncesinde de spor gecmisim oldugundan ve profesyonel biriyle yaptigimdan ki bu esim oluyor(yakinda bikar kaprislerimden ) doktorumla da esim biraz konustu esin ne derse yapabilirsin dedi. Ki zaten o da kati su an sadece yuruyoruz yogaya baslayabilirsin dedi zamanim yok. Sehir disina gidip gelecegim geldikten sonra ufak ufak egzersizlere baslayacagiz. Son aylar squat vazgecilmezimiz olacak sanirim. Normal dogum dusunenler icin tabi:) bana kalsa totomu yerinden kaldirmak istemiyorum da ye ic otur olunca da adeta bir su aygirina donusuyorum
Canım benim eşimde spor eğitmeni ama yürüyüşten başka bir şey pek tavsiye etmiyor. Birlikte egzersiz yapalım diyorum aynanın karşısına geçiyoruz dalga geçiyor saçma sapan hareketler yaptırıyor bana :)) aslında kol ve bacak kaslarını güçlendirebiliriz doğuma kadar sadece karın çalışmak yasak onuda zaten istesek de yapamayız :)) o evde yokken yapıyorum ben ama çok çabuk yoruluyorum eski gücüm yok malesef
Yaaa ne diyosun girtlaklayasim geliyor:) bide o bana kiziyor seni dusunende kabahat diye :) saglikli da yemiyosun diyo onda hakli:) benim yanimda istahli cikolata vs yeme diyorum yok inadina yapiyor sanki:) ben iceyim diye o da oturup sut iciyor bugun kuzu kuzu:) nasil olsa sana o kiloyi verdiricem diyo da psikolojim bozuluyor ama adam iyice fit ben de fat haha:) penguenler yere duser zor kalkar ya yakinda durumum o olacak yataktan kalkamayacagim:) bu arada esim beslenmeyi de cok iyi biliyor yasam koclugu vs tecrubesi de var ama adam bana uyuz iste :) herkese sakir sakir liste veriyor tavsiyelerde bulunuyor bana gelince ye babam ye:) artik korktu karismaz bana :) 16. Hafta bitti ya bazi hareketleri yapabiliriz dedi baslayalim da sizlere de soylerim:) normal dogumu kolaylastiracak seyler yapacakmisiz bakalim
cok tatlısın ya minyonsun, ben 17. haftaya girdim 2. oldugundan heralde hemen cıktı 11. haftada hamile kıyafetleri giymeye basladım bak dusun :) kilo aldın mı dersen kilo almadım ama bi fırladı gobusum :)Teşekkür ederiizz kime yakışmazkiiiiBenim eşim mesleği gereği yurtdışında bir süreliğine. Her gün çekip update göbek fotosu gönderiyorum ki geldiğinde şoka girip ilk uçakla geri kaçmasın. Gün gün görürse farkı anlamaz :))))
benim 2. gebeliğim, 12.haftadan beri pıt pıt biseyler hissediyorum, gaz hareketi vs degil.Hayal dünyası mi yok kuzum olurmu. en azından seyirme hissedilebilir. ama daha çok ikinci gebeligi olanlar daha net hisseder. tabi her hareketi hissedecegi diye bişey yok. sonuçta gazla hareketi hissedemeyecek kadar da cahil değiliz demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?