2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Vayyy kaptana yakışırr:)

Mor falan da var aslinda ama k.rengini aliriz sanırım. O daha cool gibi geldi :)) Çok güzel yerlere dikkat etmişsin. 2 yasa kadar kullanılıyor sanırım. Ben daha çok araştırcam galiba böyle :))

Sağol canım yorumun için. Sen tecrübeli annesin özellikleri nasıl sence?
Kuzucum bu arada travel sistem öneririm tekli alma ben oğlumda tek tek almıştım. puset araba falan. hem pahalıya geldi hemde uzun süre kullanmayıp daha sonra baston araba almıştım benim şimdi baston um duruyor ama puset ve ilk aldığım arabayı ihtiyaç sahibine verdim. bu araba ve puset işi çok araştırma istiyor görerek almak daha mantıklı aslinda

Mor falan da var aslinda ama k.rengini aliriz sanırım. O daha cool gibi geldi :)) Çok güzel yerlere dikkat etmişsin. 2 yasa kadar kullanılıyor sanırım. Ben daha çok araştırcam galiba böyle :))
Birde bu var travel de alsan sonrasında hafif kolay tasinsin arabaya sığın falan diye baston araba alıyorsun mecburen.

Çok beğendiysen 2 yaşa kadar kullanılsa da olur , fiyatı baya iyi. 2 yaş Sonrasında baston modellerden alırsın hem çok uygun , hem daha hafif , hem daha az yer kaplar bence bizler de bir yerden sonra baston hafif basit tip bir şeylere dönebiliriz benim aldığım 5 yaşına kadar kullanılıyor olsa da ..

duyguevren evet aslında görerek almak mantıklı da işte benim geçen haftaya kadar kanama alanım vardı. O yüzden çok dışarı cikamiyorum hala aman bişey olmasın diye. Büyük ihtimal görmeden netten alicam. Bu link attığım arabada pusette var. Muhtemelen bir travel alırız büyüdüğünde de baston tarzı alırız. Bu arabalar çok hoşuma gidiyor ya:) İlerde baktık buna sigmiyor o zaman dediğin gibi baston alırız artık. Çok beğeniyorum bu tarzları.

Senin aldığın model nasıl canım? Varsa linkini atar misin? Evet muhtemelen bu tarz bişey alıp 2 yaştan sonra bastona gecer oglusum :)

Senin aldığın model nasıl canım? Varsa linkini atar misin? Evet muhtemelen bu tarz bişey alıp 2 yaştan sonra bastona gecer oglusum :)

Mamas&Papas Urbo 2
Diye yazarsan google a çıkar canım...
Kapanışı açılışı anlatan videoları da aratabilirsin youtube'da var.

Bu da link : http://m.akakce.com/p/?2202727

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 75
Canım küçükken bu daha da büyüyünce baston uygun olur gibi,bence kesinlikle kahverengi biz de o tonlarda aldık sonra diğer bebeğe de kullanırız diye,bu arada kızlar hani oto koltuğu gibi olan kısmı var ya Almanya da uzman bir satıcı bebekleri 2 saatten fazla onda tutmayın beline zarar dedi,bilginize Canlar .ben sadece kısa araba seyahatinde onda tutmayı planlıyorum .

happymom87 ayy tam senlikmis bu besik.tanidigin iyi bir mobilya ustasi yok mu yaptırabilirsin belki yada nette araştır bakalım gemi beşik filan diye

Araştırıyorum :)) sizin de karşısınıza çıkarsa haber edin lütfeen
Bu arada ben kampanyadan beşik aldım 0-6 ay lık yanımızda yatacağı dönem için.. Görmeden de aldım ebebekten internetten siparişle. Bakalım nasıl çıkacak? Anneannesi çok beğendi ben alayım dedi. Ben de tamam dedim. Diğer tüm modeller birbirine benzer iskelete sahip beşikler aslında normalde olsa beğenirdim ama o kadar çok gördüm ki bıktımmm bu en azından farklı.

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 78
yaaa dimi bnde ole dusunuorum taha anlam olarak cok guzel ama soylemde zor haklisnz,tabi doguma kdr dha neler oluck neler zor bi karar

Mamas&Papas Urbo 2
Diye yazarsan google a çıkar canım...
Kapanışı açılışı anlatan videoları da aratabilirsin youtube'da var.

Bu da link : http://m.akakce.com/p/?2202727
Çok guzelmis canim buda. Anali kizli bol bol gezmelere artık :)) Bakalım biraz daha araştırıp bi karar vericem bende.
Prenses2017 Canim bu bilgi güzel oldu. Teşekkür ederiz. Iyi ki bu sayfa var :)) hem bilgi edinme hem paylasimlar güzel oluyor..

Doktorunun izin verdigi olcude yap tabi sporunu canim yurumek cok iyi. Hergun mutlaka yurumeye calis. Benim oncesinde de spor gecmisim oldugundan ve profesyonel biriyle yaptigimdan ki bu esim oluyor (yakinda bikar kaprislerimden) doktorumla da esim biraz konustu esin ne derse yapabilirsin dedi. Ki zaten o da kati su an sadece yuruyoruz yogaya baslayabilirsin dedi zamanim yok. Sehir disina gidip gelecegim geldikten sonra ufak ufak egzersizlere baslayacagiz. Son aylar squat vazgecilmezimiz olacak sanirim. Normal dogum dusunenler icin tabi:) bana kalsa totomu yerinden kaldirmak istemiyorum da ye ic otur olunca da adeta bir su aygirina donusuyorum

cok dogru secim yapmissin canim cok yakismis gule gule kullan :) ben de kayinvalideme mi diktirsem acaba

yuruyus mu spor mu onlar ne demek bacim
yarim gun calisiyorum cocuklarin pesinee kosturmak yetiyor inan ki spora falan vaktim olmuyor itiraf etmek gerekirse calisnasm da tv karsisinda yatip dururdum sanirim ben

bende en çok yürüyüş yapmayı seviyorum :) dediğin gibi eski gücümüzde yokki :)

fat mı çok alemsin.ben biraz da korkuyorum aslında o hareketlerden ama bilmek de isterim.son ayda yapabilirim sanırım.erken doğumdan korkuyorum ben bi kere rahim kasılması oldu ya

günaydın kızlar :) sanki oğluş içerde hareket ediyo ve bende hissediyorum.arada bi oluyo hafif hafif bi hareket hissediyorum.yalnız hala öyle okkalı bi tekme değil.önümüzdeki hafta hissedicekmişim gibi geliyo :)

isim konusunda da listeye yazdırmıştım ben ama hala kararlı değiliz aslında.aklımızda bikaç seçenek var.eğer başka güzel bi isim bulursak arasından seçicez.sanırım son aylarda netleşicek.tunahan,alpaslan,dağhan,emirhan şuan aklımızdakiler :)
bu arada han eklememizin sebebi de soyadımızla daha uyumlu olduğu için birde eşimin hoşuna gidiyo tabi :)

cok tatlısın ya minyonsun, ben 17. haftaya girdim 2. oldugundan heralde hemen cıktı 11. haftada hamile kıyafetleri giymeye basladım bak dusun :) kilo aldın mı dersen kilo almadım ama bi fırladı gobusum :)

benim 2. gebeliğim, 12.haftadan beri pıt pıt biseyler hissediyorum, gaz hareketi vs degil.
dr uma sordum literature gore mumkun degıl dedi ama bence mumkun, hissediyorum..cok tatlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…