2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Apple kullananlar Banu çiftçi gebelik uygulaması gayet iyi bir de ALLE hamile var .ama beni her açıdan doyuruyor Banu çiftçi bebeğin bugüne kadar olan kalp atış sayısı bile var

Bu ara onu dusunuyorum icimi mi okudun ne yaptin bugun gecti konusu:) insallah zekasi babama ceker dedim babam inanilmaz akilli bir adam zehir gibi derler ya aynen oyle:) adam gunde 3 4 saatten fazla uyumaz en fazla 4 saat onun disinda hep is is is kafasinda oyle buyuk rakamlari carpar boler ki inanamazsin. Dedesine cekerse senin kiz yasadi dunurcum:) bende babadan almisim az biraz annesine cekse de olur haha:) konusuyorum bu ara benim oglum okuyacak buyuk adam olacak diye:):)

Yaaa ne diyosun girtlaklayasim geliyor:) bide o bana kiziyor seni dusunende kabahat diye :) saglikli da yemiyosun diyo onda hakli:) benim yanimda istahli cikolata vs yeme diyorum yok inadina yapiyor sanki:) ben iceyim diye o da oturup sut iciyor bugun kuzu kuzu:) nasil olsa sana o kiloyi verdiricem diyo da psikolojim bozuluyor ama adam iyice fit ben de fat haha:) penguenler yere duser zor kalkar ya yakinda durumum o olacak yataktan kalkamayacagim:) bu arada esim beslenmeyi de cok iyi biliyor yasam koclugu vs tecrubesi de var ama adam bana uyuz iste :) herkese sakir sakir liste veriyor tavsiyelerde bulunuyor bana gelince ye babam ye:) artik korktu karismaz bana :) 16. Hafta bitti ya bazi hareketleri yapabiliriz dedi baslayalim da sizlere de soylerim:) normal dogumu kolaylastiracak seyler yapacakmisiz bakalim

15+2'yiz,gündüz bu kadar göbüş yok akşam bu kıvama geliyor ..ay benim ki de sporda şu an biz şişmeye başladıkça eşleri de bir zayıflama tutkusu almış hayrola

Bizim psikolojimizi bozmaya calisiyorlar herhalde :) arada bir huysuzlul yapip yollamiyorum:) senin gobus de cikmis masallaaah

15+2'yiz,gündüz bu kadar göbüş yok akşam bu kıvama geliyor ..ay benim ki de sporda şu an biz şişmeye başladıkça eşleri de bir zayıflama tutkusu almış hayrola

Maşallah canım gayet iyisinn
Fırsatı değerlendirsinler tabi, biz doğumdan sonra çıtır fit anneler olup yakalarız onların baklavalarını..
Bizim için baklava yapma değil baklava yeme vakti.

Sağlıklı bebeklikleri, mutlu çocuklukları , başarılı okul ve iş hayatları olsun inşallah... Allah güzel yazılar yazsın iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini. Ben de şuan düşündüm kızımın diş hekimi olmasını isteyebilirim kendi doktorlarım çok hoşuma gidiyor çıtı pıtı gencecik hatunlar o yüzden sanırım.:) Ama tabii biz ne istesek boş. Ve bunları düşünmek için çok erkeeeen. Benim babam da öss dereceli, harp okuluna 1.likle girmiş çok başarılı bir Kaptan. Ama annem bana hamileyken omega 3 den çalmış az balık ceviz yemiş ben babamın zekasını alamadım :))) belki torun dedeye çeker. Kimi akıllı olur kimi çalışkan olur , dürüst iyi insanlar olsunlar eninde sonunda kazanırlar..

Kizlaar hepinize masallah :)) ne tatlısınız. Takip edemedim akşam yemeği hazırla,kaldir,blsk.mk. cay derkeeen yorulduk oglusumla. Dinleniyoruz şimdi. Uzun zamandan sonra tartida 59 görüyorum Atak yaptı benim kilo. Daha geçen hafta 57 im kilo almadım diyordum

Afiyet olsun canımmm yemeğin üstüne tartılınmaz ki ama fazla çıkarsın...
Ben rejim yaptığım dönem sabah aç karnına tartılıyordum az çıkayım diye kıyafetleri bile çıkartıyordum :))) böyle taktikleri uygulaaa bak 500 gr en az farkediyor :))))

Canım zekalarının büyük kısmını bizden alacaklar,anneden geçiyor..

Güzel taktikler :)) evet sabah akşam farkediyor tartılma zamanına göre :) bakalım zaten bikaç haftaya ister istemez gelcek kilolar bence :) çünkü artık iştahım açıldı :))

Tabiki canim isin sakasi o. Saglikli olsunlar ve nasil mutlu olacaklarsa oyle yasasinlar. Bende oglumun cerrah olmasini cok isterdim herhalde :) hayatina o anlamda pek mudehale etmem kendi nasil mutlu olacaksa onu secsin. Tabii zeki olsa da hic fena olmaz :)

Kizlar oglusumn adini goktug taha die dusunuorm sizce nasil,varsa onerilerinz yoksa neden diil
İsim hakkaten çok düşünülmesi gereken bişey canım. Eşlerin içine sinmesi gerek. Göktuğ Taha güzel bir isim soyisminizle de uyuyorsa :) Benim kız ismi aklımda var ama erkekte maalesef daha zor gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…