2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sabrınızı tebrik ediyorum ben asla zarfa koyup bekleyemezdimm :)))) haydi bakalım güzel haberlerle dönün canım...

kızlar yaaa bi arkadaş kontrole gidecekti cinsiyeti öğrenmeyip zarfa koydurup tüm aile bir arada öğrenecekti. ama kimdi unuttum. siz hatırlıyormusunuz. kimdi sonuç ne oldu.

Citolesgen gecmis olsun canim bu kadarla tekrar yasamazsin insallah :)

Ben de onu dusunuyodum kimdi acaba diye :)

Vee iste meleklerimizden bize bir mesajjj

Kızlar herkese Günaydınnnn!

Ben yine koşturmacadan giremedim bir sürü yazmışsınız.

Pazar günü meşhur zarfı çok yakın bir arkadaşımıza verdik, o da zarfın içinde yazan cinsiyete göre pembe veya mavi konfeti alıp siyah balonlara doldurdu. Herkes bizim evde toplandı, herkes bişeyler yapıp getirmiş bir sürü yedik. 20 kişiydik, 20 tane balonu aynı anda patlatmadan önce oylama yaptık. 17 erkek 3 kız oy vardı. Eşimle ben de erkek demiştik. Herkesten 1 kız 1 erkek isim önerisi de aldık.

Sonra herkes aynı anda balonlara toplu iğne batırdı veeeee.. pembe konfetiler saçıldı her yere :) Kızımız oluyormuş!

En başından beri ben de eşimde erkek hissediyorduk, çok süpriz oldu :)
Kusmalarım hariç bütün belirtilerim erkek diyordu çünkü.
Cinsiyetini öğrenmek harikaymış, çok heyecanlıydı.

Bebişimin sağlığı da yerindeymiş, şimdilik her şey yolunda :)

Ben şimdi eski mesajları okuyayım

@hayal_masal zarfa koyduracak kisi Leijla galiba.canim cinsiyeti ne suprizi merak ettik :)

kızlar günaydın moralim cok bozuk kan ve idrar vermiştim idrarımda lökosit degeri 58 cıktı normal deger 0-4 olması gerekirken kanım da düşük cıktı sağlık ocagı doktoru ilaç yazdı ama kendi doktoruma gidip gösterip öyle baslayayım diyorum.. enfeksiyon için suya atılan bişey verdi gece yatmadan iç dedi bir de demir ilacı verdi.. sizce ne yapmalıyım.. enfeksiyon bebeğime zarar verir mi deger cok yüksek görünüyor ama tıbbi olarak anlayan var mı
GLUKOZ 73 NORMAL DEGERİ 75-110
RBC 3,68 ND:3,93-5,22
HGB 10,1 ND: 11,2-15,7
HCT 30,1 ND:34,1-44,9
RDW 15,2 ND:11,7-14,5
MON 1,05 ND:1,18-3,74
WBC LÖKOSİT 58 ND:0-4

Günaydın canım hct kan seviyesi ile ilgili kansız cıkmışsın. Bende 30 dum. Doktor kan ilacı verdi kullandım. Kan ilacını içmeue başlayabilirsin.

kendi doktoruna mutlaka göster bence tatlım öyle başla ilaçlara

Ayyy inanmıyorum okurken bile heyecanlandım erkek diye düşünürken kız olması da büyük sürpriz olmuş. sağlıkla doğsun hayırlı olsun canım çok sevindim

bende öyle düşündüm yanlıs bişey kullanmaktan korkuyorum sonucta bebeğim herseyden önemli
Canım enfeksiyon ilacı için bişey diyemem ama demir ilacını iç çünkü kansız cıkmışsın. Sonıcta o da vitamin. Ama sen bilirsin yinede kendi doktoruna hemen gitmelisin vakit kaybetmeden.

Kızlar Dr.um bana omega Royal diye bi kapsül önerdi. Ringa balığından havyar dan elde edilen çok doğal bir omega 3 müş. size de kullanabilirsiniz dedi mi Dr.nuz, 4.ayda erken gibi geldi bana da o yüzden soruyorum. haftada bir kez balık yiyorum o yüzden takviye olarak almak istiyorum

Al bendende o kadarhiç canım istemiyor spora falan gitmek sırf laf olsun diye gidiyorum ama yürüyüşünde ciddi anlamda faydası oluyor. İlk hanileliğimde çok yürüyüş yapmıştım kendimi çok enerjik hissediyordum. Suni sancı ile 22 haftalıkken doğum yaptım. Doktorlar en az 1 hafta sürüyor bebeğin aşağı inmesi ve doğum dediker, yani en az 1 hafta hastanede yatıp suni sancı çekecektim ama benim 2 günde oldu doğum gerçekleşti. Yürüyüşten dolayı rahim kasları gelişiyormuş öyle dedi doktor.

Ben de bu bebek arabasını cok beğenmiştim Canım. Ürünün özelliklerine göre fiyatı çok iyi. Ama işte kumaşı nasıldır filan hiç bilmiyoruz.

Benim doktorum Imom yazdı omega onu kullanıyorum.

Evet ben kullanıyorum omega 3 takviyesi. 3. ayın bitiminde başladık doğuma kadar kullanacağım ama benim kullandığım başka, alg yağı içeren omega 3 kullanıyorum nbl firmasının sadece hamilelere özelmis

Sen hangi bebek arabasını almıştın Canım?
Tamam şimdi gördüm:))

Evet canim yuruyusun cok faydasi var da bir de duzenli yuruyebilsek. Hergun yuruyemiyorum tembellikten:) bir de cok cabuk yoruluyorum ya ben ki cok hizli yuruyen yorulmayan bir insandim hamile degilken:) simdi yine hizli yuruyosun diyolar ama o eski halimden eser yok 15 dk olmadan yoruluyorum tempoyu azaltirsam daha gec yorulurum diye dusunuyorum. Son aylarda da squat oneriyolar acilma icin cok iyiymis de o koca gobekle nasil yapariz bilmiyorum:):) bu arada gecmis olsun canim erken dogum yapmissin, bir daha yasamazsin umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…