- 24 Ağustos 2016
- 63
- 41
- 3
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.041
benim tamamen bitti hatta dr a bir sorun mu var diye sordum ama geçmesi normalmiş hatta bu haftada hamile olduğunu bile unutacaksın dediGünaydın herkese ,bulantısı tam anlamıyla biten var mı bana son durumu anlatabilir mi? benim şükür 15 e girince bitti.ama sabahları halsizlik ve ha bulandı ha bulanacak durumu var ama gün içinde sapasağlamımmesela sabah peynir ekmek devam ama bir an oluyor ki durup o azıcık yemeğe rağmen midemi dinlendirme ihtiyacı duyuyorum,ama ne öncesi ne sonrası şükür öğürme ,çıkarma bitti..tam 16. Haftada mı eski mide halime dönerim acaba
Al bendende o kadarhiç canım istemiyor spora falan gitmek sırf laf olsun diye gidiyorum ama yürüyüşünde ciddi anlamda faydası oluyor. İlk hanileliğimde çok yürüyüş yapmıştım kendimi çok enerjik hissediyordum. Suni sancı ile 22 haftalıkken doğum yaptım. Doktorlar en az 1 hafta sürüyor bebeğin aşağı inmesi ve doğum dediker, yani en az 1 hafta hastanede yatıp suni sancı çekecektim ama benim 2 günde oldu doğum gerçekleşti. Yürüyüşten dolayı rahim kasları gelişiyormuş öyle dedi doktor.
Yaaa benimde yerimden kalkasim yok ama baktimki sisiyorum kaldir o totoyu ve yuru dedim kendime :):) doguma katkisi cok yuruyusun esinle falan yuruseniz iyi olur aslinda. Hareketli olmanda cok guzel ama ayni tempoda yuruyusunde etkisi baska canim.
Aa dogru sende rahim kasilmasi olmustu sen bekle bisey yapma:) bi ara doktoruna gidince sorarsin hamilelik icin hafif egzersizlere ne zaman baslayabilirim diye. Kasilman oldugu icin sen daha dikkatli olmalisin.
Canim benim hala bitmedi. tatli veya agir yemek yedigim zaman yediklerim gidiuo hemen. dikkatli olmak lazim bize yaramayan seyleri yemeyecegiz artikGünaydın herkese ,bulantısı tam anlamıyla biten var mı bana son durumu anlatabilir mi? benim şükür 15 e girince bitti.ama sabahları halsizlik ve ha bulandı ha bulanacak durumu var ama gün içinde sapasağlamımmesela sabah peynir ekmek devam ama bir an oluyor ki durup o azıcık yemeğe rağmen midemi dinlendirme ihtiyacı duyuyorum,ama ne öncesi ne sonrası şükür öğürme ,çıkarma bitti..tam 16. Haftada mı eski mide halime dönerim acaba
Gunaydin annisler onlarin bal yavrulari,
Dun gece hic uyuyamadim cok belim agridi don don sabah oldu esimi gonderdim biraz karnimi doyurdum ilaclarimo ictim sonra bu saate kadar uyumusumevde olmanin faydalari
Leijla gozunaydin canim prenses cok havali gelmis :)
merve100 sonuclarin iyi ciksin insallah
duyguevren ebe annemiz N Nasip_kismet kismette sormustu ama bende tekrar sorayim ayrintili usgyi illa perinatologun mu yapmasi gerekir yoksa kendi doktorumuz veya radyoliji uzamani yapsa da yeterli olur mu?
ikihayat hayirli haberlerle gel canim
Bugun benimde kontrolum var ama randevum teee 5'de
hayal_masal teyzemiz nasilsinn??
Canim dışarı çıkma durumum yok ki.. Haftada 1 veya 2 en fazla 10 dakika yürüyorum. Bi süre daha böyle devam edicem o yüzden görmeden alıcam mecburen. Keşke gorebilme imkanım olsa.Ben de bu bebek arabasını cok beğenmiştim Canım. Ürünün özelliklerine göre fiyatı çok iyi. Ama işte kumaşı nasıldır filan hiç bilmiyoruz.
Canım günümüz hemen hemen aynı bak aynı anlarda da kurtulmuşuz bazen öyle korkuyorum ki geri gelir mi o günler diye aman gitsin gelmesinbenim tamamen bitti hatta dr a bir sorun mu var diye sordum ama geçmesi normalmiş hatta bu haftada hamile olduğunu bile unutacaksın dedi
Hayırlı haberlerle gel canımmm.şimdiden çık yola maslağa geliyosun dimi biraz var trafik biraz önce geçtim..trafik olsada sen uçarak gelirsin bişey olmaz
maşallah sağlıklı bebiş olsun da kilo verilir çok güzel görünüyor ben de neden höbek vıkmadı diye üzülüyorum
Gunaaaaydiiiin bugun buyuk bulusma gunuuuuu randeum 13.00 da cok heyecanliyimmmmm. 11.30 da yola cikacagim malum istanbul trafigi kopru trafigi anca :)
Hadi guzel haberler al inşallah canim.Insallah hepimiz guzel haberlerle geliriz yaaa cok heyecanliyimmm keske daha erkene alsaydim randevuyu zaman gecmedi :)arnavut_biberi
Sonuç bekleyen, randevusu olan minnoş anneler. Benim de bugün nasipse ayrıntılı ultrason randevum var. Hayırlı sonuçlarla dönelim inşallah...
Biliyorum canim msjini okudum bu konuyu merak ediyorum gerci benim icin bi ay kadar vakit var daha netlestirsem ona.gore yapicam arastirmami bugun doktorumla da konusayim unutmazsam o ne dusunuyo acabaCanim bu soruya tam cevap hala bulamadim. bazi annelerimiz doktorumuzun yeterli olacaginu soyluyor bazilari ise perinatologun iyi oldugunu soyluyir. ben hala perinatolog arastiriyorum ama hala da kararsizim acikcasi. belki hatirliyorsun benim doktorum ben bakacagim dedi neye guvenerek oyle dedi bilmem aslindq garanticidir
Sen hangi bebek arabasını almıştın Canım?
Tamam şimdi gördüm:))
N Nasip_kismetarnavut_biberi Kizlar bana geçen hafta kontrolde doktor renkli için şu gün gel dedi. Başka yere gitsem sonucu size getirsem dedim. Nereye gideceğine bağlı dedi. Gideceğim yeri söylediğimde oradan zaman zaman sonuçlar getiriyolar bakıyorum ama cok ta istediğim gibi değil ve sen kanama geçiren bi gebesin perinatoloji uzmanimiza gorunmeni istiyorum dedi. Sanırım bakan yerlerin hepsi bu işin uzmanı değil. Ebe arkadasimiz daha iyi bilgi verir tabi.
Biliyorum canim msjini okudum bu konuyu merak ediyorum gerci benim icin bi ay kadar vakit var daha netlestirsem ona.gore yapicam arastirmami bugun doktorumla da konusayim unutmazsam o ne dusunuyo acaba
Canim senin doktorun yine perinatolga yonlendirmis ama benimki direkt ben bakacagim dedi ondan kafam ksrisik benim. ne zaman gireceksin gunlerimiz ayni seninle
24 Kasım canim. Tam 20.Hafta içerisinde oluyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?