2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
benim tamamen bitti hatta dr a bir sorun mu var diye sordum ama geçmesi normalmiş hatta bu haftada hamile olduğunu bile unutacaksın dedi

AHh ahh kocis benim almadigim kilolari aldi. bazen elimi gobegine goturup bak tekme atti diyo

Canim benim hala bitmedi. tatli veya agir yemek yedigim zaman yediklerim gidiuo hemen. dikkatli olmak lazim bize yaramayan seyleri yemeyecegiz artik

Gunaydin annisler onlarin bal yavrulari,

Dun gece hic uyuyamadim cok belim agridi don don sabah oldu esimi gonderdim biraz karnimi doyurdum ilaclarimo ictim sonra bu saate kadar uyumusum evde olmanin faydalari
Leijla gozunaydin canim prenses cok havali gelmis :)
merve100 sonuclarin iyi ciksin insallah
duyguevren ebe annemiz N Nasip_kismet kismette sormustu ama bende tekrar sorayim ayrintili usgyi illa perinatologun mu yapmasi gerekir yoksa kendi doktorumuz veya radyoliji uzamani yapsa da yeterli olur mu?
ikihayat hayirli haberlerle gel canim
Bugun benimde kontrolum var ama randevum teee 5'de
hayal_masal teyzemiz nasilsinn??

Canim bu soruya tam cevap hala bulamadim. bazi annelerimiz doktorumuzun yeterli olacaginu soyluyor bazilari ise perinatologun iyi oldugunu soyluyir. ben hala perinatolog arastiriyorum ama hala da kararsizim acikcasi. belki hatirliyorsun benim doktorum ben bakacagim dedi neye guvenerek oyle dedi bilmem aslindq garanticidir

Ben de bu bebek arabasını cok beğenmiştim Canım. Ürünün özelliklerine göre fiyatı çok iyi. Ama işte kumaşı nasıldır filan hiç bilmiyoruz.
Canim dışarı çıkma durumum yok ki.. Haftada 1 veya 2 en fazla 10 dakika yürüyorum. Bi süre daha böyle devam edicem o yüzden görmeden alıcam mecburen. Keşke gorebilme imkanım olsa.

N Nasip_kismet arnavut_biberi Kizlar bana geçen hafta kontrolde doktor renkli için şu gün gel dedi. Başka yere gitsem sonucu size getirsem dedim. Nereye gideceğine bağlı dedi. Gideceğim yeri söylediğimde oradan zaman zaman sonuçlar getiriyolar bakıyorum ama cok ta istediğim gibi değil ve sen kanama geçiren bi gebesin perinatoloji uzmanimiza gorunmeni istiyorum dedi. Sanırım bakan yerlerin hepsi bu işin uzmanı değil. Ebe arkadasimiz daha iyi bilgi verir tabi.

Hayırlı haberlerle gel canımmm.şimdiden çık yola maslağa geliyosun dimi biraz var trafik biraz önce geçtim..trafik olsada sen uçarak gelirsin bişey olmaz

Maslaga gidiyorum canim kopruyu gectimmmm 8 dk gosteriyor insallah trafik yoktur amin kardesime goturuyor zaten araba kullanma isini de ona kitledim gerginim zaten ya kotu bisey duyarim diye bu stres doguma kadar bitmeyecek galiba yaa. Yaaa trafik olsa ben kanat takar ucarim hahahaua yada kosa kosa giderimmm gecikir miyim hic

Gunaaaaydiiiin bugun buyuk bulusma gunuuuuu randeum 13.00 da cok heyecanliyimmmmm. 11.30 da yola cikacagim malum istanbul trafigi kopru trafigi anca :)

Günaydınn canımm... Güzel haberlerini bekliyoruuzz yakışıklı minnak damadımı detaylı detaylı göreceksiniz sanırımmm
Ahh bu İstanbul trafiği , ben köprü geçmiyorum ama 2. Köprü yolunda Kavacık kavşağında olduğu için trafik kötü oluyor randevudan 1,5 saat önce çıkıyorum. Dilerim sancılarımız gece yarısı yollar boşken filan başlar da rahatca gideriz :))) yoksa çocuğun nüfus kağıdında doğum yeri : e-5 in ortası filan yazabilir :))) bu arada yol boyu emniyet şeridi var en kötü dörtlüleri yakar basar gideriz diye düşünmüştüm sen de güzergahdaki alternatifleri bir değerlendir :))

Insallah hepimiz guzel haberlerle geliriz yaaa cok heyecanliyimmm keske daha erkene alsaydim randevuyu zaman gecmedi :) arnavut_biberi
Hadi guzel haberler al inşallah canim.
Bugün randevu günü yine birçok arkadaşın :)
Inşallah herkes güzel haberler alsın. Ohh yarım saat falan baya doyarsınız hepiniz bebislere :) Ben hepinizi böyle ugurlayip son gidicem herhalde. Daha çok var
Arada devlete gitsem mi diye dusunmuyor değilim :)))

Biliyorum canim msjini okudum bu konuyu merak ediyorum gerci benim icin bi ay kadar vakit var daha netlestirsem ona.gore yapicam arastirmami bugun doktorumla da konusayim unutmazsam o ne dusunuyo acaba

Sen hangi bebek arabasını almıştın Canım?
Tamam şimdi gördüm:))

Tamam canım Sanırım bir daha paylaşırsam bıktık senden de arabandan da yeterrr diyeceklerr :))))) beni mart annelerine transfer edecekler :)))) fotoğraf albümümde de var aldıklarımm..

Canim senin doktorun yine perinatolga yonlendirmis ama benimki direkt ben bakacagim dedi ondan kafam ksrisik benim. ne zaman gireceksin gunlerimiz ayni seninle

Biliyorum canim msjini okudum bu konuyu merak ediyorum gerci benim icin bi ay kadar vakit var daha netlestirsem ona.gore yapicam arastirmami bugun doktorumla da konusayim unutmazsam o ne dusunuyo acaba

Canim benim de daha var ama erken arastirmak iyi cogu aradigim perinatolog 2 hafta oncesinden randevu veriyo en erken. doktoruna sor bakalim merakla bekliyorum :)

Kızlar bazı kadın doğum doktorları ayrıca perinatoloji eğitimi aldıkları için kendileri bakmak istiyor olabilirler.Mesela benim doktorumda perinatoloji eğitimi almış fakat yönlendirdiği perinatoloji uzmanı için ben her dalda eğitim aldım fakat perinatoloji uzmanı o dal üzerine yoğunlaşıyor tabiki benden daha iyi bakıcaktır demişti.Bende ebeyim hem mesleki bilgim hemde kendi fikrim bu dal üzerine uzmanlaşmış perinatoloji drna detaylıya girmek tabiki daha iyi olur ama çok iyi detaylı bakan radyoloji uzmanları ve kadın doğumcularımız var Seçim tatlış annelerin inş hepimiz hayırlı sonuçlarla döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…