- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
- #39.501
Can'ım sudo krem geçiriyormuş eltim denemişti memnunduDoğum lekeleri olan var mıydı yüzünde ne kıllanıyorsunuz yada be yaptınız gitti mi lekeler
düzenli kullanmak gerekli diye yazmıştı Can'ım günde 2-3 damla
Can'ım hepsi var bizde de küçükken daha çok yapıyorlar öyle bizimkinin bezinde hiç çiş olmuyordu her açışta yapıyordu. 44 günlük olduk artık çok nadir yapıyor açınca. Kaka bizimki de arada öyle yapıyor hatta hep yeşil yapıyor. Doktor sadece anne sütü alanlarda kırmızı olmadığı sürece sıkıntı görmüyoruz dedi panik yapmaKızlar günaydın size birkaç sorum var . Oğlum 25 günlük .
1 ) oğlum her alt açışta tam makatını temizkerken yeniden kaka yapıyor başına gelen var mı yada doktoruna soran ?
2) bazen köpüklü normal renginde normal kıvamında kaka yapıyor ama köpüklü olması bir sorun teşkil eder mi acaba?
3) uyanık olduğu zamanlar hep ağlıyor çocuğumun dilinden anlayamıyor muyum diye üzülmeye başladım. Büyük ihtimal gaz var ama ne bitmek bilmeyen gaz bu?
4) gaz yaparken ve kaka yaparken cok ağlıyor acaba normal mi?
Bu arada bu soruların hepsini doktora da sorucam az kaldı randevumuza ama sizler de yaşıyor musunuz merak ettim?
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

emzirirken öyle oluyor iştah maalesef yaa aynı durumdayım tabi kilon benim hayalini kurduğum kiloO kadar iştahıyım ki nasıl verilecek bu kilolar 66kiloda kaldım oturdum ne akla hizmetse iki tabak yemeği ekmekle bir güZel yedim olsa yöne yicem ben nasıl kilo vercem acayip bir iştahım var