2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bebeginiz uyurken gözleri nasıl oluyor bizimki şekilden şekile giriyor ? düzelir diyorlar da aynı mi herkeste acaba ? uyanıkken gözleri normal uyurken birazda gözleri açık olunca pek normal değil uyandiriyorum bazen gözleri duzeliyor
Evet cok kaydırıyor gözlerini uyurken yukarılara.. beyazı gözüküyor gözünün. Bazen uykuda ama yarı açık gözler ve sağa sola dönüyor:)

Gunaydin kizlar.emzik almayanlar icin wee marka deneyin isterseniz bizde.dun onu aldim verdim daha uzun süre tuttuk

GÜNAYDIN kızlar iki gündür bu bebeğe noldu anlamadım gece uzun uyur oldu ben de uyanamıyorum ac kaliyordur diye üzülüyorum iki saati geçirmezdim gece de olsa. gündüz daha çok emiyor zaten. iki gündür uykusu çoğaldı ama emmesi azaldı uyandiriyorum beş dakika emiyor sonra bırakıyor 2 saat daha uyuyor iki gündür böyle.
Doymasa uyumaz ki demek ki yetiyor. Benim doktorum uyuyani kaldirma dedi.

Kızlar!! Süt arttırmak için gunde 3 litre su içen varmi? Ben hamileliğim boyunca ictim. Fakat bunu 3 saatte tüketsem olur mu? Yoksa tum gune mi yaymam gerek?

Heralde canım ama aç mi tok mu pek anlayamıyorum versem 24 saat memem ağzında kalacak 2 çekiyor bi dinleniyor hanfendi hiç Hayır demiyor süte, tabi sonra da fazla geliyor kusup duruyor sutleri
Aynı benim kızı tarif etmişsin.açlık olamaz emiyor emiyor kusuyor.fazla geliyor emdiği.her bezi kakalı hala.bu ayki kilo alımını merak ediyorum bu kadar kusmaya nasıl kilosu acaba.ben reflüdrn şüpheleniyorum ya bakalım 2 ay kontrolünde sorucam.

Aynı benim kızı tarif etmişsin.açlık olamaz emiyor emiyor kusuyor.fazla geliyor emdiği.her bezi kakalı hala.bu ayki kilo alımını merak ediyorum bu kadar kusmaya nasıl kilosu acaba.ben reflüdrn şüpheleniyorum ya bakalım 2 ay kontrolünde sorucam.
Benimki de cok sik araliklarla emiyor 5 er dk 3 er dk ve cok kusuyo fiskiye gibi heh diyorum reflu var bazen de hic kusmuyor butun gun. Dun kontrolde cok sukur cok iyi kilo almis o kadar kusmaya.kilo iyiyse bisey yapmiyorlarmis okudugum kadariyla.

kizlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bel agrisi olan ve mide agrisi ceken varmi bide bebisleri saglik ocagina kontrolemi yoksa cocuk doktorunadami muane ediyorsunuz

kizlar bisi sorcam normal dogumdan sonra bel agrisi olan ve mide agrisi ceken varmi bide bebisleri saglik ocagina kontrolemi yoksa cocuk doktorunadami muane ediyorsunuz

1 aylık kontrolünde 800gr .almş benimki dr normal, Anne sütüne devam dedi. Ben de emdikten sonra biraz da mama vermeyi düşünüyorum biraz kilo alsn diye ama kararsizim

Back
X