2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Az kilo almış ama olsun toparlar. Mecbur mama vericeksin aç kalmasın çocuk. Sık sık emzir. Emzirdikçe süt artıyor. Benim sol göğsümde daha az süt oluyordu bir süre solu emzirdim hep sağ göğsümü sağdım şimdi sol göğsümde de süt çok olmaya başladı. Birde süt yapıcı çaylardan iç mutlaka ben çok içiyorum onlardan bir de tahin helvası ya da tahin pekmez ye ama hergün düzenli olarak. Ben bunları doğumdan itibaren yaptım sütüm arttı

Buzluğumda yaprak sarması ve kurabiyem vardı.bir çeşit börek kısır ve tatlı yaptım iki çocukla valla.ama eşim baktı çocuklara.ben misafir kabul etmiyordum bebeği hasta ettik diye.şimdiden sonra bir sürü gelecek var.huyum batsın her seferinde bir daha yapmıycam derim ama yine yaparım yine yaparım.

O kadar çok içeçeği içince suya yemeğe yer kalıyor mu:)hakkaten bir kutusu 30-40 lira bu içeceklerin hemende bitiyor.

Bu arada bende bir haftadır 3 numara yeşil prima kullanıyorum.daha bir kere dışına çıktı.ondada çok fena kaka yapmıştı.

Şu saat oldu hiç bir iş yapamadim kucağımdan inmiyor ama olsun yalnız olmak da pahabiçilmezmiş kızlar decavit ve demir ilacina devam ediyor musunuz
Ben devam ediyorum.doktorum demir hapını iki ay her sabah decaviti ara ara iç dedi.ama ben demir hapı kabız yaptığı için her sabah içemedim.

Galiba fazla duygusal davranıyorum kıyamıyorum ama ne yapim minicik dün nerdeyse kucağıma alıyordum sonra vazgeçtim dedim şimdi böyle yaparsan ilerde hiç baş edemem
Ay hayalimdeki bebek beşiğe koyunca uyuyan bebek.alışacak gibiyse hiç duygusal davranma.memede uyumaya alışan bebeklerin gece uykusu gitgide kötüleşiyor.ilk kızımda başa çıkamamıştım yanıma aldım memem açık o emerken ben uyuyordun m artık.bu da öyle olacak gibi.ya meme ya sallanmak istiyor.

Valla ben kendimize yemeği zor yapıyorum yapamam kimseye valla. İlk gelenlere pastaneden kuru pasta ve kek alıp vermiştim şimdi börek ve pastaya döndüm :))
Bol sıvı alıyorum iyi oluyo. Ben hamilelikten çncede hep bişeyler içerdim ağzım boş durmazdı o yüzden alışkın bünye :)

Bende 2 numara kullanıyorum bitince 3 gelicez prima kullandım hep memnunum daha hiç taşmadı

Bende hazır su böreği siparişi vermiştim buzluğa koydum misafir gelince ısıtıyor hemen

Merhaba kizlar ben nisan annesiydim ama mayista anne oldum oglum 41hafta 1gunluk dogdu gec geldi ama cok sukur rabbime yuzumuzu guldurdu.3mayista anne oldum Allah tum hamilelere yardimci olsun.ben zor dogum gecirdim ama yinede deger oglum icin.hepinizi opuyorum anne olmak cok guzel ve zor bisey

Evet simdi omudum hikayeni.insallah ha.ile olursun bu sefer

Benim de sol göğsümde süt daha az neden acaba. Solu da veriyorum az diye vermemezlik yapmıyorum. Humana still tee içiyorum ama pek birşey farkettirmedi. Ayran bana süt yapıyor onu farkettim birde hamur işi. Çocuktan fırsat bulup düzenli beslenemiyorum ki. Düzenli yesem belki sütüm artacak.

Yemene dikkat etmediğin içinde olabilir. Ben uyutunca bebişi hemen hızlıca kahvaltı yapıyorum. Çay falan unuttum sütle yapıyorum kahvaltıyı. Laktozsuz süt içiyorum. Öğlenleri genelde çorba içiyorum. Akşamdan çok yapıyorum çorbayı öğle yemeklerini öyle geçiştiriyorum. Akşamlarıda ya eşim yapıyor ya da dışarda yiyoruz ama mutlaka salata yiyorum. Yeşillik yemek lazım. Kızın hiç izin vermiyorsa sling al bence. Benim çok huzursuz olduğu zaman evde slingle geziyoruz

Benim sütümü artıran yiyecekler, incir reçeli, rezene, ıhlamur, kuru soğan, hoşaf, bol su. Sütümü koyultan şey hoşaf sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…