- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.761
Bende pamukla siliyorum gece üşenirsem ıslak mendille siliyorumBen hala bayb me nin pamuğunu kullanıyorum sıcak suyla.ilk 3 ay ıslak mendil cildi hassas olduğu için zarar verebilir gibi geliyor bana
bende mim. 6 ay alacağım keşke 2 yaşına kadar bakabilsekBenimde temmuz 3 iş başı ben 6 ay ücretsiz izne ayrılacağım nasipse başka çıkışım yok
iki gün zorlanırsın annesi inşallah hemen toparlarKızlar bugün yavruma 3 aşı yapıldı biri malum verem aşısı ben aşı yapılırken bakamıyorum çok kötü oldum eşim tuttu bebeğimizi şimdide kalça filmi çektirmeye gidiyoruz inşallah bişi çıkmaz. 3 aşı yapılması da çok zor hangi tarafını tutayım bilmiyorum canı yanıyor uykuda acı acı ağlıyor
Bizdede çıktı bugün yaptırdım işte çift bez kullan dediBizim kalça kemiğinde sorun çıktı sınırda dediler öyle üzgünğm ki
Sağlığında bir problem olmadıkça kiloyu çok takma. Ufak tefek çıtı pıtı bir kız olcak demekki :)
Islak mendilleri yıkıyorum kavanoza koyup ordan kullanıyorum tavsiye ederim kimyasalı azalmış oluyor bu sayede :)
Canım sütüm artmaz diye düşünme önce kafanı rahatlat sen bol su iç sık emzir süt azda gelse emzirdikten sonra sağım yok doktorum bana mamsel steel tea adında çay önerdi faydasını gördüm belki yapmışındır dediklerimi bilemiyorum ama gelmiyorsa da kendini üzmene gerek yok bebiş sağlıklı olsun varsın mama yesin4175 çıktı bugün, 15 günde aldığı kilo 225 gram, açlıktan ağlıyormuş yavrum meğerSağlığında bir problem yok çok şükür. Artık 3 saatte bir 90 cc mama vericez. Daha da doymadı 120 cc verin dedi Dr. Sütüm çok yok çünkü. Bu zamandan sonra da artmaz bu seviyede devam eder dedi Dr. 15 gün sonra tekrar çağırdı.
Bende arada uni kullanıyorum bence hepsinde var azda olsa kimyasalUni baby kullanıyorum yeni doğan sarı paket. Onda da var mıdır ki kimyasal
Canım sütüm artmaz diye düşünme önce kafanı rahatlat sen bol su iç sık emzir süt azda gelse emzirdikten sonra sağım yok doktorum bana mamsel steel tea adında çay önerdi faydasını gördüm belki yapmışındır dediklerimi bilemiyorum ama gelmiyorsa da kendini üzmene gerek yok bebiş sağlıklı olsun varsın mama yesin
Aynen canım sen elinden geleni yapmışsın sütü olduğu halde emzirmeye kadınlar var üzme kendiniYaptım canım herşeyi denedim hep aynı seviyede kaldı sütüm. Çok şükür hiç yok değil ama kızıma yetmiyor işte. Aç kalmasın ağlamasın da ne yapalım mamayla desteklicez yapacak bir şey yok.
Baybpooh tu sanırım o da çift bez bağlıyordu.inşallah kısa sürede düzelir.Kızlar kalça ultrasonu çektirdim bugün dr hafif kayma var dedi haftada birkaç kez çift bez bağla dedi bir ay sonrasına kontrole gel dedi. Devlet hastanesinde çektirdik
Ben önlem olsun diye yıkıyorum hiç pişik olmadık zeytinyağı ilede nemlendiriyorım durum iyiUni baby kullanıyorum yeni doğan sarı paket. Onda da var mıdır ki kimyasal
Aynen çift bez ben araya havlu gibi bişi de koydum bacaklar iyice ayrı dursun diye inşallah düzelecekler benim sol 58 çıktı 61 derece olmalı sanırım. sağa 61 derece normal sınor yazıyobende mim. 6 ay alacağım keşke 2 yaşına kadar bakabilsek
iki gün zorlanırsın annesi inşallah hemen toparlar
Bizdede çıktı bugün yaptırdım işte çift bez kullan dedi
Benim 50 derece digerine 54 derece yazıyor başladım gelecek ay kontrolünde Doğum yaptığım hastanededir kontrol ettireceğin devlette yaptırdık biz çok yoğun burda hastaneler birde ben sezeryan oldum normal Doğum daha çok gürülüyorAynen çift bez ben araya havlu gibi bişi de koydum bacaklar iyice ayrı dursun diye inşallah düzelecekler benim sol 58 çıktı 61 derece olmalı sanırım. sağa 61 derece normal sınor yazıyo
Bizdede dr öyle dedi bir ay sonra bakacağız sağolasınBaybpooh tu sanırım o da çift bez bağlıyordu.inşallah kısa sürede düzelir.
Bende sezeryan oldum özelde çektirdik acaba diyorum üniversite hastanesine gitsem mi yada ortapedi doktoruna inşallah düzelecekler ben çok ağladım ama yapacak bişi yok bu çaresi olan bir durumBenim 50 derece digerine 54 derece yazıyor başladım gelecek ay kontrolünde Doğum yaptığım hastanededir kontrol ettireceğin devlette yaptırdık biz çok yoğun burda hastaneler birde ben sezeryan oldum normal Doğum daha çok gürülüyor
Canım sütüm artmaz diye düşünme önce kafanı rahatlat sen bol su iç sık emzir süt azda gelse emzirdikten sonra sağım yok doktorum bana mamsel steel tea adında çay önerdi faydasını gördüm belki yapmışındır dediklerimi bilemiyorum ama gelmiyorsa da kendini üzmene gerek yok bebiş sağlıklı olsun varsın mama yesin
bizde araştırma hastanesine gittik ama çok yoğun ben birşey çıkmaz diyordum sok oldum duyunca doktor bana anlatıyor tabii hiç birini kafam almadı sonra tekrar sordum ne yapacağım diyeBende sezeryan oldum özelde çektirdik acaba diyorum üniversite hastanesine gitsem mi yada ortapedi doktoruna inşallah düzelecekler ben çok ağladım ama yapacak bişi yok bu çaresi olan bir durum
Erken teşhis bizim için çözüm olacak eminim ki sanırım genetik bizdekiler benim eşimin teyze kızıda öyle ama düzelmiş bebekken öğrenilmiş şimdi 16 yaşında.bende çok kötü oldum ağladım ağladım ama hemen topladım kendimi bu düzelecek bişi inşallah tüm bebekler çok sağlıklı olsunlar evlat farklı bişi gerçektenbizde araştırma hastanesine gittik ama çok yoğun ben birşey çıkmaz diyordum sok oldum duyunca doktor bana anlatıyor tabii hiç birini kafam almadı sonra tekrar sordum ne yapacağım diye
Birde ablamda varkalca çıkığı küçükken fark etmemişler şimdi 37 yaşında onun yüzünden baya sıkıntı çekiyor. Allahtan erken öğrendik
Allah evlatla sınamasın gerçekten şükür ki öğrendik bana haftada bir kaç kez çift bez yap dedi size ne dedi drErken teşhis bizim için çözüm olacak eminim ki sanırım genetik bizdekiler benim eşimin teyze kızıda öyle ama düzelmiş bebekken öğrenilmiş şimdi 16 yaşında.bende çok kötü oldum ağladım ağladım ama hemen topladım kendimi bu düzelecek bişi inşallah tüm bebekler çok sağlıklı olsunlar evlat farklı bişi gerçekten
Yaaa ben günde bir kez içiyorum gerek duyarsam ikinciyi içiyorum kişiye göre fark ediyor sanırım herkes bulgur süt yapar der bende hiç süt yapmadıcnm mamsel cay bende etkili olmadi cok
1 ay kontrole kadar hep çift ben havlu da koyuyom iyice açık kalsın diyeAllah evlatla sınamasın gerçekten şükür ki öğrendik bana haftada bir kaç kez çift bez yap dedi size ne dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?