- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #10.241
canım merhaba. pentiden hamilik sütyenimi diye aldın. ben de almak istiyorum rahat birsey.Ben penti den aldım. . Oldu birkaç hafta ilk şişmeye ve acımaya başladığında almıştım. Sadece alttan destekli çok rahat Model buldum 3 al 2 öde vardı ben de siyah beyaz ten rengi aldım. . Çok memnunum.. tavsiye ederim..
sağol canım.gözün aydın canım darısı başımıza en çok korktuğum şey
dun gece kasiklarim cok agridi bende doktora gittim bugun. hersey yolundaymis hopluyordu keyfi yerindeydi:) sasirdim hoplamasini gorunce:) doktor bana erkek gibi geliyor ama 2 hafta sonra netlesir su an bisey diyemem dedi. cikinti var ama bakalim 2 hafta sonra ne olacak dedi.icim rahatladi her agrida panik yapiy:
canım benimde hopluyrordu hatta başının üstünde yatıyor ayakları havada . amuda kalkıyorordan oraya gidiyordu bende cok sasırmıştım :) ikihayat
Sagolun kizlar Ayy ben de korktum bi an. Netten baktim erken dogum vs diyo. Dedim ne erken dogumu noluyo. Cok rahatsizlik verici gercekten. Disaridaydim simdi disarda oldi bi de. Olmazsa disari cikarken gunluk ped falan kullanayim.
Sagol canim tesekkur ederimCanım o erken doğumu ben de okumuştum , hamileliğin ileri dönemi için geçerli , bu suyun erken gelmesi olayı gibi erken doğum başlangıcı oluyormuş. . Su gibi akinti ve bacaklardan akacak kadar yogunmus bambaska bir olay.. Akıntı açık renkli kokusuz olduğu sürece normal... sık sık iç çamaşırı değiştir. . Akıntı rengi koyu kötü kokulu ise doktoruna söyle mutlaka...
canım merhaba. pentiden hamilik sütyenimi diye aldın. ben de almak istiyorum rahat birsey.
Sağol canım. Ben şimdi internet sitesinden de bakarım modeline. Zaten deneyerek alırım mağazada.Yok hamile sutyeni almadım canım, benim üstüm zayıf 75 a gidiyordum. . Normal aldım Ama 75 b aldim sadece alttan destekli ama içinde kalıp yok.. etiketinde yazan kod pltuygbs14sk modeli yok başka inş yardımcı olur:) olmazsa orda dener rahat olanı alırsın. ..
Ya canım içinde kalıp olsa daha iyi olır aslında benim mememin ucları cok belli oluyor artık :) ben kom dan giyiniyordum sütyenlerimi cok memnundum. Fakat ucları belli olunca napcağımı şaşırdımYok hamile sutyeni almadım canım, benim üstüm zayıf 75 a gidiyordum. . Normal aldım Ama 75 b aldim sadece alttan destekli ama içinde kalıp yok.. etiketinde yazan kod pltuygbs14sk modeli yok başka inş yardımcı olur:) olmazsa orda dener rahat olanı alırsın. ..
Iyi canım gözün aydinkızlar öğrendim doktorla konuştum ikili tet sonucum iyi cıktı. risk düşükmüş
Sağol canımIyi canım gözün aydin
Bunyeyle alakali ancak sut donemi biraz daha buyuyeceklEvet en iyisi oyle bir sey bakmak. Peki ilerleyen zamanlarda gogus daha da buyuyor mu simdiden aldi basini gitti benimkisi. Cok da hassas
Sanirim bunyeyle alakali ancak dogumdan sonra sut uretmeye baslayinca biraz daha buyuyeceklerEvet en iyisi oyle bir sey bakmak. Peki ilerleyen zamanlarda gogus daha da buyuyor mu simdiden aldi basini gitti benimkisi. Cok da hassas
Ya canım içinde kalıp olsa daha iyi olır aslında benim mememin ucları cok belli oluyor artık :) ben kom dan giyiniyordum sütyenlerimi cok memnundum. Fakat ucları belli olunca napcağımı şaşırdım
Au canım acıklaman için cok teşekkür ederim. Evet pentide fiyatlar cok uygun. Nasılsa sadece hamilelikte giyincez. Dışarı ilk cıktığımda direk pentiye atıcam kendimi. Eşimde diyor artık uclatı belli oluyor sütyen alalm sana diyor. Umarım kafama göre rahat bir sütyen vulurumGöğüs ucunu belli etmiyor , bazen sutyenden hafif belli olur gibi oluyor ama üstüne bir şey giydiğin anda t shirt bile giysen belli olmuyor , çok ince yapılı emzirme sutyenlerinden değil. . Normal sutyen kalıbında .. push up modellerden değil ben göğüslerim küçük olduğu için hep iç destekli alırdım.. şimdilik memnunum.. kom un da iyidir. Penti fiyat olarak daha uygun uzun süreli giyemeyecegimiz düşüncesiyle hem ekonomik hem rahat olması avantajlı canım. . İnşallah bulursun rahat ettirecek bir model.,)
Ayy öperim ben senin bebeğini ama arkasını mı dönmüş yoksa bize küsmüş müSlm kizlar Nasılsıniz okul başladı başlayalı buraya hiç giremiyorum. Girince de geçmişten okumaya başlayayım diyorum hiç bitmiyor :)
Ben de bugün kontrole gittim Bebisim daha once 12 gün geriden geliyordu bugün gittigimizde normal haftasını yakalamis 11+2 olmusuz 4.5cm olmus acaip mutlu oldum :) doktorda çok güzel dedi çok iyi beslenmissin dedi çok iyi bakmissin dedi. Kıpır kipirdi çok hareketli dedi
Burun kemiği oluşmuş 2li tarama için kan verdim. Aslında düşünmüyordum ama işte merak olunca isin ucunda yapalım dedik:) folik asit ve decavit artık kullanma dedi kalsiyum ve demir ilacına baslayacakmisiz 3 hafta sonra bir daha çağırdı eğer gösterirse cinsiyeti de belli olur dedi. Bizden haberler bu kadar
Bu da benim minigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?