- 20 Nisan 2009
- 5.750
- 2.498
- 698
Yarın bir dip köşe süpürüp siler halıları sererim canım bir bıyık kas aldirmam lazım da gidemedimBende hizmet etmek istemiyorum kendi başımıza kalsak en iyisi sende bitir işini ne kaldı ya iyice yoruldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bir dip köşe süpürüp siler halıları sererim canım bir bıyık kas aldirmam lazım da gidemedimBende hizmet etmek istemiyorum kendi başımıza kalsak en iyisi sende bitir işini ne kaldı ya iyice yoruldun
Çok şükür ilk defa hareketleri iyi çıktı normalde sürekli iki kere nst ye girmek zorunda kalıyordum. Pazartesiyi beklicem artıkDaha gün vereceklerpazartesi
bugün baktilarmi nst den hareketleri nasılmış
Sezeryanı savunduğumdan değil ama şu tabloda 4. Doğum daha çok hasar bırakmaz mı?3 tane normal doğum yaptım ilkinde epizyo açıldı diğer ikisinde yırtıklarım oldu geçenlerde kadın doğuma muayene oldum hiç yırtığın olmadı mı dedi bana o kadar iyi dikmişler .. yalnız normal doğumun da kontrendikasyonları var tabi bende pelvik bağlarda gevşeme bıraktı idrar kaçırma problemim oluyor 4. Bebeğim olacak yine normal düşünüyorum çünkü ertesi ayaktaydım hatta doğum salonundan bile ayakta çıktım sezeryandan daha çok korkuyorum
Hayırlısı olsun artık bekle madem enfeksiyon icin bisey verdi miÇok şükür ilk defa hareketleri iyi çıktı normalde sürekli iki kere nst ye girmek zorunda kalıyordum. Pazartesiyi beklicem artık
Antibiyotik verdi canım bir de tek kullanımlık bir ilaç verdiHayırlısı olsun artık bekle madem enfeksiyon icin bisey verdi mi
Siz sezaryen oldunuz galiba daha önce bu karnına bastırma olayı doğru mu ben en çok ondan korkuyorumHayırlısı olsun artık bekle madem enfeksiyon icin bisey verdi mi
Seni korkutmayayim ama bana yaptılar iki kereSiz sezaryen oldunuz galiba daha önce bu karnına bastırma olayı doğru mu ben en çok ondan korkuyorum
Bende kaşa gitmeliyim hafta sonuna sakladımYarın bir dip köşe süpürüp siler halıları sererim canım bir bıyık kas aldirmam lazım da gidemedim
Şifa olsun canımAntibiyotik verdi canım bir de tek kullanımlık bir ilaç verdi
Yok bana yapılmadı öyle birşey duydum ama sadece kanama ve gaz kontrolü yapıyordu hemşirelerSiz sezaryen oldunuz galiba daha önce bu karnına bastırma olayı doğru mu ben en çok ondan korkuyorum
Ben normal doğurdum bana da bastırıldı ama korkulacak bir şey değildi bnceSiz sezaryen oldunuz galiba daha önce bu karnına bastırma olayı doğru mu ben en çok ondan korkuyorum
Yok canım kabullendim ben zaten ama acının derecesini merak ediyorumSeni korkutmayayim ama bana yaptılar iki kere
Karnında kesik olduğu için zor oluyomuş canımBen normal doğurdum bana da bastırıldı ama korkulacak bir şey değildi bnce
Kimine yapılmış kimine yapılmamış benim 10 eylül kısmet olursa daha erken olanlar bilgi verirse çok mutlu olurum ☺Şifa olsun canım
Yok bana yapılmadı öyle birşey duydum ama sadece kanama ve gaz kontrolü yapıyordu hemşireler
Bugün bir doktorun videosunda izledim onun amacı rahimde kalan kanı boşaltmakmış.Siz sezaryen oldunuz galiba daha önce bu karnına bastırma olayı doğru mu ben en çok ondan korkuyorum
Ağrır gibi ama hayırlısıBugün bir doktorun videosunda izledim onun amacı rahimde kalan kanı boşaltmakmış.
Aa evet düşünemedim onuKarnında kesik olduğu için zor oluyomuş canım![]()
Evet canım sudan şüphelenmişlerdiSeninde mi su geliyordu canım inş benimde sonuç iyi çıkar ya sonuç çıkana kadar korkuyla geçecek
İlaçların ismini yazabilir misinizŞimdi geldim hastaneden su sızıntısı yok ama enfeksiyon ve bakteriden yoğun akıntın var dedi vajinada ağrı da bu yüzden oluyor dedi. Dosyanı hazırlamışlar zaten pazartesi gebe doktorunla görüş gün versinler dedi
Canim iyi ki gitmişsin antibiyotik vermişler iyi gelir sana hareketleri de iyimis cok şükür vallaŞimdi geldim hastaneden su sızıntısı yok ama enfeksiyon ve bakteriden yoğun akıntın var dedi vajinada ağrı da bu yüzden oluyor dedi. Dosyanı hazırlamışlar zaten pazartesi gebe doktorunla görüş gün versinler dedi