2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Haklısın canım belli ki ücreti yüksek... özel muayenehane olunca zaten hele de ismi popüler biri olunca 2 ye katliyordur fiyat. Koskoca başkentimiz illaki cebine gönlüne uygun bir doktor bulursun.. sağsalim ankaraya ayak bas sonrasına bakarsın. Rica ederim :*
Çok sağol canım cuma günü bebeğimi sağ salim göreyim de sonraki herşey yavaş yavaş hayırla olur allahın izniyle :):KK200:

istanbulda kimler hangi hastaneye gidiyor kızlar? :110:
ben anadolu yakasında oturuyorum ama eşim avrupa yakasında gop duygu hastanesinde calıstıgı için oraya gidiyorum.

Evet evet internette daha uygun.magazalarda ise kampanya hediye çeki gibi şeylere denk gelince alınabilir büyük parçalar. Elektrikli şeyleri hepsiburada.com dan bakın kızlar daha uygun. Ben emzirme haftasında otomatik sağma aletinden aldım joker mağazasından normalde 350-400 olan Philips avent marka cihazı 240 a aldım. Sonra girdim baktım hepsiburada.com da da 240 a düşmüş %40 indirimdeydi. Cidden internet fiyatları daha makul olabiliyor. Hem de eve geliyor. Bu arada bahsi geçmişken süt sağma pompasi Manuel alamayacaksınız elektrikli de en iyisi bu avent. En sessiz çalışanı. Lansinoh dan filan daha iyiymiş.
Bir de kampanya var diye bebek arabamizi aldık. :) erken ama aldık öyle araştırmistim sevdim içime de sindi aldık. Saglikla gelsin hayırlısıyla kullansın inşallah....

Arbayı ne aldınız canım bende bu ara başladım araştırmalara.

Valla süper olur :KK66: sen ankaranın neresindesin ? Biz keçiören etlik yayla mahallesindeymişiz :) baya uzaktayımdır çnkü bana göre dağın başı gibi bi yer hiç sevemedim :/

Balgatta oturuyorum bende canım :)

Canm bende aynı şeklde instagramdan takip ediyorm iyi bir doktor olmasına şüphem yok ama fazla para alır diye düşünerekten braz da gitmek doktora alışmak istemedim :) yine de denemeyi düşünüyorm tabiki . ankarada bi kaç doktr araştrdm 300tl muayne ücreti olan doktra rastladm çok pahalı geldi .
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşallah hayırlı olur çok sağol :)

Bende nurten boyraza gidiyorum aşırı memnunum normal hatta doğal doğum yanlısı çok güler yüzlü bir kadın muayene ücreti diğerlerine göre çok uygun 150tl koru ve memorialda misafir hekim olarak doğum yaptırıyo canım. Netten araştırıp onu da düşğnebilirsin

funda fehime doğulu doktorun adı
Teşekkür ederim canım :)

Balgatta oturuyorum bende canım :)

Bende nurten boyraza gidiyorum aşırı memnunum normal hatta doğal doğum yanlısı çok güler yüzlü bir kadın muayene ücreti diğerlerine göre çok uygun 150tl koru ve memorialda misafir hekim olarak doğum yaptırıyo canım. Netten araştırıp onu da düşğnebilirsin
Nurten boyraz duymuştum evet hayırlısı bakalm kime kısmet olursa artk teşekkür ederim sana da canm ilgin için sağol :)

ben anadolu yakasında oturuyorum ama eşim avrupa yakasında gop duygu hastanesinde calıstıgı için oraya gidiyorum.

Ben de Anadolu yakasındanim idealtepede evim ama hastane kavacikda medistate hospital.

Hanımlar ben bir tartışma yaşadım baya bağırdım sinirlendim kriz geçiricektim resmen o derece çıldırdım kasıklarım nasıl acıyor uzandım sağa sola yatıyorum geçmedi ağlamam da susmuyor tabi kendime de kızıyorum ne yapmalıyım

Lee_shin_mee Lee_shin_mee canım mamas-papas urbo 2 modeli aldım.. Rengi de gri kot rengi gibi.. Kız olursa içine pembe örtü alırız oldu bitti dedim.. Unisex bir şey olsun istedim. İlerde 2.çocuk da olursa farklı cinsiyet olursa vs diye geleceği de düşünerekten... Açılması kapanması gayet kolay.. Sağlam oturaklı bir araba. Jokerden kampanyadan aldım. Bebek arabası , ana kucağı (6aya kadar arabada da kullanılan) , mama sandalyesi üçüne toplam 2000 tl ödedim. 3 ürüne %25 indirim vardı joker mağazalarında 19 ekime kadar da devam ediyor bilginize...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
Hanımlar ben bir tartışma yaşadım baya bağırdım sinirlendim kriz geçiricektim resmen o derece çıldırdım kasıklarım nasıl acıyor uzandım sağa sola yatıyorum geçmedi ağlamam da susmuyor tabi kendime de kızıyorum ne yapmalıyım
Ah canım ya dün bende aynısını yaşadım. Kasıklarımın ağrısından kımıldayamadım bile resmen, acile gitmeyi düşündüm ama saat geçti, sabaha geçmezse giderim dedim Ilık bi duş aldım, sonra da ayaklarımı kaldırıp yattım, iki saatte fln hafifledi ama gerçekten çok kötüydü. Bugün çok hafif ağrım var, saatler geçtikçe azalıyor. Sinir, stres, üzüntü resmen mahvetti :KK43:

Hamileyim lütfen beni germeyin deyip kesip atsaydın canım diyeceğim de bazen insanın elinde olmuyor gerçekten zıvanadan çıkartıyorlar insanı... uzan sakinleş. Sakın bir müzik dinle güzel şeyler düşün karnını ov biraz bebishin le konuş geçer. .

Ah canım ya dün bende aynısını yaşadım. Kasıklarımın ağrısından kımıldayamadım bile resmen, acile gitmeyi düşündüm ama saat geçti, sabaha geçmezse giderim dedim Ilık bi duş aldım, sonra da ayaklarımı kaldırıp yattım, iki saatte fln hafifledi ama gerçekten çok kötüydü. Bugün çok hafif ağrım var, saatler geçtikçe azalıyor. Sinir, stres, üzüntü resmen mahvetti :KK43:

Bende progestan fitil koydum uzandım geçmiyor sol tarafım özellikle aşırı vuruyor , bugünlerde üzüntülüyüm inadına da herşey üstüne geliyor işte . Duş sabah aldım birdaha alsam üşütürüm diye korkuyorum acaba sadece belden aşağı ılık su mu tutsam

Hamileyim lütfen beni germeyin deyip kesip atsaydın canım diyeceğim de bazen insanın elinde olmuyor gerçekten zıvanadan çıkartıyorlar insanı... uzan sakinleş. Sakın bir müzik dinle güzel şeyler düşün karnını ov biraz bebishin le konuş geçer. .

İnsanın eşi olunca anlamıyor demek ki kaç kere kapat uzatma dedikçe açtıda açtı açtı da açtı sonunda zıvanadan çıkardı işte

Biraz uzan sakinleş canım güzel şeyler düşün bebeğini düşün kendini stresten uzaklaştırmaya bak.

Lee_shin_mee Lee_shin_mee canım mamas-papas urbo 2 modeli aldım.. Rengi de gri kot rengi gibi.. Kız olursa içine pembe örtü alırız oldu bitti dedim.. Unisex bir şey olsun istedim. İlerde 2.çocuk da olursa farklı cinsiyet olursa vs diye geleceği de düşünerekten... Açılması kapanması gayet kolay.. Sağlam oturaklı bir araba. Jokerden kampanyadan aldım. Bebek arabası , ana kucağı (6aya kadar arabada da kullanılan) , mama sandalyesi üçüne toplam 2000 tl ödedim. 3 ürüne %25 indirim vardı joker mağazalarında 19 ekime kadar da devam ediyor bilginize...

Sağol canım bi bakayım bende :)

İnsanın eşi olunca anlamıyor demek ki kaç kere kapat uzatma dedikçe açtıda açtı açtı da açtı sonunda zıvanadan çıkardı işte

Himm eşinle olduğunu bilmiyordum canım... Ben de iş yerinde filan sandım.
Babalar baba olduğunu, bizim içinde olduğumuz duygusal durumları hormonal değişiklikleri anlayıp ona göre davranmakta zorluk çekiyorlar bazen malesef. Unutuyorlar ya da. Biz de geçen gün saçma sapan evden çıkarken gerildik aslında kızcağız hamile alttan alayim deyip üzerinde bile durmadan kapatilabilecekken gereksiz bir noktaya geldi. Bebege yansıyor ona üzülüyorum. Yoksa biz esimizle tartışırız barışırız normal ama işte. Fedakarlık yine bize düşüyor.
Bir daha olursa geçen sefer karnıma sancılar girdi şuanda bunu konuşmak istemiyorum bebege zarar veriyorsun farkinda misin de başka bir odaya geç. Dinleme bile. Hamile insan bu kadar üzülür mü? .. :KK12::sinirli:

Bende progestan fitil koydum uzandım geçmiyor sol tarafım özellikle aşırı vuruyor , bugünlerde üzüntülüyüm inadına da herşey üstüne geliyor işte . Duş sabah aldım birdaha alsam üşütürüm diye korkuyorum acaba sadece belden aşağı ılık su mu tutsam
Benim de sol taraftaydı ağrım :110: eşlerimiz bazen gerçekten düşüncesiz olabiliyorlar :KK43:Bel altına ılık su tut sonra uzan dinlen, uzaklaşmaya çalış. Ben dün uzaklaşmak için dışarı çıktım ama sonra pişman oldum ağrım daha da arttı. En iyiyi ayaklarını yukarı kaldırıp uzanmak ve yapabilirsen uyumak

Bende anadolu yakasinda oturuyorum ama acibadem maslak hastanesine gidiyorum. O doktor sehir disinda olsa oraya da giderdim herhalde:) sehir disindan gelen hastasi da cok

Bende anadolu yakasinda oturuyorum ama acibadem maslak hastanesine gidiyorum. O doktor sehir disinda olsa oraya da giderdim herhalde:) sehir disindan gelen hastasi da cok
Ben detaylı usg için İbrahim bey den randevumu aldım. 18 Kasımda gidicem bir aksilik çıkmazsa :)

Back
X