2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sıkıntı yok benimki de yerden ama bak fotoya oluyor :)))

Benimki baya baya yerden bunun yanında.. bir de hafif cikintisi var yatak bazanin icine oturuyor .. ama o beşik de ayarlı gibi aşağı inebilir sankii... bilemiyorum.. bakarken hesap etmek lazım :)

Eklentiler

• 14761834091292128920511.webp
    14761834091292128920511.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 67
Benimki baya baya yerden bunun yanında.. bir de hafif cikintisi var yatak bazanin icine oturuyor .. ama o beşik de ayarlı gibi aşağı inebilir sankii... bilemiyorum.. bakarken hesap etmek lazım :)
Beşiğin boyu ayarlanıyor canım standart değil zaten. Gidip mağazada enine boyuna bakıp araştırmak lazım. Ben mağazasından bakıcam sonra intetnetten alırım eğer yatağa uygunsa. İnternette fiyatı baya farkediyor.

Aaaa ciddi misin :) neresinde yaşıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun ? Benm burdaki doktorm ankaradan kadındoğum doktorunarkadaşını önerdi bana ama ben resimden ısınamadm :))
çankayadayım. öveçlerde iş yerim, ayrancıda evim. :) doktorum f. funda doğulu ankara özel cerrahi tıp merkezinin ve koru hastanesinin doktoru. geldiğinde elimden geldiğince yardımcı olurum sana bişeye ihtiyaç olunca söyle.
bu arada hamile hamile taşınmak çok zordur. geçen hafta ev değiştirdim ve bittim. Allah kolaylık versin canım

Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum, kendim çok deli yatarım, bebeği üzerimde yatırmaya kalksam ezebilirim Allah korusun, unutup yan dönsem üzerimden düşer.. kafamda deli sorular..

Bende bu yüzden ikeadaki anne yanı karyolalardan alıcam.. çünkü arkadaşım park yatak aldı bi süre sonra yanında yatırmaya başladı ablam ahşap karyola aldı o da yanında yatırmaya başladı.. ben direk yanımda yatıracağım bişey istiyorum..

gel gel ben ankarada yaşıyorum. birbirimize yoldaş oluruz:) :KK50:

Aaaa ciddi misin :) neresinde yaşıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun ? Benm burdaki doktorm ankaradan kadındoğum doktorunarkadaşını önerdi bana ama ben resimden ısınamadm :))

Ayy bende ankaradayım kızlaarrr beraber bebek alışverişi yaparııııızzzz :)))

Beşiğin boyu ayarlanıyor canım standart değil zaten. Gidip mağazada enine boyuna bakıp araştırmak lazım. Ben mağazasından bakıcam sonra intetnetten alırım eğer yatağa uygunsa. İnternette fiyatı baya farkediyor.

Evet evet internette daha uygun.magazalarda ise kampanya hediye çeki gibi şeylere denk gelince alınabilir büyük parçalar. Elektrikli şeyleri hepsiburada.com dan bakın kızlar daha uygun. Ben emzirme haftasında otomatik sağma aletinden aldım joker mağazasından normalde 350-400 olan Philips avent marka cihazı 240 a aldım. Sonra girdim baktım hepsiburada.com da da 240 a düşmüş %40 indirimdeydi. Cidden internet fiyatları daha makul olabiliyor. Hem de eve geliyor. Bu arada bahsi geçmişken süt sağma pompasi Manuel alamayacaksınız elektrikli de en iyisi bu avent. En sessiz çalışanı. Lansinoh dan filan daha iyiymiş.
Bir de kampanya var diye bebek arabamizi aldık. :) erken ama aldık öyle araştırmistim sevdim içime de sindi aldık. Saglikla gelsin hayırlısıyla kullansın inşallah....

çankayadayım. öveçlerde iş yerim, ayrancıda evim. :) doktorum f. funda doğulu ankara özel cerrahi tıp merkezinin ve koru hastanesinin doktoru. geldiğinde elimden geldiğince yardımcı olurum sana bişeye ihtiyaç olunca söyle.
bu arada hamile hamile taşınmak çok zordur. geçen hafta ev değiştirdim ve bittim. Allah kolaylık versin canım
Canım çok teşekkürler evimi kayınvalidem bi akraba ile beraber temizledi sağolsunlar , eşyalar da yeni aldığmız için aldığmız yerdekiler kendileri getrdi . Hamile oldğum için eşim ve kayınvalidem elimi hiç birşeye sürdürmediler sağolsunlar hiç bir sıkıntı çekmedim :) tek sıkıntım şuan benden leke gelmesi . Evim hazır ve ben evime gidemiyorm Allah nasip ederse cuma günü kontrolüm güzel geçerse cumartesi ankaraya gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah herşey yolunda olur :) doktorundan memnun musun ? Benm doktorun önerdiği doktor da ebru zülfikaroğlu diye bir doktor o da çankayada sanırım özel muaynehanesi var hangi hasstanelerle çalıştığını bilmiyorm hiç

Valla süper olur ;) sen ankaranın neresindesin ? Biz keçiören etlik yayla mahallesindeymişiz :) baya uzaktayımdır çnkü bana göre dağın başı gibi bi yer hiç sevemedim :/

Canım bende yaptırdım . Tranqulity diYe bir test. Oda aynı yurt dışına gidiyor. Sonucu geldi. Çok şükür iyi. Ama cinsiyeti biliyorlarmış ancak yasalar söylemiyorlarmış. Saçma bir şey.
banada öyle söyledi ben doktorum erkek dedi emin olmak için size soruyorum diye ısrar edince söylediler. bu arada sonucun hayırlı olsun

Canım çok teşekkürler evimi kayınvalidem bi akraba ile beraber temizledi sağolsunlar , eşyalar da yeni aldığmız için aldığmız yerdekiler kendileri getrdi . Hamile oldğum için eşim ve kayınvalidem elimi hiç birşeye sürdürmediler sağolsunlar hiç bir sıkıntı çekmedim :) tek sıkıntım şuan benden leke gelmesi . Evim hazır ve ben evime gidemiyorm Allah nasip ederse cuma günü kontrolüm güzel geçerse cumartesi ankaraya gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah herşey yolunda olur :) doktorundan memnun musun ? Benm doktorun önerdiği doktor da ebru zülfikaroğlu diye bir doktor o da çankayada sanırım özel muaynehanesi var hangi hasstanelerle çalıştığını bilmiyorm hiç
çok memnunum doktorumdan. çok iyi ve güler yüzlü sürekli ceptende araya biliyorsun. anaç bi kadın

Bende bu yüzden ikeadaki anne yanı karyolalardan alıcam.. çünkü arkadaşım park yatak aldı bi süre sonra yanında yatırmaya başladı ablam ahşap karyola aldı o da yanında yatırmaya başladı.. ben direk yanımda yatıracağım bişey istiyorum..

ayy süper olur.

Ben Ebru hanımı instagramda takip ediyorum. Fenomen gibi , 200bin takipcisi var, ev ve çocuklarıyla ilgili zevkli paylaşımlar yapıyor. Genel cerrah aynı zamanda genital estetik uzmani. İyi bir doktor dur diye düşünüyorum. Tavsiye de edilmiş zaten bence bu doktoru dene canım.
Yeni eviniz düzeniniz hayırlı olsun.. güzel günlerde oturun..

Merhabalar, arkadaslar bir ay beklemek ne kadar zor us dr randevusu icin daha once riskli diye daha sik cagiriyordu gunler gecmiyor:( hic belirtim de yok bi sey mi oldu diye panik atak basladi bende de cok sukur kanama leke vs hic bi sey yok ama belirti de yok cok zormus sizde durumlar nasil yaknizca uykum cok var baska bi sey yok normal mi bu kadar belirti olmadan

Ben Ebru hanımı instagramda takip ediyorum. Fenomen gibi , 200bin takipcisi var, ev ve çocuklarıyla ilgili zevkli paylaşımlar yapıyor. Genel cerrah aynı zamanda genital estetik uzmani. İyi bir doktor dur diye düşünüyorum. Tavsiye de edilmiş zaten bence bu doktoru dene canım.
Yeni eviniz düzeniniz hayırlı olsun.. güzel günlerde oturun..
Canm bende aynı şeklde instagramdan takip ediyorm iyi bir doktor olmasına şüphem yok ama fazla para alır diye düşünerekten braz da gitmek doktora alışmak istemedim :) yine de denemeyi düşünüyorm tabiki . ankarada bi kaç doktr araştrdm 300tl muayne ücreti olan doktra rastladm çok pahalı geldi .
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşallah hayırlı olur çok sağol :)

Canm bende aynı şeklde instagramdan takip ediyorm iyi bir doktor olmasına şüphem yok ama fazla para alır diye düşünerekten braz da gitmek doktora alışmak istemedim :) yine de denemeyi düşünüyorm tabiki . ankarada bi kaç doktr araştrdm 300tl muayne ücreti olan doktra rastladm çok pahalı geldi .
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşallah hayırlı olur çok sağol :)

Haklısın canım belli ki ücreti yüksek... özel muayenehane olunca zaten hele de ismi popüler biri olunca 2 ye katliyordur fiyat. Koskoca başkentimiz illaki cebine gönlüne uygun bir doktor bulursun.. sağsalim ankaraya ayak bas sonrasına bakarsın. Rica ederim :*

Back
X