2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben hiç tatlı tüketerek gitmedim ama aç olunca daha hareketli gördüm oğlumu :) Allah sağlık versin

Bir dahakine aç mı gitsem. 2 hafta önce gittiğimde de çikolata tükettim. Uyuyordu. Dr meyve suyu iç gel dedi. Gittim yine uyuyordu. Sonra Dr git öğlen yemeğini ye ama iyi doyur karnını demişti. Onda da uyanır gibi olmustu. Benimki biraz fazla rahat canım. Dr demişti rahat olacak bu bebek diye

Bende pazartesi yada carsamba bekliyorum insallah sonucumu.canim endise etme.gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli sonuçlar alacağız

Sonucun geldi mi canım

O kadar enerjim düşük ki burayı okuuamıyorum bile çoğunlukla o yüzden de muhabbete çok dahil olamıyorum canım.bir haftadır sıktım kendimi herhalde iki gündür hiç iyi değilim.baş ağrısı mide bulantısı çarpıntı hepsi birbirine girdi.panikatağa hoşgeldin dedim resmen.
Bende pazartesi yada carsamba bekliyorum insallah sonucumu.canim endise etme.gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli sonuçlar alacağız
Senin ikilinde sıkıntı vardı dimi canım.inşallah sende bende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız.

Oy kıyamam ona annesi uyuyordu demek ki :) Bir kez de aç karnına dene bakalım :)

Böylesi daha kötü ama! Sen de biliyorsun ki panik atakla. Baş etmek çok zorluyor insanı. Seni karanlığa daha derine çekiyor bütün duygu durumunu alt üst edecek bir mutluluk emici o! Ama çok şükür o bebiş sağ salim karnında ve mutlu olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor

Canim agrilarim azaldi ama hala gecmedi. Yine buna da sukur dun gece 3 saat falan uyudum ondan onceki 3 gece hic uyuyamadim nerdeyse. Yavas yavas azaliyor galiba. Sen nasilsin bebis nasil hersey yolunda dimi?
Kıyamam sana canım tüh bu ağrılar seni mahvetmiş. Gerildin tabi iyice vücudun da tepki veriyor doğal olarak
Uykusuzluk da yıpratıyordur, rapor alsan dinlensen evde? Çok yorucu bir zaman diliminden geçiyorsun.

Kızlar hiç viks kullanan oldu mu? Gebelik süresince herhangi bir sebeple?

ben eşimi sıkı sıkı tembihledim sakın bulduğumuz isimleri kimseye söyleme diye.şuan hamile olan yok ama yeni hamile olan olursa falan bizimki kız olursa erkek için bulduğumuz ismi, erkek olursa kız için bulduğumuz ismi koyarlar.yapabilecekler var bunu etraftan.evlenirkende bi salon takımı beğenmiştik olay oldu çevremizden birisi hem bütçesini aştığı hemde salonuna sığmadığı halde illaki tutturdu o takımı aldı.biz başka takım seçmek zorunda kalmıştık.aynı şey isim konusunda da olsun istemiyorum.inşallah bi kızım bi oğlum olurda ikisini de koyarım.sizde paylaşmayın bence kızlar kimseyle karar verdiyseniz :)

Ben de çok sık giremiyorum malesef girdigimdede 5 10 sayfa gecmis oluyo takip etmekte zorlaniyorum 3 4 sayfa okumaya calisiyorum. Mide bulantilarim gecti derken iyice artmaya basladi halsizlik bitkinlik devam surekli uyuma hali ama uyusam daha fena oluyorum

Ekmek yoksa pasta ye

Canim benim 6. Haftada kahverengi lekelenmem olmustu.doktor 2 tane kanama alanin var ama keseden küçük demisti 8. Haftada.ama Allaha Şükür kanama yasamadim.sonraki kontrollerde yok olmustu 2si de.rahim yok edebiliyor demekki

Canim benim 6. Haftada kahverengi lekelenmem olmustu.doktor 2 tane kanama alanin var ama keseden küçük demisti 8. Haftada.ama Allaha Şükür kanama yasamadim.sonraki kontrollerde yok olmustu 2si de.rahim yok edebiliyor demekki
Inşallah benimde böyle olur canım. Teşekkür ederim içimi ferahlattin♡

Biz eşimle nişanlıyken çocuklarımızın isimlerini belirlemiştik hala da onlar geçerli :)) Kız olursa DURU erkek olursa DORUK koyacağız. Bakalım hangisi gelecek :))

Ben de en bastan beri duru ismini cok istiyorum.anlami da cok güzel.türkçe üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…