- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.841
Canım ben hiç tatlı tüketerek gitmedim ama aç olunca daha hareketli gördüm oğlumu :) Allah sağlık versin
Bende pazartesi yada carsamba bekliyorum insallah sonucumu.canim endise etme.gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli sonuçlar alacağızGelmedi canım.geçen hafta çarşamba vermiştim 7 ile 10 iş günü diyor.en iyi ihtimalle yarın en geç önümüzdeki çarşamba çıkar sonucum.ama zaman ilerledikçe benim ümidim azalmaya başladı sanki.psikolojim bozuldu resmen.senin çıktı mı ?
Sonucun geldi mi canım
O kadar enerjim düşük ki burayı okuuamıyorum bile çoğunlukla o yüzden de muhabbete çok dahil olamıyorum canım.bir haftadır sıktım kendimi herhalde iki gündür hiç iyi değilim.baş ağrısı mide bulantısı çarpıntı hepsi birbirine girdi.panikatağa hoşgeldin dedim resmen.Evet canım zaman uzadıkça insan olumsuza odaklanıyor ama bence umutlu olmalıyız. Benim sonuçlarım 10 gün evvel çıkmıştı bir sorun yoktu çok şükür canım, Allah tüm bebeleri korusun inşallah. Sen kendi kendine kurup üzüntü ve stresini arttırma lütfen. Buradayız yazışalım umutları diri tutalım.
Senin ikilinde sıkıntı vardı dimi canım.inşallah sende bende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız.Bende pazartesi yada carsamba bekliyorum insallah sonucumu.canim endise etme.gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli sonuçlar alacağız
Oy kıyamam ona annesi uyuyordu demek ki :) Bir kez de aç karnına dene bakalım :)Bir dahakine aç mı gitsem. 2 hafta önce gittiğimde de çikolata tükettim. Uyuyordu. Dr meyve suyu iç gel dedi. Gittim yine uyuyordu. Sonra Dr git öğlen yemeğini ye ama iyi doyur karnını demişti. Onda da uyanır gibi olmustu. Benimki biraz fazla rahat canım. Dr demişti rahat olacak bu bebek diye
Böylesi daha kötü ama! Sen de biliyorsun ki panik atakla. Baş etmek çok zorluyor insanı. Seni karanlığa daha derine çekiyor bütün duygu durumunu alt üst edecek bir mutluluk emici o! Ama çok şükür o bebiş sağ salim karnında ve mutlu olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyorO kadar enerjim düşük ki burayı okuuamıyorum bile çoğunlukla o yüzden de muhabbete çok dahil olamıyorum canım.bir haftadır sıktım kendimi herhalde iki gündür hiç iyi değilim.baş ağrısı mide bulantısı çarpıntı hepsi birbirine girdi.panikatağa hoşgeldin dedim resmen.
Senin ikilinde sıkıntı vardı dimi canım.inşallah sende bende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallahBende pazartesi yada carsamba bekliyorum insallah sonucumu.canim endise etme.gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli sonuçlar alacağız
ikihayat canım nasıl oldun ağrıların azaldı mı?
Kıyamam sana canım tüh bu ağrılar seni mahvetmiş. Gerildin tabi iyice vücudun da tepki veriyor doğal olarakCanim agrilarim azaldi ama hala gecmedi. Yine buna da sukur dun gece 3 saat falan uyudum ondan onceki 3 gece hic uyuyamadim nerdeyse. Yavas yavas azaliyor galiba. Sen nasilsin bebis nasil hersey yolunda dimi?
Aslında bende kız ismi belliydi.yıllardır kızım olursa ELİF koyacağım dedim durdum.6 ay önce doğum yapan karşı komşum ve aynı zamanda yakın akrabamız kızı olunca koydu ELİF HİRA olarak koydu
Erkekte de ÖMER veya YİĞİT diyordum.Onları da kaptırdım çok yakın zamanda.Anlayacağınız ben çok geç kaldım
İnşallah canım bakalım cumartesi göstercekmi :))Sağol canımHadi darısı sana tez vakitte cinsiyeti kesinleşir inşallah miniğinin
Insallah canim takipteyom simdilik sorun yok bakalim insallah olmadan da devam ederİğne ucu gibi değil mi? Panik yapma canım eğer farklılar sebepten olmaydı zaten devam ederdi kıl batığıdır mesela o bile olabilir canım, bir takip et bakalım.
Benim de bulantım yoktu bol bol yedim ve sonuç 3 kilo almışım vitamin alsam kaç kilo alacaktım acaba
Ben vitamin sayesinde aldım canım durduramıyordum kendimi doymak bilmiyordum52 den 47 e düştüm ilk üç ay.
Şimdi 50 buçuk kg oldum hala zayıfım aslında ama üç haftada üç buçuk kilo alınca doktorum kızdıÇok hızlı almışsın dedi zaten daha çok alacaksın dedi Baştan herşeyi ye dedi şimdi yeme diyor Hızlı kilo alımlarında şeker ve tansiyondan bahsetti ben de ondan korkuyordum zaten. 22. haftada bebeğin kilosuna göre eğer fazla tosuncuksa şeker yüklemesi bile yapabilirim dedi. Bayağı korktum. Ama şimdi çok mutsuzum ekmeği azalttım porsiyonlarımı küçülttüm doymadan kalkıyorum Bugün ekmek yemedim kuru pasta yedim haha
Bana basindan beri iliski yasaktı canım. Istirahat et hep dedi. wc ye kalkmak disinda yerinden kalkma dedi.
Benim merak ettiğim rahim o kanama alanını kendi içinde yok ediyor mu acaba? Çünkü sabahki dusuk onleyici iğne ve ilaçtan sonra kanamam olmadı şükür. Doktor sabah kontrolde kanama alanı var demişti bebeğin esinde
Inşallah benimde böyle olur canım. Teşekkür ederim içimi ferahlattin♡Canim benim 6. Haftada kahverengi lekelenmem olmustu.doktor 2 tane kanama alanin var ama keseden küçük demisti 8. Haftada.ama Allaha Şükür kanama yasamadim.sonraki kontrollerde yok olmustu 2si de.rahim yok edebiliyor demekki
kız isim önerilerine açığız canım:)Peyker Farsça güzel bir isim canım, kız ismi çok geliyor aklıma da erkek ismi bulamadım :)
Biz eşimle nişanlıyken çocuklarımızın isimlerini belirlemiştik hala da onlar geçerli :)) Kız olursa DURU erkek olursa DORUK koyacağız. Bakalım hangisi gelecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?