2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Söylerim teyzesi :) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ya bana çok moral verdiniz

Söylerim teyzesi :) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ya bana çok moral verdiniz

Citolesgen kizim olsaydi biz Peyker koycaktik, gerci hala olabilir belki de doktor erkek gibi diyince direkt o ihtimali kafadan cikardim. Az bilinen ve kullanilan bi isim ama ozturkce bi isim degil. Ablamin adi da serra ona da genelde rastlanmiyor onun disinda ben bi de naz ismini cok seviyorum kizlarda

Canım ilkmsayfada cinsiyetler belli artık tabi izin veren bebişlerin :) madem bir hafta bekleyeceksin bence de bekle canım. Amin cümlemize ben az önce hiç bilmeden sana kızın nasıl diye soracaktım ama bu hisse nerden kapıldım hiç fikrim Yok :))

Kizlar tuvalette igne ucu kadat kan gordum baska olmadi korkuyorum. Agda yapmistik gecen ondan mi acaba bilenedim
Canim emin degilsen agdadan oldugundan imkanın varsa doktora git. Daha yeni bu durumu yasamis biri olarak söylüyorum. Doktorum akıllılık etmissin iyi ki gelmissin dedi. Umarım sende tehlikeli bişey yoktur ama için rahat eder gidersen

peyker aşkı memnudaki bihterin ablasının adıydı :) hala izliyorum o diziyi sabahları :)evet ablanıın ismi cok guzelmiş. duymuştum ama ablanın ismi de kız bebek listelende geciyor :)

Ay hadi bakalım hayırlısı içine mi doğdu acaba :) bende de genel belirtiler kız gibi gösteriyor içime bişey doğmuyor ama düşüncem kız olacağı yönünde:) çoğunluk erkek olmuş galiba grubumuzda bu yıl erkek yılı galiba. Senin de hayırlı olsun cnm erkekmis inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Sanırım evet içime doğdu canım. Hayırlısı olsun. Evet erkek nüfus çoğunlukta kız annelerini hoş tutuyoruz :)))) Amin hepimiz inşallah

Peyker Farsça güzel bir isim canım, kız ismi çok geliyor aklıma da erkek ismi bulamadım :)

Canim kanaman bitti diye kanama alanida gecti diye birssey yok.benim 1 ay kanamam olmadi nerdeyse ama icerde kanama alani hep devam etti 2 gun gecmis dedi doktor şükür dedim ertesi gun disardan basladi tekrar.doktorun dedigi kendi icindede emilebilir tekrar disariyada verebilir dikkat et yani

Evet canım zaman uzadıkça insan olumsuza odaklanıyor ama bence umutlu olmalıyız. Benim sonuçlarım 10 gün evvel çıkmıştı bir sorun yoktu çok şükür canım, Allah tüm bebeleri korusun inşallah. Sen kendi kendine kurup üzüntü ve stresini arttırma lütfen. Buradayız yazışalım umutları diri tutalım.

Canım kılcal bir kanamadır yüzeydedir o sıkma kendini bende de sir yaptığım gün oldu

Ben siri pazartesi yaptirdim canim ama baya tahris oldu sisti falan o mu acaba diyorum insallah oyledir

Yani cok cok kucuk canim cok sukur olmadi bi daha ama yuregim agzimda bekliyorum valla.

Merhaba yoldaşlarım
Benim dr uma randevum 2 hafta sonra idi ama bugün dayanamadım bir tip merkezine gittim.

Gitmeden dondurma, çikolata ve meyve suyu tükettim. Ama benimki yine kolunu zor oynattı yatmış öyle parmağını emiyor kuzum.

Dr baya baya baktı baktı. Çok zor dedi. Bir tahmin dedim. Kız gibi bir çıkıntı göremiyorum dedi. % ye vurursak diye sordum. %50 den fazla kız dedi.

Benim de içime kız doğuyor. Eşim zaten kızım diye seviyor. Ama 2 hafta sonra kendi dr ile kesinlesecek sanırım. İnanamıyorum çünkü çok istiyorum kız. Tabi ki sagliklı olsun ne olursa olsun benim canım o

Bu arada bazı arkadaşlar sislikten bahsetmisler. Bende acayip şiştim. Yüzüm vücudum. Kilo mu şişlik mi bilmiyorum ama bir şişme var. Hayırlısı artık.

Cinsiyeti belli olan tüm arkadaslar hayırlı olsun.

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. hepinizi öpüyorum

Ben siri pazartesi yaptirdim canim ama baya tahris oldu sisti falan o mu acaba diyorum insallah oyledir

Yani cok cok kucuk canim cok sukur olmadi bi daha ama yuregim agzimda bekliyorum valla.
İğne ucu gibi değil mi? Panik yapma canım eğer farklılar sebepten olmaydı zaten devam ederdi kıl batığıdır mesela o bile olabilir canım, bir takip et bakalım.

Canım ben hiç tatlı tüketerek gitmedim ama aç olunca daha hareketli gördüm oğlumu :) Allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…