2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İnşallah canım inşallah senin dediğin gibi sağlıklıdır yavrum.dediklerinde çok haklısın panikatağa teslim olmak dipsiz bir kuyuya dalmak gibi ama bir haftadır o kadar kötü günler geçirdimki engel olamıyorum kendime.ama inşallah güzel bir haber alıp hemen kendime geleceğim.

kızlar iyi akşamlar herkese ne zamandır giremedim foruma ama hep aklımdasınız benim randevum 20 gün sonra inşallah cinsiyetini öğrenirim çok merak ediyorum artık .kızlar göbüşler ne durumda benim karnım çıktı hamile olduğum belli yani dün misafir geldi kadın kırkına yakın bebekleri olmuyor yumurta oluşmuyormuş karnımı saklayacağım diye şekilden şekile girdim en bol kıyafetimi giydim. karnıma hiç dokunmadım yanında onun neler çektiğini anlayabiliyorum çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim sadece bel ağrılarım arttı bazen yerimden kalkamıyorum doktor normal dedi yarın akşam 15 kişi akşam yemeğine geliyor bize tek korkum belimin ağrıması inşallah ağrımadan atlatırım kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar

kızlar show haberde kadın bebeğini kaybetmiş dr yanlış ilac vermiş sanırım onu anlatıcak şimdi izleyelim

Kıyamam sana canım tüh bu ağrılar seni mahvetmiş. Gerildin tabi iyice vücudun da tepki veriyor doğal olarak
Uykusuzluk da yıpratıyordur, rapor alsan dinlensen evde? Çok yorucu bir zaman diliminden geçiyorsun.

Gercekten boyle agri yasamadim 3 kere ameliyat oldum birinde bu kadar agri yasadim o da 2 3 gun. 9 gun oldu gecmiyor 3 gece oturdum agladim lavaboya gidemedim inanilmazdi cok sukur bugun daha iyiyim ama hala gecmedi 2 3 gun icinde gecer diye umuyorum stres cok kotu iste butun arkadaslara soyluyorum aman stres yapmayin sonra boyle tepki veriyor vucudumuz. Dun doktora gittim o kadar kasmisimki kendimi bebek kendini ufacik yere sıkıştırmıs 2 buklum olmus cok uzuldum yapma bunu bebegine dedi. 10 dk sonra yavas yavas kendini acmaya basladi cok vicdan azabi cektim insallah su sonucum guzel gelir de daha stres yapmam kuzum evdeyim zaten 10 gundur. Kendi is yerimiz oldugu icin biraz daha rahatim ama bi yandan da degilim kontrol edemiyorum uzaktan edebildigim kadar iste oyle de zor aklim iste kaliyor. Insallah guzel haberler alirim iyilesirimde hersey eski duzene doner

BEnim çıktı canım temiz rapor. Seninki de öyle gelicek !

Benim adımın sonunda n var yani adım Canan Kardeşimin de Can İsimlerimiz benzermiş canım

Evettt.. Memnun oldum canım. :) Benim de eşimin adı Can. Çok uyumlu oluyor öyle... Ben de erkek olsam adım can olacakmış hatta 87 senesinin teknolojisinde annem kadıköy şifada doğum yapmış olmasına rağmen bana başta erkek demişler sonra kız gelmiş :)

Biz eşimle nişanlıyken çocuklarımızın isimlerini belirlemiştik hala da onlar geçerli :)) Kız olursa DURU erkek olursa DORUK koyacağız. Bakalım hangisi gelecek :))

Doruk ismini cok severim kuzenimin adi olmasa bende koymayi dusunebilirdim ama maalesef:) aklimda olan isimlerin hepsi akrabalarimda var bende isim bulamiyorum cok zormus ya

Canim kendini yormamaya çalış ve lütfen 15 kişinin yemeğini tek yapma. Mutlaka yardım al. Normalde bile 15 kişiyi agirlamak zor.

Teşekkür ederim canım kendim ve babam adına..
Cana hakkaten çok güzel isimmis farklı.
Ben bi ara kız ismi olarak Piraye düşünüyordum çok severek okuduğum bir kitaptı. Sonra vazgeçtim. Kız olursa Umay erkek olursa büyük ihtimal Aras koyucaz Allah izin verirse. Hatta ben Arasın yanına kayinpederimin ismini dusunuyorum uyumlu oluyor ve çok eski bi isim değil. Ama bakalım :) Çok severim kendisini.

Doruk ismini cok severim kuzenimin adi olmasa bende koymayi dusunebilirdim ama maalesef:) aklimda olan isimlerin hepsi akrabalarimda var bende isim bulamiyorum cok zormus ya
Eltim geçen şubatta doğum yaptı. Erkek oldu onlarınki isim önerileri istiyorlardınDoruk haricinde her ismi söylemiştik onlara. Söylesek koyar falan sinir olurdum. Hala da söylemiyoruz. Senin baya araştırman lazım değişik ve beğendiğin bir isim bulabilmek için :))

Teşekkürler. Aras ismini ben de seviyorum. 3-4 harfli erkek isimlerini beğeniyorum bir de sanırım uzun isim sevmiyorum :) alp, aras , sarp , arda böyle isimleri seviyorum..
İnternette alfabetik sıraya göre kız erkek isimleri var ama o kadar isimden bir şey bile çıkmıyor. Erkek ismi özellikle çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…