- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.861
İnşallah canım inşallah senin dediğin gibi sağlıklıdır yavrum.dediklerinde çok haklısın panikatağa teslim olmak dipsiz bir kuyuya dalmak gibi ama bir haftadır o kadar kötü günler geçirdimki engel olamıyorum kendime.ama inşallah güzel bir haber alıp hemen kendime geleceğim.Böylesi daha kötü ama! Sen de biliyorsun ki panik atakla. Baş etmek çok zorluyor insanı. Seni karanlığa daha derine çekiyor bütün duygu durumunu alt üst edecek bir mutluluk emici o! Ama çok şükür o bebiş sağ salim karnında ve mutlu olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor
Inşallah benimde böyle olur canım. Teşekkür ederim içimi ferahlattin♡
aynenn ne zaman aç gitsem hareketliliği daha fazlaydı. doktor şeker tüketerek gelme istemiyorum demiştiCanım ben hiç tatlı tüketerek gitmedim ama aç olunca daha hareketli gördüm oğlumu :) Allah sağlık versin
Kıyamam sana canım tüh bu ağrılar seni mahvetmiş. Gerildin tabi iyice vücudun da tepki veriyor doğal olarak
Uykusuzluk da yıpratıyordur, rapor alsan dinlensen evde? Çok yorucu bir zaman diliminden geçiyorsun.
BEnim çıktı canım temiz rapor. Seninki de öyle gelicek !Gelmedi canım.geçen hafta çarşamba vermiştim 7 ile 10 iş günü diyor.en iyi ihtimalle yarın en geç önümüzdeki çarşamba çıkar sonucum.ama zaman ilerledikçe benim ümidim azalmaya başladı sanki.psikolojim bozuldu resmen.senin çıktı mı ?
Benim adımın sonunda n var yani adım CananKardeşimin de Can İsimlerimiz benzermiş canım
son adet tarihin eylüll mü yoksa temmuz mu ? tahmini doğum tarihini de söylemen gerekiyorMerhaba nisan anneleri :)
Citolesgen listeye beni de ekleyebilirmisin?
Yas:32 istanbul sat: 18.09.16 ilk bebegim cinsiyetimiz henuz belli degil :)
Biz eşimle nişanlıyken çocuklarımızın isimlerini belirlemiştik hala da onlar geçerli :)) Kız olursa DURU erkek olursa DORUK koyacağız. Bakalım hangisi gelecek :))
Tabiki temmuz yanlis yazmisim :)son adet tarihin eylüll mü yoksa temmuz mu ? tahmini doğum tarihini de söylemen gerekiyor
tamam canım :) gözün aydın bu arada allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah :)Tabiki temmuz yanlis yazmisim :)
25.04.17 olucak insallah dogum tarihi
ne güzel değişik bir isim.babanı da tebrik ederim ne güzel düşünmüş :)
Canim kendini yormamaya çalış ve lütfen 15 kişinin yemeğini tek yapma. Mutlaka yardım al. Normalde bile 15 kişiyi agirlamak zor.kızlar iyi akşamlar herkese ne zamandır giremedim foruma ama hep aklımdasınız benim randevum 20 gün sonra inşallah cinsiyetini öğrenirim çok merak ediyorum artık .kızlar göbüşler ne durumda benim karnım çıktı hamile olduğum belli yani dün misafir geldi kadın kırkına yakın bebekleri olmuyor yumurta oluşmuyormuş karnımı saklayacağım diye şekilden şekile girdim en bol kıyafetimi giydim. karnıma hiç dokunmadım yanında onun neler çektiğini anlayabiliyorum çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim sadece bel ağrılarım arttı bazen yerimden kalkamıyorum doktor normal dedi yarın akşam 15 kişi akşam yemeğine geliyor bize tek korkum belimin ağrıması inşallah ağrımadan atlatırım kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar
Cana hakkaten çok güzel isimmis farklı.Teşekkür ederim canım kendim ve babam adına..
Kızlar hiç viks kullanan oldu mu? Gebelik süresince herhangi bir sebeple?
Eltim geçen şubatta doğum yaptı. Erkek oldu onlarınki isim önerileri istiyorlardınDoruk haricinde her ismi söylemiştik onlara. Söylesek koyar falan sinir olurdum. Hala da söylemiyoruz. Senin baya araştırman lazım değişik ve beğendiğin bir isim bulabilmek için :))Doruk ismini cok severim kuzenimin adi olmasa bende koymayi dusunebilirdim ama maalesef:) aklimda olan isimlerin hepsi akrabalarimda var bende isim bulamiyorum cok zormus ya
Cana hakkaten çok güzel isimmis farklı.
Ben bi ara kız ismi olarak Piraye düşünüyordum çok severek okuduğum bir kitaptı. Sonra vazgeçtim. Kız olursa Umay erkek olursa büyük ihtimal Aras koyucaz Allah izin verirse. Hatta ben Arasın yanına kayinpederimin ismini dusunuyorum uyumlu oluyor ve çok eski bi isim değil. Ama bakalım :) Çok severim kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?