2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Herkese merhaba, üç gündür çok moralim bozuk, bu zamana kadar hiç problemsiz, gayet iyi geçen gebelik surecim üç gün önce gelen bir kanama ile alt üst oldu. Gunluk ped dolusu duru kırmızı kan görmem ile hastaneye koşmam bir oldu, hastaneye gittikten sonra tekrar lavaboya girdiğimde koyduğum normal ped dolmuştu ve ben çok panik oldum, çok şükür bebeğim yaşıyor ve gayet hareketliydi, sagolsunlar acilde bütün muayene ve tetkikler yapıldı rahim açıklığı yok kanama aktif değil dediler bir tane prolatan iğne yapıp sabah akşam Protestan hap reçete edip beni gönderdiler, k endi doktorum da bebegi iyice inceledi guzel tutunmuş bu bebek duşmez falan diyerek aynı tedaviyi uyguladı, rahimde kanama alanım varmış 1 yada 2 hafta devam edeceğini söyledi hala kırmızı lekeleme tarzında kanamam devim ediyor ama benim eski neşem ve huzurum kalmadı , cok hareketli bir insanim surekli olarak yatamiyorum arada dikkat etmek suretiyle kalkmak falan istiyorum kalkinca kanamam oluyor sürekli yatmam mi gerekiyor anlamadım çok moralim bozuk benimle aynı durumda olup bu süreci bu şekilde sorunsuzca atlatan var mı acaba?

Canım çok dikkat et kendine.. stres yapma ablamın 9 ay ara ara kanaması oldu ama minişimiz sağlıklıca doğdu 2 yaşında şimdi :)

Tekrar selam kızlar.. grup başında listede bilgilerinizin yer almasını istiyorsanız lütfen bana özel mesaj atınız yada beni yorumlarda etiketleyiniz. üye adı, son adet tarihi, yaş, şehir, beklenen doğum tarihi, kaçıncı çocuk.. cinsiyet belli ise cinsiyet :):KK200:
22 temmuz, 27, ankara, 27nisan,ilk çocuğum cinsiyet belli değil :)
Citolesgen Citolesgen beni de eklermisiinnn :)

Cnm benim cinsiyet için kontrolüm çarşamba günü 15 Haftamdayim inşallah gösterirse hemen yazarım sana ben de büyük bir merakla bekliyorum kizima kız kardeş mi erkek kardes mi gelecek :) ay inşallah gösterir yoksa 3 hafta daha beklemem gerekiyor
Ay canım bende salı gunu öğrenicem inşallah. İnş. Benimki de gösterir ya. :) ay ne güzel kızın abla olucak :) kızın ne olsun istiyor kız kardeş mi yoksa :)

Yaaaa bende kiz diye dusunmustum hepsi kizi gosteriyordu ama benim oglan yaniltti:) karnimda cikmadi biraz yayvan gibi o da kiz derler ya degil :) 1 2 ay sonra belli olunca sivrilesir sanirim su an cikmadi gibi zaten:) hayirlisi olsun canim ya saglikli olsunlarda
Amin inşallah en önemlisi sağlıklı olmasi ya dün o ses Türkiye izliyordum down sendromlu bir kız çıktı ben aglaya aglaya bir hal oldum allah kimseyi evladıyla sinamasin. Benim karnım bir şişti ki sorma 6 aylık gibi patlıak bir modda:)

Ay canım bende salı gunu öğrenicem inşallah. İnş. Benimki de gösterir ya. :) ay ne güzel kızın abla olucak :) kızın ne olsun istiyor kız kardeş mi yoksa :)
Artık bu bir iki gün geçmez bize :) biri sorduğu zaman önce erkek istiyordu şimdi kız olsun diyor onun da aklı çok karışık :) ama tek odaklandıgi şey kardeşi olması ve biran önce çıkması :) allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah :dua:

Artık bu bir iki gün geçmez bize :) biri sorduğu zaman önce erkek istiyordu şimdi kız olsun diyor onun da aklı çok karışık :) ama tek odaklandıgi şey kardeşi olması ve biran önce çıkması :) allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah :dua:
amin inşallah canım :) :dua:

Bende geçen hastane de gördüm neneleri küçük oğlan çocuğuna bak seninde böyle kardeşin gelicek böyle küçücük olucak büyüyünce sana abi dicek falan diyorlardı o da nasıl heyecanlanıyordu , çok güzeldi . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı , minik kardeşini kucaklayacağı anı güzellikle göstersin

Citolesgen Citolesgen
Canim ben bastan beri hep dusuk riskim oldugun adimi yazdirmadim ama yaz istersen artik
Sat:02/07/2016
Yer:bursa
Ikinci cocuk
Tahmini dogum:08/04/2017
Cinsiyet erkek gibi ama haftaya belli olur heralde

Amin inşallah en önemlisi sağlıklı olmasi ya dün o ses Türkiye izliyordum down sendromlu bir kız çıktı ben aglaya aglaya bir hal oldum allah kimseyi evladıyla sinamasin. Benim karnım bir şişti ki sorma 6 aylık gibi patlıak bir modda:)

Amin canim evlat cok baska bak daha dogurmadim ama inanilmaz hisler icerisindeyim. Sonuc bekliyorum yuregim agzimda Allah kimseyi evladiyla sinamasin gercekten

Citolesgen Citolesgen benim 2 hafta önce Dr kontrolüm vardı ama net birşey söylemedi, sadece sanki pipi yok gibi dedi :KK70:ondan yazmadım cinsiyeti, kesinleşince yazarım

Bende basta cok aramistim bir arkadas daha var esinertugrul esinertugrul . Bursadan.hangi hastaneye gidiyorsun canim
Benim biraz karışık ☺️ Oğlumun doğumunu Ahmet Yılmaz yapmıştı ona gidiyorum şimdilik, ama medical park ın Yeni yerinin şerefine koyduğu fiyatları duyunca biraz kafam karıştı. Başka hastaneleri de araştırıcam herhalde
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Kizlar ciktik doktordan bebek iyi şükür. Ense kalinligi 1.2 cikti normalmis.burun kemigi olusmus.Cinsiyet öğrenemedik malesef bidahakine 29 ekime kaldi.bide plesanta asagida dedi iliskiye dikkat edicekmisiz .
Doktorum bu sefer bana da plasenta aşağıda dikkat etmen lazım dedi, 1 ay sonraki kontrole kadar ilişki dahil bi sürü şey yasak dedi ☹️

Back
X