2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bugün midem çok kötü ya. Bulantılar geri döndü resmen o_OReflü de olabilir ağrı da var. Demir hapımı da içtim şimdi üstüne cila ohh hadi hayırlısı sabahlamazsam iyidir :bicak:
15.haftamda benim kasık ağrılarım da baya arttı. İnternette normal diyor. Rahim ve karın en hızlı 15. haftada büyümeye başlıyormuş çünkü :110::110:
Bende de başladı kasık ağrıları. Valla bi sağdan ağrıyor bi soldan. :)

Günaydın kızlar. Ben dünden beri durup durup ağlıyorum ya. Sizde de devam ediyor mu bu ağlama olayları? Bu sabah eşimle kahvaltı yaparken bile başladım ağlamaya. Nolcak benim bu halim? :mad:

günaydın kızlar.
bende de 1 haftadır tekrar bulantılar başladı ara ara miğdem bulanıyor. buda beni korkutuyor. çünkü benim bulantım sadece 9-10 haftalarda olmuştu

Günaydın kızlar. Ben dünden beri durup durup ağlıyorum ya. Sizde de devam ediyor mu bu ağlama olayları? Bu sabah eşimle kahvaltı yaparken bile başladım ağlamaya. Nolcak benim bu halim? :mad:
Günaydın canım ben hiç ağlamıyorum. daha ağlamalarım başlamadı. halbuki çok duygusal birisiyim her şeye ağlarım hamile kalmadan önce, filmlere, reklamlara, müziklere :) hala öyleyim. ama durup dururken hiç ağlamadım. sadece bazen eşimin canını yakmak için, onu üzmek için masus ağlıyorum hahah :) gözümden yaş gelmiyor bile :)

Günaydın canım ben hiç ağlamıyorum. daha ağlamalarım başlamadı. halbuki çok duygusal birisiyim her şeye ağlarım hamile kalmadan önce, filmlere, reklamlara, müziklere :) hala öyleyim. ama durup dururken hiç ağlamadım. sadece bazen eşimin canını yakmak için, onu üzmek için masus ağlıyorum hahah :) gözümden yaş gelmiyor bile :)
Ama sen geç kalmışsın. Bu saatten sonra ağlayamazsın hormon seviyeleri düşmeye başladı :spor: O masuscuktan ağlamalar bende de var canım karıştırma şimdi onları :KK70::KK70::KK70:

Gunaydin nisan anneleri:) gece hic uyumadim bu sirtimdan kalbime dogru vuran agriyi soylemistim ya bugun 6.gun ve gecmek bir yana daha da artti yatakta saga sola donemiyorum mahvetti beni bicak gibi saplaniyor bugun dr a gidecegim de nasil bakacak bilmiyorum mr vs giremeyecegim o yuzden bekledim de artik beklememin anlami yok inanilmaz aci cekiyorum insallah bisey yoktur

Gunaydin nisan anneleri:) gece hic uyumadim bu sirtimdan kalbime dogru vuran agriyi soylemistim ya bugun 6.gun ve gecmek bir yana daha da artti yatakta saga sola donemiyorum mahvetti beni bicak gibi saplaniyor bugun dr a gidecegim de nasil bakacak bilmiyorum mr vs giremeyecegim o yuzden bekledim de artik beklememin anlami yok inanilmaz aci cekiyorum insallah bisey yoktur
of bende olmuştu ya gecen hafta şimdi sana da bir suru tahlil yaparlar. ama benim gecti çok şükür. inşallah senin de gecer canım. belki üşütmüş olabilirsin. dinlenmen ve kendini sıcak tutman lazım.

Günaydın canım. Ya sen kendini çok yıprattın bu hafta bence birşey yoktur. Şu nifty sonucun gelse de rahatlasan. O kontrol gününden beri böylesin sen dimi? Daha öncesinde yoktu böyle şikayetin.

Back
X