- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
- #12.961
Senin ufaklık kanama bile yaptırdı o pıt pıtlarlaTekme değil de arada pıt pıt vuruyor dokunuyor gibi. Öyle sert değil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ufaklık kanama bile yaptırdı o pıt pıtlarlaTekme değil de arada pıt pıt vuruyor dokunuyor gibi. Öyle sert değil![]()
canım sadece ayva kısmını cevaplıycam sana :) dün ben bir tabak ayva doğradım ve üstüne limon ve tuz attım. kaşık kaşık yedim. cok guzel oluyor tavsiye ederim. ayvaya resmen lezzet geliyor :))Günaydın hanımlar alıntı yapamıyorum internet paketim bitmişgenel yazayım dedim bende
Benim sol tarafımda bir ağrı var hep ilk Doğumda 5 gün suni sancı aldığımdan kasığım yırtılmış o rahim büyüdükçe bir sızı yapıyor ara ara ben dün hafif hareket hissettim ama tekme değildi kayıyordu gibi hareket hissettim çok güzel bir histi özlemişim bu hissi hamileliğin en güzel anları bence bunlar , benim kusmalarım var hala sabah bulantım illa ki oluyor tiroit ilacı da tetikliyor biraz , ben dün pilates topunda göğsümü yasladım karnıma gelmeden ileri geri yaptım öyle rahatladım ki sırt ağrılarım azaldı biraz , ben bugünler de çok duygusalım geçen sene bugün kaybettim Doğum günümle yakın hatta aynı gün gömüldüğünden kafamdan atamıyorum eşim başta kızmıştı doktorum en sakin hastam en kibar hastam eşin kız o kadar şey yaşadı ne kadar mantıklı ağlıyorsa üzülüyorsa gerçektir hormonlar öyle tetiklemez bunda dediğinden eşim biraz daha anlayışlı uyurken falan öptüğünü sessizce bişiler söylediğini duyuyorum hissediyorum biraz duyguları içinde yaşar belli etmez ,
Gaz problemim var bende çıkmıyor ve acı çektiriyor resmen , kabızlıkta var , gece uyanmıyorum ama gündüz çok lavaboya gidiyorum :)
Ayva yiyen arkadaşlar nasıl yiyebiliyorsunuz ben yiyemiyorum dün limon sık dediler yine pek cezbetmedi beni
canım gerilme benim dr um da gece 10 da dönüş yapmıştı şükür sıkıntı yoktu. seninde sıkıntı çıkmasında geç haberin olsun boşvergünaydın kızlar.bugün ikili testin sonucu çıkıcak.doktora mesaj attım az önce daha okumadı çok gerginim![]()
bende de var aynısı arada yaşıyorum :dTekme değil de arada pıt pıt vuruyor dokunuyor gibi. Öyle sert değil![]()
canım sadece ayva kısmını cevaplıycam sana :) dün ben bir tabak ayva doğradım ve üstüne limon ve tuz attım. kaşık kaşık yedim. cok guzel oluyor tavsiye ederim. ayvaya resmen lezzet geliyor :))
bende ayva çok severek yiyorum. tuzlayıp yiyorum zaten hamile kaldığımdan beri tatlı şeyler hiç cazip gelmiyor. tuzlu tuzlu ayva beni benden alıyorcanım sadece ayva kısmını cevaplıycam sana :) dün ben bir tabak ayva doğradım ve üstüne limon ve tuz attım. kaşık kaşık yedim. cok guzel oluyor tavsiye ederim. ayvaya resmen lezzet geliyor :))
canım sadece ayva kısmını cevaplıycam sana :) dün ben bir tabak ayva doğradım ve üstüne limon ve tuz attım. kaşık kaşık yedim. cok guzel oluyor tavsiye ederim. ayvaya resmen lezzet geliyor :))
canım senin ki cidden ilgincmiş. :) ayvayı küçük dilimler olarak doğra üstüne limon ve tuz ek. çok guzel oluyor ahh ağzım sulandı yine bak şimdi :))Ben normalde ayvayi cok severim ama tuzlayip hic denemedim nasil oluyorki ya bi deneyeyim:) ben seftaliyi tuzlayip yedigimi biliyorum ondan ilginc olamaz herhalde:):)
Gecmis olsun ins gecer sikintilariniz.5 gun suni sanciya nasil dayandinizGünaydın hanımlar alıntı yapamıyorum internet paketim bitmişgenel yazayım dedim bende
Benim sol tarafımda bir ağrı var hep ilk Doğumda 5 gün suni sancı aldığımdan kasığım yırtılmış o rahim büyüdükçe bir sızı yapıyor ara ara ben dün hafif hareket hissettim ama tekme değildi kayıyordu gibi hareket hissettim çok güzel bir histi özlemişim bu hissi hamileliğin en güzel anları bence bunlar , benim kusmalarım var hala sabah bulantım illa ki oluyor tiroit ilacı da tetikliyor biraz , ben dün pilates topunda göğsümü yasladım karnıma gelmeden ileri geri yaptım öyle rahatladım ki sırt ağrılarım azaldı biraz , ben bugünler de çok duygusalım geçen sene bugün kaybettim Doğum günümle yakın hatta aynı gün gömüldüğünden kafamdan atamıyorum eşim başta kızmıştı doktorum en sakin hastam en kibar hastam eşin kız o kadar şey yaşadı ne kadar mantıklı ağlıyorsa üzülüyorsa gerçektir hormonlar öyle tetiklemez bunda dediğinden eşim biraz daha anlayışlı uyurken falan öptüğünü sessizce bişiler söylediğini duyuyorum hissediyorum biraz duyguları içinde yaşar belli etmez ,
Gaz problemim var bende çıkmıyor ve acı çektiriyor resmen , kabızlıkta var , gece uyanmıyorum ama gündüz çok lavaboya gidiyorum :)
Ayva yiyen arkadaşlar nasıl yiyebiliyorsunuz ben yiyemiyorum dün limon sık dediler yine pek cezbetmedi beni
canım dün gece ilk defa yatakta bende üşüdüm titredim. yorganla yattığım halde. dün eşime de dedim bu elyaf yorganı yün yorganla değiştirelim diye. :) valla havalar soğudu sabahda buz gibiydi havaKızlar günaydın gece ğiümekten uyuyamadım simdi kalktım hala üşüyorum titreme şeklinde sizde oldu mu bu nedir hasta olucakmısım gibi de hissetmiyorum
Ben de iki gun once ayni isinamadim birturlu.battaniye altinda idim.gunduz de usuyorum .yelek giyiniyorumcanım dün gece ilk defa yatakta bende üşüdüm titredim. yorganla yattığım halde. dün eşime de dedim bu elyaf yorganı yün yorganla değiştirelim diye. :) valla havalar soğudu sabahda buz gibiydi hava
canım senin ki cidden ilgincmiş. :) ayvayı küçük dilimler olarak doğra üstüne limon ve tuz ek. çok guzel oluyor ahh ağzım sulandı yine bak şimdi :))
ben de gündüz üstüme hırka giyiniyorum canım. akşama doğru ve sabah karşı hava buz gibi oluyor. normalde akşama doğru koltukta uzanırken tv karşısında baddaniye ile yatıyorum. :) bi kac hafta sonra açıcaz doğalgazı,petekleri temizleticez bizde :)Ben de iki gun once ayni isinamadim birturlu.battaniye altinda idim.gunduz de usuyorum .yelek giyiniyorum
Aynen battaniyeyle oturuyorum.oglum da hasta bana da ulastirdi ondan da usuyorum galibaben de gündüz üstüme hırka giyiniyorum canım. akşama doğru ve sabah karşı hava buz gibi oluyor. normalde akşama doğru koltukta uzanırken tv karşısında baddaniye ile yatıyorum. :) bi kac hafta sonra açıcaz doğalgazı,petekleri temizleticez bizde :)
Ayvayı bende okudum..ozellikle bekliyorum çıkmasını..bide gamze oluyomuş cocukta ayva yiyinceTuzlu seftalide guzel oluyor ya yada bana oyle geliyor:):) deniycem bugun mutlaka :) ayva yiyenin cocugu guzel olur diyorlar hic yemedim daha baslayalim bakalim:)