2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar birşey soracağım karnınız kaşınıyor mu? benim bi kaç gündür çok kaşınıyor. düzenli olarak bebek yağı veya lierac sürüyorum. ama çoook kaşınıyor:KK12:
Kaşıntı bende de başladı cnm ara ara oluyor. henüz bi ürün kullanmaya başlamadım ama almam lazım artık mustela nın çatlak önleyici yağını alayım diyorum. Kullanan var mı arkadaşlar?

kızlar birşey soracağım karnınız kaşınıyor mu? benim bi kaç gündür çok kaşınıyor. düzenli olarak bebek yağı veya lierac sürüyorum. ama çoook kaşınıyor:KK12:

Benim de arada kaşınıyor bel kismi karnimin yan taraflari yani...
Hatta lierac yeterli gelmiyor mu, acaba gerildim de çatlayacak miyim diye korkuya kapıldım..
Nemli tutmak lazım.. :temizlik:

akadaşlar aranızda et yiyemeyen var mı ? Hiç et yiyemiyorum,çayda içemiyorum,acayip iştahım kesildi. Normalde eti eti çok seven,yemek yemeyi çok seven biriydim.Midem bulantım çok aşırı yok,çarşamba günü 12.haftaya giricem.İnşallah geçer ya eski halime dönmek istiyorum :(

herkese güzel haftalar anne adayları bu ara bende akıntı çok oluyor yüzümde sivilceler de çıktı

akadaşlar aranızda et yiyemeyen var mı ? Hiç et yiyemiyorum,çayda içemiyorum,acayip iştahım kesildi. Normalde eti eti çok seven,yemek yemeyi çok seven biriydim.Midem bulantım çok aşırı yok,çarşamba günü 12.haftaya giricem.İnşallah geçer ya eski halime dönmek istiyorum :KK43:
ben eskiden az da olsa yerdim ben de et fazla tüketemiyorum ama yemek lazım bebeğin gelişimi için protein şart yiyeceklerden tiksinme bende de var şu an bazı şeyleri hiç yiyemiyorm

akadaşlar aranızda et yiyemeyen var mı ? Hiç et yiyemiyorum,çayda içemiyorum,acayip iştahım kesildi. Normalde eti eti çok seven,yemek yemeyi çok seven biriydim.Midem bulantım çok aşırı yok,çarşamba günü 12.haftaya giricem.İnşallah geçer ya eski halime dönmek istiyorum :KK43:

Ben de öyleydim. 12.haftaya kadar zeytinyağlılarla yaşadım ,sıcak yemek veya et yemeği fikrine bile dayanamıyordum.
Bir yerden sonra hepsini yemeye başlıyorsun, kendini de soğutma çünkü yememiz gerekiyor.. Ara ara ızgara filan dene salatayla. . Zamanla bakıyorsun ki aaaa yiyorum midem de gayet iyi ;)

ben eskiden az da olsa yerdim ben de et fazla tüketemiyorum ama yemek lazım bebeğin gelişimi için protein şart yiyeceklerden tiksinme bende de var şu an bazı şeyleri hiç yiyemiyorm

ben deli gibi et yiyordum esimle yemege cok duskunduk bide gel simdi bana sor butun yemeklerden tiksindim hele tavukkiyma salcaliyemek kizartma sadece cigkofte cop sis durum onlarda yoksa bol bol meyveeee

Günaydın kızlar. Ben dünden beri durup durup ağlıyorum ya. Sizde de devam ediyor mu bu ağlama olayları? Bu sabah eşimle kahvaltı yaparken bile başladım ağlamaya. Nolcak benim bu halim? :mad:

Ay bende hiç ağlama huyu yoktur hamilelikte ağlarsın diyolardı, tık yok daha :) ablam 4. Aydan sonra bebeği hissettikçe daha duygusallaşıyo insan diyo ama bakalım pek sanmıyorum :)

günaydın kızlar ,

bizim cinsiyetimiz % 100 kız olarak kesinleşti :) Citolesgen Citolesgen canım ekleyebilirsin listeye

Ayy ne güzeelll hayırlı olsun sağlıklı olsun darısı başıma olsuuunnn :))

Rahim büyümeye başladığı için normal diyorlar. Sen yarın sorarmısın doktoruna? Ben cumartesi unuttum sormayı. Bel ağrım vardı onu sordum hemen progestan yazdı onu kullanıyorum. Bel ağrısı rahmi kasarmış erken rahim ağzı açılması falan yaparmış. O yüzden bel ağrısı tehlikeli.

Benimde belim sol taraftan kalçama doğru sancıyodu doktor çok normal korkma dedi. Nette de hormonlar bel ağrısı yapar diye okumuştum

Ayvayı bende okudum..ozellikle bekliyorum çıkmasını..bide gamze oluyomuş cocukta ayva yiyince

Aynen hatta yanağına sür derler bizde de bi pazara gidiim alcam hemen :KK48:

Kizlar bugun adet agrisi gibi agri basladi
Normal mi ki. Yarin randevum var onu da sorarim ama korktum birden agrim olumca
endişelenme canım hep rahim büyümesinden kaynaklanıyor diyorlar herbirimizde değişik ağrılar doktoruma sorduğumda kanaman yoksa korkma ılık bir duş al uzan demişti. ılık duş iyi geliyor işte değilsen öyle yapmaya çalış.

benimde detaylı kan sonucum gelmedi firma kanı ve parayı alırken maşallah çok hızlıydı şimdi sonuca gelince ıkmık.. sinir oluyorum.
bir gelse sonuçta rahatlasam. arıyorum kan geç gitmiş laboratuvara alırken öyle demiyorlardı ama :(

Back
X