Ben de gebelik hikayemi anlatayım, selam Ekim anneleri
2024 Mayıs’ta mol gebelik kürtajı oldum, üzerinden 9 ay geçti şimdi çok şükür tekrar hamileyim ve sorunsuz ilerliyor inş böyle devam eder.
Belirtilerim: Adet olmam gereken günden önceki gün lekelenme gördüm ve adet olduğumu düşündüm ama devamı gelmedi, meğer yerleşme kanamasıymış. Sonrasında yerleşme ve tutunma ağrılarını sürekli hissettm, alt karnımın iki tarafına ağır bir bilye koymuşlar da kaslarım taşımakta zorlanıyor gibiydi ve batmalar da oluyordu. Orda anladım zaten hamile kaldığımı (bunlar gecikmenin 6. gününden sonra oluyor). Öncesinde hem 1 gün gecikince erken gebelik testi hem de gecikmenin 3. ve 5. gününde kaset test yaptım negatif çıktı. 8.günde artık yeter deyip kan verdim ve 439’u gördüm

O testlerin hepsi neden negatif çıktı bilmiyorum, hesaplamalarıma göre geç döllenme durumu da yok. Hep duyrardım idrar testinde negatif çıkıp aslında gebe olanları çok inanılmaz gelirdi ama demek ki oluyormuş. Pazartesi keseyi görmek için ilk kez doktora gidicem inş dua edin hayırlı haberler alayım, ilk bebeğim olacak nasipse

Benimle birlikte Ekim ayında doğum yapmayı bekleyen herkese hayırlı sağlıklı ve kolay bir gebelik süreci ve doğum diliyorum