- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
- #39.661
Aynen bende o durumdayım ayakta uyuyorum resmenBende iki çocuk eşle muhabbeti bırak evde birbirimizi göremiyoruz o büyükle ben küçükle ilgileniyorum zor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende o durumdayım ayakta uyuyorum resmenBende iki çocuk eşle muhabbeti bırak evde birbirimizi göremiyoruz o büyükle ben küçükle ilgileniyorum zor ya
Humananın 15 günden itibaren bebege verileni aldım. 15 ml verdim bugün. Bqkalım nolcakben rezene içiyorum doktorum bebeğede bir çay kaşığı ver dedi öyle ancak etki eder
Benim bebişi tırnakları uzanıyor daha hiç kesmedim kanguru ergo baby aldım sling aklıma gelmedi nedense o zaman kullanımı nasıl bana karmaşık geldi bağlaması
Bizimse yarın çıkıyor kırkımız. Su lohusalıktan kurtuluyoruz şükür İnan bazen teknoşmak daha iyi bebeğinle daha derin bağ kürüyor insanÇarşamba 40 mız çıkıyor inanmıyorum çok mutluyum kv 40 gündür yanımızda ne desek küsüyor eşime bile ben mi lohusayim omu lohusa anlayamadım gitti .sırf sütüm kesilmesin diye takmiyorum .bana çok faydası oldu ama Lohusa yalnız bırakılmaz diyor ama ben birileri gelince boğuluyorum resmen birde gaz sancilarimiz tutuyor ben iyice stres oluyorum çok şükür bitti.
İnşallah işe yarar biraz rahatlarsınHumananın 15 günden itibaren bebege verileni aldım. 15 ml verdim bugün. Bqkalım nolcak
Ancak uyurken temizliyorum normal zamandaben açamıyorum. Ne kadar güçlüsün diyorum.Aynen pamuk oluyor avcunun içi.banyoda bile zor yıkıyorum
Videoları izleye izleye öğrendim bende şimdi kolay geliyoBenim bebişi tırnakları uzanıyor daha hiç kesmedim kanguru ergo baby aldım sling aklıma gelmedi nedense o zaman kullanımı nasıl bana karmaşık geldi bağlaması
Ahh canimm.Merhaba Nisan anneleri, ben de Nisan annesiyim. Hamileliğimin en başından beri sizi takip ettim. Sayenizde birçok şey öğrendim.
Nerden başlasam bilmiyorum. Benim kızım 44 günlük şu zamana kadar yanımda annem vardı. Sağ olsun her işime koşturdu. Tek yaptığım şey bebeğimi emzirmekti. 40 gün boyunca yanımda uyudu, yemeğimi, evin temizliğini yaptı. Suyumu bile ayağıma getirdi. Ama sanırım çok iyi olmadı benim için.
Başka şehirlerde yaşıyoruz. Burda eşim ve birkaç arkadaşım dışında kimsem yok. Annemin gitmesi gerekti ve ben Sudan çıkmış balığa döndüm. Hep ağladım hem onu hem kendimi üzdüm. Şimdi bebekle yalnız kaldım ve çok çaresiz hissediyorum. Sanki tüm sorumluluklarımdan kaçmak istiyorum. Sizinle dertleşmek istedim...
Canım.emzirmek engellemez hamileliği aman diyim benim yengem süt korur mantığıyla hamile kaldı bebeği dört aylıkkenKızlar merhaba
44 günlük bebegim var sezeryan doğum yaptım.
İlişkide hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz ben şimdilik doğal yöntem ams hamile kalmaktan da korkuyorum.
Emzirmenin engelleyecegini söylüyorlar. Fikirleriniz nedir?
İlk 40 gün bitti insaallah şimdiye kadar bişey olmamistir diyeyim o zaman. Bundan sonra etkili yöntem deneme lazım. Doğumum sezeryan oldu bu arada.Canım.emzirmek engellemez hamileliği aman diyim benim yengem süt korur mantığıyla hamile kaldı bebeği dört aylıkken
Vay kıyamam ben ona kuzularım ya minnacık ellerini severim hiç kıyamıyorum varya bugün ne kadar ağladı benim sinirlerim bozuldu midem ağrıyo şimdi çok fenaKucakta otururkende sıkıyor banyo yaparkende açamıyorum ellerini yıkamak için.emerkende yapıyor.bilemedim gazdansa vay yavrumun haline.
Bizimde yarın çıkıyor kırkımız inşallah sağlık sıhhatle ne yapıcaksın kırkınız içinBizimse yarın çıkıyor kırkımız. Su lohusalıktan kurtuluyoruz şükür İnan bazen teknoşmak daha iyi bebeğinle daha derin bağ kürüyor insan
Sen de benim gibi çok hassassın sanırım.gittin mi doktora bu arada?ben kendi kendime nazar değdirdim bugün kalbim çarpıyor sürekli vücudumu sıkıyorum niyeyseVay kıyamam ben ona kuzularım ya minnacık ellerini severim hiç kıyamıyorum varya bugün ne kadar ağladı benim sinirlerim bozuldu midem ağrıyo şimdi çok fena![]()
Aman dikkat et lütfen ben hiç iyi değilim Yok gitmedim vakit bulamıyorum ki Bazen iyiyim bazen dipteyim idare ediyorum ilaç kullanmak istemiyorum Allah bu günümüzü aratmasın panik atakmı var sendede?Sen de benim gibi çok hassassın sanırım.gittin mi doktora bu arada?ben kendi kendime nazar değdirdim bugün kalbim çarpıyor sürekli vücudumu sıkıyorum niyeyse
Zorlamışsındır kendini.ödem olmuş olabilir.benimde kendimi zorlamaktan etrafı haftalarca şiş kalmıştı.Kizlar benm 24. Gunum sezeryan agrilarm 10. Gunden beri nerdeyse yok gibiydi ama son uc dort gundr ilk agrilarima dnuyorm sanki hergun biraz daha agri oluo dikisimn 5 6 cm yukarisi odem gibi ve ici sert orasi agri yapio iltihap olabilir mi ayni durumda olan var mi
İyi bari idare ediyim çocukla uğraşıyım derken unutursun belki kendini.evet ben kronik panik atak hastasıyım 7-8 yıldır var .ilk 2,5 yıl falan ilaç içtim bıraktım içtim bıraktım.5 yıla yakındırda içmiyorum ama hayatım hep kalitesiz ne yazıkkiAman dikkat et lütfen ben hiç iyi değilim Yok gitmedim vakit bulamıyorum ki Bazen iyiyim bazen dipteyim idare ediyorum ilaç kullanmak istemiyorum Allah bu günümüzü aratmasın panik atakmı var sendede?