2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bizimde yarın çıkıyor kırkımız inşallah sağlık sıhhatle ne yapıcaksın kırkınız için
Canım ben ve Bebek yıkanacağız bizde her fasulyeye ihlas okunur suya konulur içine altın alyans birde koyuyorlar o suyla banyo yapıyorsun işte sonra evden çıkıp başka eve misafirliğe gidiyorsun güya

Kızlar merhaba

44 günlük bebegim var sezeryan doğum yaptım.

İlişkide hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz ben şimdilik doğal yöntem ams hamile kalmaktan da korkuyorum.

Emzirmenin engelleyecegini söylüyorlar. Fikirleriniz nedir?

Bizde eşim korunuyor. Daha öncede öyleydi şimdide aynı devAm ediyoruz

simarik83 simarik83 az önce sevi bebe wrap sling eşim aldı geldi deneyeceğim. Ben hem bebegim cok kusuyor dik dursun diye hemde annem gideçek iyi olur diye aldım. İnşallah iyi olur. Senden anladığım baya kullanisli

Ben çok alıştım rahatlığına. Videolardan izleyerek giy üstüne bebişide sakinken koy içine deneme amaçlı. 1 hafta ev içinde dene sonra dışarı çıkarsın. Ben öyle yaptım. İlk zamanlar bebeiş düşcek diye korktum ama sonra alıştım iyice şimdi markete falanda gidip geliyoruz.

Bizim doktor bize cinsel ilişkiyi 2 ay yasakladı.zaten şu yorgunlukla en son düşüneceğim şey herhalde.ben spiral taktırmayı düşünüyorum.allah muhafaza 3. Yüreğime iner.o yüzden sıkı korunmalıyım.ayın 5 inde kontrolüm var.gitmişken yaptırıyım diyorum.çokta tırsıyorum ama.

merhaba kızlar 41. günümüz u de bitiriyoruz. daha yakın zamanda bu bebisler ne zaman gelecek son haftalar geçmiyor diye konuşuyorduk ve 40 imizi çıkardık şükür . bebisler kg aldı boyu uzadı. maşallah. ben de yarın dan itibaren gezmelere başlıyorum.

Çarşamba 40 mız çıkıyor inanmıyorum çok mutluyum kv 40 gündür yanımızda ne desek küsüyor eşime bile ben mi lohusayim omu lohusa anlayamadım gitti .sırf sütüm kesilmesin diye takmiyorum .bana çok faydası oldu ama Lohusa yalnız bırakılmaz diyor ama ben birileri gelince boğuluyorum resmen birde gaz sancilarimiz tutuyor ben iyice stres oluyorum çok şükür bitti.
hadi bakalim canım ben yarın metroya kontrole gidecem sen gittin mi 2. kez kontrole?
hümanist ben. adımı değiştirdim.
yarın annemlere gidiyorum biraz orda kalicam bir hafta falan gelince seni ararım dışarıda hem hava alırız hem görüşürüz.

pembepatiks pembepatiks canim senin 40. günün perşembeye geliyor . carsamba 39 gunluksunuz canim. sen ayin 15 inde doğum yapmadin mi gülüm ?

kizlar bisi dicem 40 niz dolmadan disari cikan varmi ben agri sizi ceke ceke mecbur esime yardima gidiyorum birkac saatligine beni dukkanda goren epey bi laf ediyo ama ne yapayim sonucta oglumun ekmek parasi deyip dayaniyorum

kizlar bisi dicem 40 niz dolmadan disari cikan varmi ben agri sizi ceke ceke mecbur esime yardima gidiyorum birkac saatligine beni dukkanda goren epey bi laf ediyo ama ne yapayim sonucta oglumun ekmek parasi deyip dayaniyorum
ben iki defa evin yakınında lokanta var oraya gittik . sağlık ocağına mecbur gittik 3 defa cagirdilar. bir şey olmaz da yine de 40 i dolana kadar çıkmayın diyorlar.ama hiç birinin evine bebisle oturmaya gitmedik yarın annemden baslayacam gezmelere. 42 günlük oluyorum yarın :)$

Canım bebekle beraber çıktık. Sen kendini iyi hissetmiyorsan dinlen daha sonra sıkıntı olmasın sana bebeğinin sana ihtiyacı var ona göre

pembepatiks pembepatiks canim senin 40. günün perşembeye geliyor . carsamba 39 gunluksunuz canim. sen ayin 15 inde doğum yapmadin mi gülüm ?
Canım ben anlamıyorum bu işlerden kv çarşamba dedi bende 40. Gün oluyor zannettim 41. Gün mü oluyor demek evet 15 inde yaptım doğumu söyleyeyim perşembe yikanalim sağol canım söylediğin için :KK19:

hadi bakalim canım ben yarın metroya kontrole gidecem sen gittin mi 2. kez kontrole?
hümanist ben. adımı değiştirdim.
yarın annemlere gidiyorum biraz orda kalicam bir hafta falan gelince seni ararım dışarıda hem hava alırız hem görüşürüz.
Yok ben daha gitmedim canım smear almak için mi çağırıyorlar acaba ben artık çatı muayenesi ola ola hiç istemiyorum o çatala çıkmak .gelince yazarmisin canım ne yaptıklarını

Kizlar benm 24. Gunum sezeryan agrilarm 10. Gunden beri nerdeyse yok gibiydi ama son uc dort gundr ilk agrilarima dnuyorm sanki hergun biraz daha agri oluo dikisimn 5 6 cm yukarisi odem gibi ve ici sert orasi agri yapio iltihap olabilir mi ayni durumda olan var mi
Canım o bahsettiğiniz agri yi bende yaşadım hemşire 40 güne anca geçer demişti yeni yeni geçiyor ben hiç yatmadım sezaryen den sonra ondan oldu galiba setti orası düzeldi şimdi ben neler neler kurdum bide içerde ne unuttular diye :KK48: çok şükür geçti hiç geçmiyecek zannetmistim ama .

Bizimse yarın çıkıyor kırkımız. Su lohusalıktan kurtuluyoruz şükür İnan bazen teknoşmak daha iyi bebeğinle daha derin bağ kürüyor insan
Gurbette olmanın zararları annem 5 gün kalabildi.gerçekten bebegimle yalnız kalmak daha iyi geliyor bana neyseki atlattik birde gaz olayimiz bitse dün çok ağladı yapamadı kakasini geçer inşallah bu günlerde

Gurbette olmanın zararları annem 5 gün kalabildi.gerçekten bebegimle yalnız kalmak daha iyi geliyor bana neyseki atlattik birde gaz olayimiz bitse dün çok ağladı yapamadı kakasini geçer inşallah bu günlerde
Mim 3 aya geçiyor gaz olayı çoğumuzun 1 ayı bitti o günleride görürüz inşallah. Ben bebeğede iki gündür rezene veriyorum biraz etki etti galiba

Günaydın güzel anneler, kızımın çok gazı var. Hiç uyumuyor. Sürekli kıvranıyor. Dünden beri gaz ilacı veriyorum umarım etki eder.
Bir fincana kaynak suya yarım çay kaşığı kimyon at ılıyınca süz iki üç kaşık bebeğe içir kalanını sen iç işe yarıyor

Günaydın analar elimde bir adet sabah sekizden beri hiç durmayıp yeni uyuyan gün içinde en fazla bir saat uyuyup uyanan bir adet ceren var sizin bebeklerde böylemi gün içinde nerdeyse hiç uyumuyor diyebilirim

Back
X