2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
https://www.change.org/p/ücretli-doğum-izni-6-ay-olsun-bebekler-ilk-6-ay-sadece-anne-sütü-alabilsin?recruiter=103069315&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_for_starters_page&utm_term=des-lg-no_src-no_msg kızlar ücretli doğum izninin 6 ay olması için bu kampanyaya imzalarınızı bekliyorum.hiçbir anne 6 ayı doldurmamış bir yavruyu bırakıp maddi kaygılar yüzünden çalışmak zorunda kalmasın.
Yasa çıksada bize vumazki :(

Kızım altını alırken niye bu kadar ağlıyor ya :KK43: Bayılcak ağlarken o derece. Sizinkiler de öyle mi? Beline kadar doldurmuş Allahtan zıbınına üstüne falan geçmemiş. Yoksa soyup giydirirken hepten sesi kısılırdı ağlamaktan. Bir rahat temizletmiyor kendini :işsiz:

Kızım altını alırken niye bu kadar ağlıyor ya :KK43: Bayılcak ağlarken o derece. Sizinkiler de öyle mi? Beline kadar doldurmuş Allahtan zıbınına üstüne falan geçmemiş. Yoksa soyup giydirirken hepten sesi kısılırdı ağlamaktan. Bir rahat temizletmiyor kendini :işsiz:
Acıkmış olduğu için ağlıyordur diye düşünüyorum ben emziği koyuyorum ağzına iş bitene kadar gaz masajı yaparkende çok ağlıyor emzik kurtarıcı oluyor

Acıkmış olduğu için ağlıyordur diye düşünüyorum ben emziği koyuyorum ağzına iş bitene kadar gaz masajı yaparkende çok ağlıyor emzik kurtarıcı oluyor

Yok toktu. Açken altını açmaya hiç yeltenmiyorum bile :) Benim kız emziği uyuyacağı zaman istiyor bir tek. Uykuya dalıp emziği atıyor.

Önemli olan çalışan kadınların bu hakkı kazanması hem belli mi olur başka çocuk olursa işimize yarar
Çıksında bizden sonrakilere bile çıksa birşey Allah her annenin yardımcısı olsun ki bence zaten doğduktan sonra 6 ay olmalı en az

• Beğen
Reactions: mnt
Kozlar oğlumun yüzünde kırmızı benekler var her gün başka yerde
Oyy yawrum bnm geçmş olsun,bnce dr.a götr hemn yazk nasl kaşınıodr.yüzünü opmein muhakkak yapıosnzdr ama ellerını iice yıkatmadan kimsei alma,hatta bnm bebek prematre oldu die hastane tıpı dezenfekte ilacı kullanıorm snde al.inşallah hemncecik gecer

Bnm bebek tam tersi altı acılımca sevınıo hatta oğlum bize nişan alıo;)

Kizlar oglum 50 günlük biz suan 2 aylik mi oliyoruz ve 3emi giriyoruz yada suan 1 aylik 2 aylikmi olcak anlamadim bebek gelisimine bakmak icin hangi aya girmeliyim?

Çıksında bizden sonrakilere bile çıksa birşey Allah her annenin yardımcısı olsun ki bence zaten doğduktan sonra 6 ay olmalı en az
İlk 6 ay anne sütünün önemi bas bas bağırılıyor buna rağmen gerekli ve yeterli şartlar yok inşallah yeni bir düzenleme yoluna gidilir

Bemim oğlan ilk zamanlar öyleydi. Şimdi ağlarken altını açınca susup gülmeye başlıyor. Bez numaranı büyüt istersen. Bizimki günde 2 kere beline kadar kaka yapıyor paçadan falan da çıkıyor yani o derece :) 3 numaraya geçicez artık.

Şükür bugün kırkımızı çıkardık dışarı çıktık kızımla ama çok huysuzlandı uyumadı beşiğini aradı. Başka yeri yadırgadı galiba kırk uçurmadan baya yumurta topladık :halay:

Oh hadi atlattınız sizde çok şükür 40 günü :)

İlk 6 ay anne sütünün önemi bas bas bağırılıyor buna rağmen gerekli ve yeterli şartlar yok inşallah yeni bir düzenleme yoluna gidilir
inşallah zaten daha izinler konusuna bakmadım haviran sonu bitiyor izin bakalım ne yapacağız
Bemim oğlan ilk zamanlar öyleydi. Şimdi ağlarken altını açınca susup gülmeye başlıyor. Bez numaranı büyüt istersen. Bizimki günde 2 kere beline kadar kaka yapıyor paçadan falan da çıkıyor yani o derece :) 3 numaraya geçicez artık.

teşekkür ederiz . Allah'a şükür benim hala az da olsa kanamam var. Tam ne zaman bitecek acaba

2 numaraya geçtik bizde bir numara sıkmaya başlamıştı. Gerçi biraz büyük geliyor ama olsun :) Benim kızım hergün kaka yapmıyor ya bir gün yapıyorsa ertesi gün yapmıyor. Bu gün 2 ay kontrolümüz var bakalım ne durumdayız.

Back
X