Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kakalı kıyafetlerini sıcak suda beyaz sabunla akıtıyorum ben. Bi nevi çitiliyorum :) Öyle atıyorum makineye leke falan kalmıyor. Siz de böyle yapabilirsiniz.
Cnm dha dönmeye cook vardr.enaz 4ay die bılıorum dha ellerınin üzerıne kalkmaları lazm.bnmkıde seslı gülmüo ama normalde gülüodu bgn ıkı uç kere guldu okdr
Kızlar dün gece göğsüm düğümlendi öldüm acıdan. Sıcak kompres ve sağmayla sabaha kadar geçti cok şükür. Taş gibi oldu göğsüm bebeğim emdikçe sanki ciğerim sökülürmüşçesine acıdı canım
Kızlar sleepy kaka yapınca popoya yapışıyordu şikayet etmiştim bize denememiz için 3 numara gönderdiler 10 tane ama o da yapışıyor primaya geçicez biz sanırım :)
Bende 6 ay 1 sene regl olmayanları duyduğum için regl değil herhalde diye düşünmüştüm. Şimdi sizleri duyunca demek ki regl. 40.gün bu kadar olur. Başladı yine :) bari şu sıcak aylar geçseydi bir :)
Kızlar normal doğum yapıp eşi ile yakınlaşan var mı? Benim 20. Günde enfeksiyon kaptigimdan sıkıntı yaşadım. Eşim sen hazır olana kadar beklerim diyor. Ama korkuyorum