- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
Benim bugün 5. Günüm ben 12. Günde yaptırmayı düşünüyorum banada 15.gün yaptır demişti doktorum benimde hiç belirti falan bişey yok sadece göğüslerim biraz büyüdü ve sızlıyor hafiften o kadarBugün kaçıncı gündü senin
yaptırmadım cnm ya. erken daha diye düşündüm. bide galiba hazır hissetmiyorum kendimi negatif görmeye. pazartesi günü de acillik olmuştum ben kasık ağrısından orda yapıldı 4,21 çıktı 6.günümdü o zamanHayırlı cumalar aminnnnn canım benim çok geçmiş olsun test falan yaptirmadinmi gitmişken :))
canım testin resmini atarmısın benimde 7 gün var regl olmamaKızlar benim 6 gün var regl olmama şu erken gebelik testi var ya onu yaptim tek çizgi cıktı yani aslinda cok az silik cizgi var ama sanirim sadece ben goruyorum malesef ;(
12. günde kanda çıkar cnm.hazır hissediyorsan kendini yaptırKizlar benim 11. Günüm aranızda 11 12. Gün test yapan varmı
sağol canım benimHayırlı cumalar aminnnnn canım benim çok geçmiş olsun test falan yaptirmadinmi gitmişken :))
yaptırmadım cnm ya. erken daha diye düşündüm. bide galiba hazır hissetmiyorum kendimi negatif görmeye. pazartesi günü de acillik olmuştum ben kasık ağrısından orda yapıldı 4,21 çıktı 6.günümdü o zaman
Anladım canım en kötüsüyaptırmadım cnm ya. erken daha diye düşündüm. bide galiba hazır hissetmiyorum kendimi negatif görmeye. pazartesi günü de acillik olmuştum ben kasık ağrısından orda yapıldı 4,21 çıktı 6.günümdü o zaman
Evet çok erken oyaptırmadım cnm ya. erken daha diye düşündüm. bide galiba hazır hissetmiyorum kendimi negatif görmeye. pazartesi günü de acillik olmuştum ben kasık ağrısından orda yapıldı 4,21 çıktı 6.günümdü o zaman
Canim foto çektim ama hiç o benim gördüğüm çizgi görünmüyor. Çok silik zaten vala yok arasi;(canım testin resmini atarmısın benimde 7 gün var regl olmama
Canim foto çektim ama hiç o benim gördüğüm çizgi görünmüyor. Çok silik zaten vala yok arasi;(
canım idrarda çıkmayabilir ya. bence kanda baktır onda daha net belli olurKızlar bugün 11. Gunumdu dayanamadım idrar testi yaptım negatif böyle olupta sonra kanda pozitif çıkan varmı aranızda
Hiç sanmıyorum canım ya onu gördükten sonra bütün hevesim kaçtı Allah'tan hayirlisicanım idrarda çıkmayabilir ya. bence kanda baktır onda daha net belli olur
Canim ben de dayanamadım test yaptim ama biraz daha beklememiz lazim. Olsa bile hemen idrara geçmiyor ki biraz daha bekle sen de.Hiç sanmıyorum canım ya onu gördükten sonra bütün hevesim kaçtı Allah'tan hayirlisi
Hiç sanmıyorum canım ya onu gördükten sonra bütün hevesim kaçtı Allah'tan hayirlisi[/ Kendini hazır hissetmeden keşke bakmasaydın cnm. yada kan da baktıraydın. normal gebelik testi ise çıkmayabilir cnm güvenme derim.sen gene dikkat et kendine.
Sen kaçıncı günde yaptın canım ve bugün kaçıncı gününCanim ben de dayanamadım test yaptim ama biraz daha beklememiz lazim. Olsa bile hemen idrara geçmiyor ki biraz daha bekle sen de.
Benim 9. Günüm sanirim canim 20 nisanda asilama olmuştum ilk günü sayarsak 9. GunSen kaçıncı günde yaptın canım ve bugün kaçıncı günün
Amin canım inşallah rabbim bilir en iyisini yapacak bişey yok yılmadan devambence idrar da çıkması için erken cnm heleki normal gebelik testi ise.umudunu yitirme canım benim.rabbim gönlüne göre versin
Himm seninde erken idrar yapma bence moralman kötü oluyorBenim 9. Günüm sanirim canim 20 nisanda asilama olmuştum ilk günü sayarsak 9. Gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?