Canım idrar testine pek güvenme bence kan testi daha iyi en azından çıkan değer az yada çok olsada belli oluyor önce kana sonra idrara geçiyor betahcgKızlar bugün 11. Gunumdu dayanamadım idrar testi yaptım negatif böyle olupta sonra kanda pozitif çıkan varmı aranızda
İnşallah canım çok sağolCanım idrar testine pek güvenme bence kan testi daha iyi en azından çıkan değer az yada çok olsada belli oluyor önce kana sonra idrara geçiyor betahcg
Hayırlısı olsun canım haberdar et bizideKizlar bende bu gun asilama yaptim Allah tum isteyenlere nasip etsin(AMİİN)
Ben iki kere evde test yaptım negatifKızlar nasilsiniz bir gelişme var mi? Gunler gecmek bilmiyor
Belli olmaz canim biraz daha bekle. Umudunu kırma. Bende erken gebelik testinde belli belirsiz bir çizgi vardı. Dün şu ucuz testlerden yaptim negatifti. Benim de reglime 4 gün var.Ben iki kere evde test yaptım negatifbugün 13. Günüm artık bidahakine
Sağol canım ya inşallah erken gebelik testi nasıl oluyorkiBelli olmaz canim biraz daha bekle. Umudunu kırma. Bende erken gebelik testinde belli belirsiz bir çizgi vardı. Dün şu ucuz testlerden yaptim negatifti. Benim de reglime 4 gün var.
Himmm ama ben iki kere yaptım iki gün arayla ilkini cuma akşamı yapmıştım ikincisini bu sabah senin kaçıncı günün6 gün önce yapılan testler var ya hani predictor ondan yapmıştım 2 gun once belli belirsiz ikinci çizgi vardi .ama dün ucuz testler var ondan yaptim negatifti.
İnşallah canım ama kendimi bu duyguya alıştırdım olmasa da çok uzulmem insallah senin hayırlı haberlerini alırızBenim 11. Gün canim. Bence adet günün geçerse bir kez kan ver canim kanda bakılsın idrar testleri bazen yanıltabiliyor.
Benimki de zor canim yaa ama işte umudu elden bırakamıyorum malesef. Saçma sapan testlerle uğraşıyorum çamaşır suyu ve karbonat testi yaptim hahahahİnşallah canım ama kendimi bu duyguya alıştırdım olmasa da çok uzulmem insallah senin hayırlı haberlerini alırız
Onu bende duymuştum Umut dünyası işte naparsinBenimki de zor canim yaa ama işte umudu elden bırakamıyorum malesef. Saçma sapan testlerle uğraşıyorum çamaşır suyu ve karbonat testi yaptim hahahahçok saçma biliyorum yarın test alıp tekrar yapayım diyorum günler geçmek bilmiyor
Sanırım yok :)Arkadaslar ilk asilamada hamile kalanlar varmi cewap verirseniz cok sevinirim
Aynenen fazla 3 kez aşılama öneriyor sanırım doktorlar sonra tüpbebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?