- 29 Nisan 2017
- 33
- 7
- 1
- 38
Eki Görüntüle 1992783 Günaydın kızlar bugün aşılamamın 15. Günü sabah erken gebelik testi yaptım malesef negatif artık ümidim kalmadı kısmet değilmiş demekki. Üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım Rabbim hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yarın kan vericem doktoruma gidicem konuşup karar vericez ilk aşılamaydi benim eşim aşılama deneyelim diyor ben tüp istiyorum bilmiyorum daha karar veremedimAmin canım üzülme vardır bundada bir hayır aşılamaya devammi peki kaçıncı asilamandi
Yarın kan vericem doktoruma gidicem konuşup karar vericez ilk aşılamaydi benim eşim aşılama deneyelim diyor ben tüp istiyorum bilmiyorum daha karar veremedim[/QUOTEhayirlisi olsun canım bende ikinci için gelecek ayı bekliyorum eğer oda tutmazsa tüp bebek düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı senin yaş kacti
Hayırlısı olsun hepimiz için canım benim yaşım 27 eşimin 30 yaş yavaş yavaş ilerliyor onun için bir an önce çocuğumuz olsun istiyoruz Aslında ben normal yolla hamile kaldım 12 haftalık düşük yaptım ondan sonra kalamadım haziranda 1 sene olucak düşük yapalı
Sağol canım Allah kimseye yaşatmasın çok zordu benin için o süreçler.( Anladım canım gelmiş geçmiş olsun peki sebebi neymiş hamile kalamamanin çünkü ne güzel normal yolla hamile kalmışsın demekki bir sorunun yok
Sıkma canını canım benim çok şükür hiçbir seyinde yokmuş maşallah olmaması için bir sebep yok bence kafaya takmayla alakalı kafadan çıkarınca başka şeylere yönelince yani rahat bırakınca oluyor diyorlar ama işte elde değil bende aynı şeyi diyorum ama takıyorum yinede bak senin yaşın daha erken ben 36 yaşındayım 2 sene olacak evleneli ilk günden beri deniyoruz ama olmuyor sebepsiz bizimde sorunumuz yok zamanı var demekki diyorum napalim son çare artık tüp bebek Allah yardımcımız olsun dua etmekten başka caremiz yokSağol canım Allah kimseye yaşatmasın çok zordu benin için o süreçler.
Evet aslında bi sorun yok kurtajdan sonra çikolata kistim olduğunu öğrendim sağ yumurtalgmda ama öncesinde yoktu takip edelim dedi doktor ettik büyümüyor da küçülmüyor öyle sabit kaldı hormon tahlilleri yapıldı AMH testi rahim filmi hepsi temiz hiç birinde sorun çıkmadı eşimin de sperm testi gayet iyi normal deneyelim dedi 3 ay denedik olmadı sonra asilamaya geçtik o da olmadı
Sıkma canını canım benim çok şükür hiçbir seyinde yokmuş maşallah olmaması için bir sebep yok bence kafaya takmayla alakalı kafadan çıkarınca başka şeylere yönelince yani rahat bırakınca oluyor diyorlar ama işte elde değil bende aynı şeyi diyorum ama takıyorum yinede bak senin yaşın daha erken ben 36 yaşındayım 2 sene olacak evleneli ilk günden beri deniyoruz ama olmuyor sebepsiz bizimde sorunumuz yok zamanı var demekki diyorum napalim son çare artık tüp bebek Allah yardımcımız olsun dua etmekten başka caremiz yok
:) Belkide çok taktiğin için öyle olmuştur hani derler ya sakinilan göze çöp batarmis o misali aminnnnn canım herşeyin hayırlısı rabbim bizi sınavdan geçiriyor isyan edecekmiyiz etmicekmiyiz diye belkide bence bu çok güzel birşey ben öyle bakıyorumNasipten ötesi yok Rabbim kimseye aratmasın bu süreçler Hem maddi hem manevi insanı çok yıpratıyor. Kafaya takmasam belki daha kolay olacak ama malesef elimde değil ben çok takıntılı birisyim yapı meselesi calisiyorken de öyleydim herşey benim başıma gelirdi şimdi de öyle :) kadın olmak çok zor gerçekten inşallah emeklerimizin mükafatını alırız.
dua dua dua ....
Kesinlikle öyle Rabbim imtihanımızı Kolay eylesin bizlere de güç kuvvet sabır versin.:) Belkide çok taktiğin için öyle olmuştur hani derler ya sakinilan göze çöp batarmis o misali aminnnnn canım herşeyin hayırlısı rabbim bizi sınavdan geçiriyor isyan edecekmiyiz etmicekmiyiz diye belkide bence bu çok güzel birşey ben öyle bakıyorum
Amin canımKesinlikle öyle Rabbim imtihanımızı Kolay eylesin bizlere de güç kuvvet sabır versin.
Uyguladım canım ama fayda etmedi malesef reflüm var bir de onu daha kötü yaptısoğan suyu kürü ugulandınmı hiç canım kist için iyi diyorlar
İnşallah canım gaz var sadece adet öncesi olur normal göğüslerde şişlik.. kasık ağrısı yok sancı filan yokÖyle düşünme canım o şanslı sensin belki de Allah bilir biz bilemeyiz ki . Varmı adet belirtin falan benim vardı bi kaç gündür mesela az çok tahmin etmiştim
Hayır canım yarın gideceğim doktora bakalım inşallah yetişirCanim kan testi verdinmi
Canim aynı durumdaymisiz ben de bir kere hamile kaldım 1 temmuzda kürtaj oldum kalp atışları durdu ondan sonra hala bir şey yokHayırlısı olsun hepimiz için canım benim yaşım 27 eşimin 30 yaş yavaş yavaş ilerliyor onun için bir an önce çocuğumuz olsun istiyoruz Aslında ben normal yolla hamile kaldım 12 haftalık düşük yaptım ondan sonra kalamadım haziranda 1 sene olucak düşük yapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?