Benimde bugün 9 . Günüm canım ara ara geliyor banada sancı yumurtaları çatlatma iğnesi kullandıkya ondandır benimde ilk aşılamam burda okuduklarım dan biliyorumArkadaşlar aşılamada 10.günüm bugün sol kasigim sik sik belime ve kalcama vuran iğne vuruluyor gibi oluyor asilamadan itibaren ara ara oldu ama bu kadar sık olmuyordu ilk 4gun sag kasigim hassasdi sonra gecti 3 gündür sol tarafimda bir iki kere olurdu ama bugun ogleden itibateb daha şiddetli oluyor bunu yasayan arkadalar varmi acaba zigot olustukdan sonra 5-6gunden sonra rahimde kendine yer ararmis tutunmak icin bu yuzdenmi..normalde adet belirtisi yasamam adet oldudumda da bir iki saat sonra hic olmamis gibi oluyor ilk asilamam tecrubeli degilim kizlar ...
teşekür ederim cevabin icin inşallah olumlu sonuç alirizBenimde bugün 9 . Günüm canım ara ara geliyor banada sancı yumurtaları çatlatma iğnesi kullandıkya ondandır benimde ilk aşılamam burda okuduklarım dan biliyorum
Inşallah gebeyizdir melekelerimiz bizimledirteşekür ederim cevabin icin inşallah olumlu sonuç alirizesra011
Bendede sivilce var iş yerimdekiler bile sordu yüzüne nolmus diye ama gebelikle adet belirtisi aynı olurmuşKızlar ben de 7 nisan da aşılama yaptırdım. Aşılamadan birkaç gün sonra Progestan verdi onu kullanıyorum. Adetim 28 nisan normalde ama şimdi sivilcelenmeler başladı, benim adetim yaklaştığında sivilcelerim çıkar Korkuyorum acaba adet mi olacam
canım inşallah bu arada catlatma iğnesi vurali 12.günüm oluyor vücuttan atilmis olmasi gerek 10gunden sonra atilmaya basliyormus.Inşallah gebeyizdir melekelerimiz bizimledir
canim umutlu ol bende progesteron kullanıyorum ilk asilama gününden bu yana insallah kalbimizde duamiz kabul olurKızlar ben de 7 nisan da aşılama yaptırdım. Aşılamadan birkaç gün sonra Progestan verdi onu kullanıyorum. Adetim 28 nisan normalde ama şimdi sivilcelenmeler başladı, benim adetim yaklaştığında sivilcelerim çıkar Korkuyorum acaba adet mi olacam
Ya ben özellikle sordum progesteron vermicen mi diye hayır gebe kal ondan sonra dedi vermedicanim umutlu ol bende progesteron kullanıyorum ilk asilama gününden bu yana insallah kalbimizde duamiz kabul olur
İnşallah ya, bu ay isteyen herkes Bebek haberini alır.Bendede sivilce var iş yerimdekiler bile sordu yüzüne nolmus diye ama gebelikle adet belirtisi aynı olurmuş
yok 2ci asilama şafak hastanesiBu arada şu an 3. Aşılamaya mı geçtiniz? Nerde yaptırdınız
yok 2ci asilama şafak hastanesiBu arada şu an 3. Aşılamaya mı geçtiniz? Nerde yaptırdınız
canım bunlar ilaçların etkisinden sakin korkma bende 2ci asilamami oldum bugun 8 gün bitti ben birde ara vermeden pespese asilama oldum Rabbim hepimize kuvvet sabır versin insArkadaşlar aşılamada 10.günüm bugün sol kasigim sik sik belime ve kalcama vuran iğne vuruluyor gibi oluyor asilamadan itibaren ara ara oldu ama bu kadar sık olmuyordu ilk 4gun sag kasigim hassasdi sonra gecti 3 gündür sol tarafimda bir iki kere olurdu ama bugun ogleden itibateb daha şiddetli oluyor bunu yasayan arkadalar varmi acaba zigot olustukdan sonra 5-6gunden sonra rahimde kendine yer ararmis tutunmak icin bu yuzdenmi..normalde adet belirtisi yasamam adet oldudumda da bir iki saat sonra hic olmamis gibi oluyor ilk asilamam tecrubeli degilim kizlar ...
evet doktorum şunu dedi bir yumurta gerekirken sizde 3tane oldu dedi zaten 3den fazla olursa aşılama iptal oluyormuş inş canım hepimizin muradi olurCanm 3 yumurta olması iyyi snırım biri tutmazsa biri tutar içini ferah tut sen benm bi yumurtam vardı ve tüpümün biri kapalı ona rağmen içimi ferah tutmaya çalışıyorum karamsar olma moral çok önemli inşallah tutmuştur
Aa hangi şafak? İstanbulda mısınızyok 2ci asilama şafak hastanesi
evet gaziosmanpasa senAa hangi şafak? İstanbulda mısınız
Gaziosmanpaşa'da 1250 sen nerde yaptirdinbende istanbuldayim.şafak yakın bizede ondan sordum:) beşyüzevler şafak mi gop şafak mi? bi de ne kadara yaptirdiniz
ben fazla bir ilaç kullanmadim 1hafta Klomen sonrada gittim bitince ogun tek iğne vuruldu oda uygun gerisi o fiyat içinde yani sana nasıl bir tedavi verdilerkiBen çapada. İlaçlar dahil mi o fiyat
evet zaten ben fazla ilaç kullanmadim klomen tek birde iğneBen çapada. İlaçlar dahil mi o fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?