Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimde :) birazda istahta açıklıkBeklemedeyiztakip ediyorum herkes bir sürü belirti paylaşmış bende öyle bariz bi belirti yok 4.günüm bugün çok erken ondan mı bilmiyorum sadece göğüslerim büyüdü onu hissediyorum
Hayirlisi insallah güzel haberler alırız ve birbirimize umut oluruz. Ben de 4 mayısta test yapacağım ama o güne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorumBenim bugün 10. Günüm pazartesi test yaptiracam bakalım hayırlısı allahtan
Bende de kasık ağrısı dışında hiçbir şey yokBeklemedeyiztakip ediyorum herkes bir sürü belirti paylaşmış bende öyle bariz bi belirti yok 4.günüm bugün çok erken ondan mı bilmiyorum sadece göğüslerim büyüdü onu hissediyorum
gögüslerinde şişkinlik acıma felan yok mu cnmBende de kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok![]()
Kasık ağrım benim ince sızı ignelenme gibi tek taraflı olarak asilamanin ertesi günü oldu gün boyu devam etti ve geçti benim sağ ve sol tarafımda birer yumurtamı varken aşılama yapıldıBende de kasık ağrısı dışında hiçbir şey yok![]()
Yok canim ya hiç goguslerimde agri siskinlik felan yok malesef.gögüslerinde şişkinlik acıma felan yok mu cnm
Benim de sağda ve solda birer yumurta vardı ama catlatma iğnesi olduğum gün doktor muayene ettiğinde sağ taraftaki yumurtanın kaybolduğunu söylemişti. Yanı sol tarafımda bir yumurtayla asilama oldum. Aşılama gününden beri de günde 2 defa progestan diye bir ilaç kullanıyorum. Bakalım nasip.Kasık ağrım benim ince sızı ignelenme gibi tek taraflı olarak asilamanin ertesi günü oldu gün boyu devam etti ve geçti benim sağ ve sol tarafımda birer yumurtamı varken aşılama yapıldı
Hayırlısı olsun canım bende jel olarak kullanıyorum günde iki kere belki de mevcut belirtileri ilaçlar yapıyor kesin sonuç için bekleyip görücez inşallah bebislerimiz gelir yüzümüzü güldürürBenim de sağda ve solda birer yumurta vardı ama catlatma iğnesi olduğum gün doktor muayene ettiğinde sağ taraftaki yumurtanın kaybolduğunu söylemişti. Yanı sol tarafımda bir yumurtayla asilama oldum. Aşılama gününden beri de günde 2 defa progestan diye bir ilaç kullanıyorum. Bakalım nasip.
Insallah canim insallahHayırlısı olsun canım bende jel olarak kullanıyorum günde iki kere belki de mevcut belirtileri ilaçlar yapıyor kesin sonuç için bekleyip görücez inşallah bebislerimiz gelir yüzümüzü güldürür
Ben dün gece rüyamda kız çocuğu dogurdum saçları kapkara eşime benziyordu bakalım inşallah çıkarInsallah canim insallahIrtibati koparmayalım sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa yazalım. Tabii insallah güzel sonuçlarimizi yazarız en kısa zamanda :)
Hayırlı cumalar aminnnnn canım benim çok geçmiş olsun test falan yaptirmadinmi gitmişken :))Hayırlı cumalar herkeze.rabbim herkezin gönlüne göre versin inşaallah.Dün akşam ayak parmağım kırıldı.acile gittim son anda film çektiremiycem geldi aklıma doktora gebelik riski var dedim .film çekmeden muayene etti.sardılar parmağı yolladılar. gece baş ucumda soğutucu ile uyudum:) ağrı yaparsa ağrı kesici içmemek için.
Canım ben 12. Gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum varsa çıkar bence değer az da olsa :)Kizlar benim 11. Günüm aranızda 11 12. Gün test yapan varmı
Hadi hayırlısı inşallah canım ben beklemekten yanayım çünkü hiç umudum yok regl belirtisi var 1 haftadır regl günümde ayın 2 yada 3 deCanım ben 12. Gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum varsa çıkar bence değer az da olsa :)
Bugün kaçıncı gündü seninCanım ben 12. Gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum varsa çıkar bence değer az da olsa :)