Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim.insallahh tutunur bebegin.test gunun nezmanTopiğimiz hayırlı olsun, inşallah hamile olurum(oluruz) da hep burada yazışırız.
Temmuz 2016 tup bebek transfer olacaklar topigine gelsene canim.tramsfer olup sonuc bekleyenler var senin gbiTopiğimiz hayırlı olsun, inşallah hamile olurum(oluruz) da hep burada yazışırız.
Aynen canim insallah anne oldugumuzu yavrularinizi kucagimiza aldigimizida yazacagiz
Aminnn,inşallahAynen canim insallah anne oldugumuzu yavrularinizi kucagimiza aldigimizida yazacagiz
Cok sevindim canim.karninda gorunmus bak neguzel.benimďe karindan bakti 1cm kese gordu kalp atisinda sira sen iki hafta sonrs gt garanti olsun canm.bende oyle yapacagimKızlar hayırlı sabahlar,yeni topiğimiz hayırlı olsun :)) Dün rutin gebelik tahlilleri verdim o esnada doktor birde karından ultrason bakalım dedi vee 5mm lik kesemizi gördük hayırlısıyla :)Yalnız bebiş için erken 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı...
Hosgeldin cnmBende geldim
Ne mutlu canim.7.denemede demek.allah sabir vermis karsiligini almissin sonunda ama.nr guzel allah tamamina erdirir insallahMerhaba arkadaşlar ben çook deneyimli bir tüp bebekciyim. 7. Denememizde bütün umutlarım bitmişken 1 hafta once güzel haberi aldık. Aslında hala şoktayım. Eşimde bende henüz alisamadik kendimi anne olamayacağıma alistirmistim ama çok şükür şuan hamileyim.Umutların tavan yapıp dibe vurduğu anları iyi bilirim.Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.Amin
Canim sen isminin ustune gel kisisel bilgilerde hamilleik var oraya yazacaksinhttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama ben burda tıkanıyorum neden aktif değil tahmini doğum tarihi butonun neresine yazılacak bat?
Çok teşekkür ederim.hepimiz için inşallah.Ne mutlu canim.7.denemede demek.allah sabir vermis karsiligini almissin sonunda ama.nr guzel allah tamamina erdirir insallah