2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Topiğimiz hayırlı olsun, inşallah hamile olurum(oluruz) da hep burada yazışırız.

Ben cuma günü transfer oldum, sadece ikinci gün önce sol kasıkta, sonra da sağ kasıkta batmalar oldu, şimdi hiç belirti yok.Hep kendini dinlemek ne kötü bir şey...

Slm cnm yeni topiğimiz hayırlı olsun burda paylaşacak çok şeyimiz var.kese kalp atışı 2li-3lü testler şeker yukleme testi usg bulgularımız tetanoz aşısı kılo durumlarımız ödemdi carttı curttu derken...şahane bi topik olcak inşlh
.eline sağlık S Shahida

Slm cnm yeni topiğimiz hayırlı olsun burda paylaşacak çok şeyimiz var.kese kalp atışı 2li-3lü testler şeker yukleme testi usg bulgularımız tetanoz aşısı kılo durumlarımız ödemdi carttı curttu derken...şahane bi topik olcak inşlh
.eline sağlık S Shahida
Aynen canim insallah anne oldugumuzu yavrularinizi kucagimiza aldigimizida yazacagiz

Kızlar hayırlı sabahlar,yeni topiğimiz hayırlı olsun :)) Dün rutin gebelik tahlilleri verdim o esnada doktor birde karından ultrason bakalım dedi vee 5mm lik kesemizi gördük hayırlısıyla :)Yalnız bebiş için erken 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı...

Kızlar hayırlı sabahlar,yeni topiğimiz hayırlı olsun :)) Dün rutin gebelik tahlilleri verdim o esnada doktor birde karından ultrason bakalım dedi vee 5mm lik kesemizi gördük hayırlısıyla :)Yalnız bebiş için erken 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı...
Cok sevindim canim.karninda gorunmus bak neguzel.benimďe karindan bakti 1cm kese gordu kalp atisinda sira sen iki hafta sonrs gt garanti olsun canm.bende oyle yapacagim

Kizlar takvim olusturmamissiniz.hamilelik takvimi yapin takip ederiz hem ordan birbirimizi :*

Merhaba arkadaşlar ben çook deneyimli bir tüp bebekciyim. 7. Denememizde bütün umutlarım bitmişken 1 hafta once güzel haberi aldık. Aslında hala şoktayım. Eşimde bende henüz alisamadik kendimi anne olamayacağıma alistirmistim ama çok şükür şuan hamileyim.Umutların tavan yapıp dibe vurduğu anları iyi bilirim.Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.Amin

Merhaba arkadaşlar ben çook deneyimli bir tüp bebekciyim. 7. Denememizde bütün umutlarım bitmişken 1 hafta once güzel haberi aldık. Aslında hala şoktayım. Eşimde bende henüz alisamadik kendimi anne olamayacağıma alistirmistim ama çok şükür şuan hamileyim.Umutların tavan yapıp dibe vurduğu anları iyi bilirim.Allah hepinize hayırlısını nasip etsin.Amin
Ne mutlu canim.7.denemede demek.allah sabir vermis karsiligini almissin sonunda ama.nr guzel allah tamamina erdirir insallah

aynen buldum sonunda transfere göre 17 temmuz bat sayılıyo o yüzden ona göre yazdım bugüncük yazayım. :KK70:

Back
X