- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
gittim cnm gecen cuma günü gittim.. sonucum 10 gün sonra cıkacak..beklıyorum sabırsızlıkla..medical de yaptırdım gene muayene oldum ama bebeğim hiç kendini göstermedi..bu cuma başka bir doktora daha görüneceğim bakalım o neler dıyecek.oyle tatlım sen naptın sen de durumlar nasıl sen yaptırdın mı 3lü taramayı..canım 3lü taramaya gittin mi?
gittim cnm gecen cuma günü gittim.. sonucum 10 gün sonra cıkacak..beklıyorum sabırsızlıkla..medical de yaptırdım gene muayene oldum ama bebeğim hiç kendini göstermedi..bu cuma başka bir doktora daha görüneceğim bakalım o neler dıyecek.oyle tatlım sen naptın sen de durumlar nasıl sen yaptırdın mı 3lü taramayı..
4.katta muayee oldum cnm.. 1 kerelıkti o bence vıp1 ..hadi hayırlısı arkadasım guzel sonuclarla gel ınsallah..cuma gunu egepol hastanesı var oturdugum yere cok yakın orada bır doktor buldum cem büyüktosun onda muayene olacagım..memnun kalırsam bellı bır aya kadar hem suleyman beye hemde cem bey e gıtmeyı dusunuyorum..memnun kalırsam allahım nasıp ederse dogumu da egepolde yaparım.vıp1 de mı 4 .kat da mı muayene oldun bu sefer..
ben cumartesı gunune randevu aldım.. 5 kasımda gıdecegım 3lü taramaya.. sabahtan...
nereye gıdeceksın cuma gunu :)
Maşallah prensine canım o kemikleri bende gördüm geçen doktora gittiğimde sıra sira ne kadar buyuk mucize Rabbim hamd olsun dedim binlerce kezKızlar ben de doktordan geldim şimdi.Artık yüzde 90 erkekomurgası,sırtı kalbi diğer uzuvları,kesenin suyu çok iyi dedi dr muz.çok şükür herşey yolundaydı ama benim 2 haftadır sürekli midem bulanıyo ilk 3 ay hiçbişey olmadı 3 aydan sonra başladı hayret
Benimde bulantilarim keseyi gordukten snra basldi tam uc aylik olana kadar asiriydi uc aydan snra bu ara iyi çok şükür iki gündür daha da iyiyim canım hamiş pantolonlari aldın mi Güle güle kullan inşmaviyusufcuk maşallah minik yakışıklıya. Omurgaları ne güzel değil mi, minicik sırtı kemikleri
Benim de bulantım 12. Haftadan sonra başladı Can'ım ama bu günlerde sanki biraz azaldı gibi.
Ben daha almadım canım hamile pantalonu eski likralı kotlarım oluyo hala göbeğimde çok hafif sanki kendi eski göbeğim gibi yani karşıdan baksan anlamazsınBenimde bulantilarim keseyi gordukten snra basldi tam uc aylik olana kadar asiriydi uc aydan snra bu ara iyi çok şükür iki gündür daha da iyiyim canım hamiş pantolonlari aldın mi Güle güle kullan inş
Aminnnn canım aminnnnGünaydın :)
16. Haftaya mı başladıkbu hafta sonunda 4. Ay bitecek inşallah, allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin sağlıkla doğsun minik kuzularımız
Gunaydin arkadaslar Benim bi iki tane öyle var onlar oluyor canım ama yakın zamanda çıkmam lazım benim de bulantı ya ayva iyi geliyor bastırıyor cnm.Ben daha almadım canım hamile pantalonu eski likralı kotlarım oluyo hala göbeğimde çok hafif sanki kendi eski göbeğim gibi yani karşıdan baksan anlamazsın
İnşallah geçer canım gaviscon duo şurup çok iyi geliyor diyorlarBende mıde bulantısı olmadı ama ınanılmaz mıde yanması var..ınsallah hep boyle devam etmez.
Hayırlı olsun canım 1 haftanın önemi yok çok takılma bizimde bazen önde bazen geride olabiliyoArkadaşlar bugün cinsiyetimiz kesinleşti erkek ,üçlü tarama yapıldı ve bir hafta önden gidiyor gelişim sizce normalmi
canım, şimdiye kadar geçmiştir inşallahKızlar başağrısından ölüyorum 3 gündür böyle ara ara geçiyo sonra yeniden denemediğim şey kalmadı buz,duş,vicks,nane yağı,karanfil başka önerisi olan varmı?
Günaydinn arkadaslarimmcanım, şimdiye kadar geçmiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?