Ay cnm benim çok geçmiş olsun çok şükür şimdi iyisiniz ikinizde Allah bidaha yasatmasin inşallahKızlar Günaydın inş herkes iyidir benim başımdan kötü bişey geçti dilerim kimsenin başına gelmez.
Sabah 7 gibi laovoba kalktım gayet iyidim laovabidan yatağıma giderken bir his geldi eşime seslenemedim bile holde küt die yere yigilmisim eşim sese kalkmış beni ayıltmaya çalışmış ama ayilamadim snra yatağa doğru yürütmus nasıl yatağa geldiğim bilmiyorum o ara başımda ağlıyordu nasılsın filan snra dedim eşim ne diyor ne oldu ki snra aklım başıma geldi noldu dedim oda anlattı snra birbirimize baktık bebek dedik acaba o nasıl o an içimden bişey koptu çok üzüldüm doktora gittik çok şükür ki bebekte birsey yok bin sukur sirt ustu dusmusum kuyruk sokumum agriyir serum taKILAR ben çok kustugum hep bulantili olduğum için oldu dedi doktor böyle kızlar hala baş dönmesi var bulantıda serumdan snra yine oldu az çıkardım şimdi dinleniyorum
Geçmiş olsun canım.Allah korkumus çok sükûr canım. İyi ki tek olduğunda olmamış.dikkat et kendineKızlar Günaydın inş herkes iyidir benim başımdan kötü bişey geçti dilerim kimsenin başına gelmez.
Sabah 7 gibi laovoba kalktım gayet iyidim laovabidan yatağıma giderken bir his geldi eşime seslenemedim bile holde küt die yere yigilmisim eşim sese kalkmış beni ayıltmaya çalışmış ama ayilamadim snra yatağa doğru yürütmus nasıl yatağa geldiğim bilmiyorum o ara başımda ağlıyordu nasılsın filan snra dedim eşim ne diyor ne oldu ki snra aklım başıma geldi noldu dedim oda anlattı snra birbirimize baktık bebek dedik acaba o nasıl o an içimden bişey koptu çok üzüldüm doktora gittik çok şükür ki bebekte birsey yok bin sukur sirt ustu dusmusum kuyruk sokumum agriyir serum taKILAR ben çok kustugum hep bulantili olduğum için oldu dedi doktor böyle kızlar hala baş dönmesi var bulantıda serumdan snra yine oldu az çıkardım şimdi dinleniyorum
Arkadaşim çok gecmiş olsun bu son sıkıntın olsun yavruna sağ salim kavuş inşlhKızlar Günaydın inş herkes iyidir benim başımdan kötü bişey geçti dilerim kimsenin başına gelmez.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine rabbim bebeğe ve sana sağlık versin inşallah bidaha tekrarlanmaz evde yalnız kalmamaya çalış canımKızlar Günaydın inş herkes iyidir benim başımdan kötü bişey geçti dilerim kimsenin başına gelmez.
Demekki sürekli bişeyler öğrenicez.. bu bahsettiğin durumu hiç bilmiyordum Allah yardımcın olsun böyle bi durumum olsa doktor mutlaka bilgilendirirdi diye düşünüyorum. Normal doğum yapmayı çok istemiştim. Ama bu durumda devam ederse 5 hafta öncesinde bebeği alacağını söyledi ama daha önce doğma riskide var tabi.. dediğin doğru 32.haftayı görsek çok çok iyi olacak.. endişeleniyorum ister istemez aklıma takılıyor kendi çekeceğim sıkıntıdan değil bebeğe bi zarar gelir diye hep korkularım.. Allah hepimizin hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin..Canım benim o şekilde değilde rahim ağzımda kısalık yani yetmezlik varmış hatta 16. Haftada servixe yani rahim ağzına serkilaj denilen dikişten atılabilirmiş şuanda her dr a gittiğimizde servixide ölçüyolar Tüm gebelerde 35 mm in altına düşmemesi lazımmış 35 mm altına düştüğünde rahim ağzı açılmaya başlayıp Allah korusun erken doğumlar oluyomuş .benim ki şuanda iyi gidiyo ama asıl 20.haftadan sonra önemli o zamandan sonra bebek büyüdükçe sıkıntı artıyomuş yani biz hergün endişedeyiz bizimde mecburi sezeryan olacak ki zaten tüp bebekte büyük ihtimal sezeryan yapılıyo normal doğumda istersen yapabilirmişsin ama pek önermiyo dr lar kıymetli bebek olduğu için yani ben 32. Haftayı galan görsem göbek atıcam senin durum bana göre daha iyi canım korkma
Merak etme tatlı böyle bir durumun olsaydı mutlaka doktorun söylerdi seninki daha farklı bir durum inşallah o günlere sağsalim geleceğiz birbirimizin dualarıyla ben inananıyorum yeterki umudumuzu kaybetmeyelimDemekki sürekli bişeyler öğrenicez.. bu bahsettiğin durumu hiç bilmiyordum Allah yardımcın olsun böyle bi durumum olsa doktor mutlaka bilgilendirirdi diye düşünüyorum. Normal doğum yapmayı çok istemiştim. Ama bu durumda devam ederse 5 hafta öncesinde bebeği alacağını söyledi ama daha önce doğma riskide var tabi.. dediğin doğru 32.haftayı görsek çok çok iyi olacak.. endişeleniyorum ister istemez aklıma takılıyor kendi çekeceğim sıkıntıdan değil bebeğe bi zarar gelir diye hep korkularım.. Allah hepimizin hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin..
bu arada rahatsız olan arkadaşlar Allah şifanızı versin..
Gecmis olsun.rabbim bir daha gostermesin boyle bir durumKızlar Günaydın inş herkes iyidir benim başımdan kötü bişey geçti dilerim kimsenin başına gelmez.
Keyifli alışverişler güzel hamisimiz ☺Günaydın kızlar, ben haftalardır minimum hareketle işe gidip geliyorum evde de çok basit şeyler harici birşey yapamıyorum. Malum kanamalar düşük tehlikesi vardı..
Artık pantolonlarım olmuyor, alışveriş yapmam lazım. Hala Korksam da bugün çıkıp biraz bakınacağım. Tüm bebişler Allah'a emanet olsun...
grıp olmamaya dkkat et.. vıtamın tuketmen lazım.. benım dr um rutın gunluk ıslere devam demıstı, kan dolasımını engellememek amacıyla... hayırlısı olsun...İyi akşamlar arkadaşlar,transfer sonrası pozitif sonuç aldıktan sonra yine yatmak gerekiyor mu?12.günüm ve üç gün önce pozitifi gördüm çok şükür.Şu aşamada nasıl davranmak nelere dikkat etmem gerekiyor?Bir de bugün çok fazla hapşırdım Allah korusun etkilemez inşallah..
Teşekkür ederim canım.Kendimi cok yormadan normal ev işimi yapabilirim ozaman.Hapşırmam da çok aklıma takıldı, Allah yavrularimizi korusun inşallah..grıp olmamaya dkkat et.. vıtamın tuketmen lazım.. benım dr um rutın gunluk ıslere devam demıstı, kan dolasımını engellememek amacıyla... hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?