SAğol canım geçti şükür gece acile gittik parolun serumundan taktırdık o rahatlattı birazcanım, şimdiye kadar geçmiştir inşallah
Canim cok geçmiş olsun inş bidaha olmaz sıcak tutmaya çalış başıni ıslak durma sakin arkadaşım geçmiş olsun ben sanki Karina elimi koyunca kıpırti günü oluyor tada ben öyle hissediyorum o günleri sağlıkla görelim inş hepimizSAğol canım geçti şükür gece acile gittik parolun serumundan taktırdık o rahatlattı biraz
Maşallah yaa bende yarın 15haftalık oluyorum sen 3 hafta öndesin o bile o kadar çok geliyoki bana kossskoca 3 hafta diyorumGünaydın hayırlı cumalar..Evlatlarımıza sağ salim kavuşalim inşlh.kızım 18.haftada ..bakalım hareketleri daha belirgın olacakmi..haftalar hemen geçsin istitorum 5buçuk kılo aldım herkes karnımı sevıyo çok buyudu..kılomu kontrol altına almam lazim dr uyardı çok hızlı gıdoyosun diye
Bende 2-3 kilo aldım canım ama şu 2 haftadır bulantılardan pel bişey yiyemedim vermiş olabilirim 62 falandı en son benimde kilo hiç umrumda değil sağlıkla gelsinde yavrumuz tek ama dr um çok takık kiloya ilk 3 ay 1 kilo alman lazım diyo banaKızlar hayırlı cumalar benimde hafif bulantı var ara ara hala devam ediyormaviyusufcuk la aynı günleri takip ediyoruz bende iki buçuk kilo aldım kızlar doktor sen epey kilo alican dedi yani sorun değil alayim dOktar epey alan sen dedi doğuma kadar kızlar siz kaç kilo aldiniz ne durumdasiniz...
ben de raporluyken tv de hep onlar vardı :) ve sanırım hep onlar olacak..Bende 2-3 kilo aldım canım ama şu 2 haftadır bulantılardan pel bişey yiyemedim vermiş olabilirim 62 falandı en son benimde kilo hiç umrumda değil sağlıkla gelsinde yavrumuz tek ama dr um çok takık kiloya ilk 3 ay 1 kilo alman lazım diyo bana
Bu arada bu hafta bulantı ve başağrısından dolayı evdeydim izin kulladım aralıkayından itibaren bu rahmimdeki sıkıntıdan dolayı heyet raporu alacağım yani 20. Haftadan sonra oluyo evde vakit nasıl geçiriyosunuz kızlar yaa bide hep yatmam gerekicek beni tv programramları beynimi uyuşturdu yeminle her kanalda evlilik programı
Nasılmış minik kuzucuk?Günaydın üçlü tarama için Dr a geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?