- 16 Nisan 2013
- 341
- 376
- 103
Canım hiç korkma hapşurmakla öksürmekle birşey olmaz sen çok ağır kaldırma çok ani hareket etme kabız kalıp ıkınma onun dışında rutin tüm işlerini yapabilirsin ben ilk denememde hep yattım dr um çok kızdı hem metabolizma yavaşlıyo kabızlık artıyo hem kan dolaşımı yavaşlıyo hemde psikolojik olarak insan evde yattıkça daha kötü oluyo sen elinden geleni yapmışsın zaten cnm gerisi rabbimin elinde artık inşallah sağlıkla büyüdüğü günleride görürsünTeşekkür ederim canım.Kendimi cok yormadan normal ev işimi yapabilirim ozaman.Hapşırmam da çok aklıma takıldı, Allah yavrularimizi korusun inşallah..
Vallahi bu yorumun çok rahatlattı canm.Yarın ikinci defa tahlil yapılacak değerim katlanmış mi diye.Bugün ister istemez aklımdan çıkmıyor bu kadar hapşırmak etkiler mi diye düşündüm.Allah yavrularımızı sağ salim bagislasin inşallah.Çok teşekkür ederim canm...Canım hiç korkma hapşurmakla öksürmekle birşey olmaz sen çok ağır kaldırma çok ani hareket etme kabız kalıp ıkınma onun dışında rutin tüm işlerini yapabilirsin ben ilk denememde hep yattım dr um çok kızdı hem metabolizma yavaşlıyo kabızlık artıyo hem kan dolaşımı yavaşlıyo hemde psikolojik olarak insan evde yattıkça daha kötü oluyo sen elinden geleni yapmışsın zaten cnm gerisi rabbimin elinde artık inşallah sağlıkla büyüdüğü günleride görürsün
Gunaydin arkadaslae geçmiş olsun canım benimde boynu tutulmuş çok ağrıyor iki gündürGünaydın hanımlar...
Her yerim ağrıyor
Bebişini görmeyince özleyip içerde napıyo acaba iyi mi diye merak eden biran önce dr a girmek isteyenler el kaldırsın
:) süpersin.Bebişini görmeyince özleyip içerde napıyo acaba iyi mi diye merak eden biran önce dr a girmek isteyenler el kaldırsın
Canım biraz geç oldu ama yeni bakabildim.Evet sadece Süleyman beye gidiyorum doğumuda onda yapmayı düşünüyorum.sen başka bir doktora gidiyor musun :)
sadece süleyman bey mi :)
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum..Canım biraz geç oldu ama yeni bakabildim.Evet sadece Süleyman beye gidiyorum doğumuda onda yapmayı düşünüyorum.
Geçmiş olsun arkadasım..ben kullanmadım ...Gunaydın..antibiyotık kullanmak zorunda kalan oldumu hangisini kullandınız tşk ederim
canım 3lü taramaya gittin mi?Geçmiş olsun arkadasım..ben kullanmadım ...
cok baş dönmesi oluyor aniden kalkıncaKızlar Nasılsıniz ben toparlandim çok şükür boynumda bugün daha iyi kızlar yataktan kalkarken aniden kalkmayin ben cok korktum biraz oturup kalkın inş herkes sağlıkla kavuşur yavrusunà bende iki gündür bulantı konusunda daha iyiyim uc kilo almışım suanda kızlar siz kaç kilo aldınız bulantilatiniz geçtimi annisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?