- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Günaydın geçmiş olsun canım kekik suyu varya acı olan onunla boğazına gargara yap çok iyi geliyo benimde geçen hafta şişer gibiydi o şekilde atlattımGünAydın güzel annisler Nasılsıniz? Benim boğazın bafemciklerim dolu dolu tıkandı ins çok zorlanmadan atlatirim
Canim kekik yağı vardı aslında bir akadas istemişti ona verdim evde yok boğazın ateş yapmaya başladı inş atlatirim canım başka öneriniz var mıGünaydın geçmiş olsun canım kekik suyu varya acı olan onunla boğazına gargara yap çok iyi geliyo benimde geçen hafta şişer gibiydi o şekilde atlattım
Canın bende 5 kg aldım.dr çok dedi.müsli yıyorum artık19+3 um ama hala daha tekme yok :-( 66 ile tedaviye başlamıştım.su an 74 um.kilodan mi hissedemiyorum acaba.
İnşallah çok fazla almayiz. Meyve çok yiyorum ben de.saglikli beslenerek geliyor kilolarCanın bende 5 kg aldım.dr çok dedi.müsli yıyorum artık
Cok meyve onermedı arkadasım bana..şeker cok fazla oldugu ıcın meyvelerde..gunde 2 meyve yıyebılırsın dedi..İnşallah çok fazla almayiz. Meyve çok yiyorum ben de.saglikli beslenerek geliyor kilolar
Bana da iki meyve ye dedi aslında ama engel olamiyorum yeme istegimeCok meyve onermedı arkadasım bana..şeker cok fazla oldugu ıcın meyvelerde..gunde 2 meyve yıyebılırsın dedi..
bende :) hamıle olmadan once hıc meyve yıyemezdım...alırdık bozulurdu cope atmak zorunda kalırdık..şimdi ise her türlü meyveyı önüme koysalar yerim..Bana da iki meyve ye dedi aslında ama engel olamiyorum yeme istegime
Benim Cumartesi canim.günaydınlar, sağlıklı mutlu günler hepinize :)
bu günlerde kontrolü olan yok mu?
Ben de hamile kaldigim kilodayim.Bende hala istah acilmasi yok kizlar.
Gunaydin herkese !
Ben de 2 kilo aldim su ana dek. O da ekmek yemekten.
Bebegi hissedebilyo musunuz artik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?