- 16 Nisan 2013
- 341
- 376
- 103
Aynen bende hep öyle okudum canım ama vajinaya doğru olunca işte baya korktum bende cumartesi tatil olunca dr u aramaktan çekindim ve ne diyeceğindende eminim rahim büyümesinden dolayı normal diyecek inşallah birşey olmaz yaaCanim Merhaba geçmiş olsun lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok demişti doktorum yinede danis istersen benimde bu ara karın biraz çıktı gibi ve ağrı oluyor karnını çevresinde bende korktum bişey mi var die rahim büyümesinde die okudum buradan baktım inş sağlıkla kucağına alicz canım inş
Çok sevindim canım maşallah bende yazicaktim gittin mi nasıl kizcen die Rabbim sağlık versin inş sağlıkla ...benim daha var ben 28 muayene günüm sabirsizim biraz ☺minik kızım 17 cm, 180 gram olmuş :) herşey yolundaydı çok şükür.
Çok sevindim canım maşallah bende yazicaktim gittin mi nasıl kizcen die Rabbim sağlık versin inş sağlıkla ...benim daha var ben 28 muayene günüm sabirsizim biraz ☺
Teşekkür ederm canım iyiyim çok şükür pazartesi gittik hemen doktora herşey normaldi bir sıkıntı yok dedi şükürmaviyusufcuk nasılsın canım? ağrın olduğunu yazmıştın en son... iyisiniz inşallah.
Yaptırmamam gerektiği konusunda çok öneriler geliyor.. gerekli mi bilemiyorum netten de araştırdım yaptırmak istemiyorum..şeker yüklemesı yaptırmayı düşünüyor musunuz_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?