2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

günaydın hanımlar....
herkesin aldığı kilolar farklı...
çünkü bünyesi metabolizması kullandığı ilaçlar vb şeyler herşey farklı...
kilolar önemli değil yeterki bebeklerin gelişimi yerinde olsun :)

Aynen canım.yeter ki sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalim. Çok zor geldik bu günlere. Sağlıkli olsun bebekler bu bize yeter.

bazen bi hareket hissediyorum ama doktorlar 20. haftadan önce olmaz diyorlar, değildir diyorum :) bi pıt pıt, bi farklı bişi oluyor :)
Benimde ara da bir kıpır gibi oluyor acaba mi diyorum anlamıyorum da ilk gebeliklerde biraz daha ilerleyin hissediyor die yazıyor ama sabırsız likla bekliyoruz canım

İki haftadır ellerim ,parmaklarim şiş. Yuzuklerim girmiyor parmaklarıma :-( normal ki arkadaşlar bu kadar erkenden şişmesi

Ben de tavuk ve tatlı şeyler yiyemiyorum.hayirli olsun oğlun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bel ve kasık ağrısı çeken var mı ?? Normal mi bilmiyorum bu gün beni çok zorladı.. doktoru aramalı mıyım acaba ?

Bel ve kasık ağrısı çeken var mı ?? Normal mi bilmiyorum bu gün beni çok zorladı.. doktoru aramalı mıyım acaba ?
Canım benim ara ara hep oluyo kasık ağrım çok şiddetli değil ama böyle adet olacakmışım gibi dr um sürekli normal rahim büyüyor diyor

Günaydın güzeller ...
her hafta kontrole giderken gayet mutluydum kontrol arası bu ay çok açıldı özledim bebişimi..
hareketlerini net olmasa da ara ara hissediyorum ve bu gerçekten çok heyecanlı bir durum..

Kızlar ya bugün çok az gezdim şuan kasık ağrım biraz arttı ve söylemesi ayıp vajinaya doğru ara ara bi ağrı oluyo nasıl anlatsam böyle ilk giriş kısmı ara ara kasılıyo gibi oluyo çok şiddetli değil ama işk defa böyle bişey oldu çok korktum açıkcası.internette hep rahim büyümesinden demiş ya içimi bi korku kapladı napsam acaba?

Canim Merhaba geçmiş olsun lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok demişti doktorum yinede danis istersen benimde bu ara karın biraz çıktı gibi ve ağrı oluyor karnını çevresinde bende korktum bişey mi var die rahim büyümesinde die okudum buradan baktım inş sağlıkla kucağına alicz canım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…