12 Nisan 2017 canımMerhaba canım. Benimde tarihi hesaplar misın. Son adet tarihi 8 temmuz. 3.gün embriyoşu. Transfer tarihi 22 temmuz.
Canım ben de de pembe renkli hafif akıntı var. Bende korkuyorum inşallah sıkıntı olmaz.
Canım senin transfer ne zamam idi.
Canım mutlaka kullan çünkü düşük olmasını engelliyor.
güzel haberler bekliyoruz.
herkesde bulantı olacak diye bir şart yok canım. 9 ay boyunca olmayabilir. ne güzel keyfini çıkarKızlar bulantısı başlayan var mı. Bende hala bir şey yok. Bulantı lar birden mi başlar bilgisi olan var mi
emsenin lekelenmen nasil kahverengi mi ?? benim dünden beri devam ediyor ama gitt gitde azaldi umarim biter de rahatlarim
gözün aydın canım maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKizlar onca lekelenmeye ragmen kan testi yaptirdim ve katlamis. Lekelenme Crinone den kaynakli dendi bana. Korkmayin.
Darisi hepimizin basina. Sagliklica alalim insallah kucagimiza!gözün aydın canım maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı haberler inş. İlk sonucun kaçtı.Hayirli haberler alırsın inşallah canım
çok şükür canim kaç çıktı değerlerin?Kızlar çok şükür degerim katlanmış
gözünaydın canım çok mutlu oldum. kese için randevu ne zamana verdilerKızlar çok şükür degerim katlanmış
Teşekkürler canım. Ben nisan 14 olarak hesaplamistim.12 Nisan 2017 canım
Benim lekelenmemde crinoneden kaynaklı olabilir o zaman çünkü ilacla beraber karışık halde akıntı oluyor.bende rahatladım.Kizlar onca lekelenmeye ragmen kan testi yaptirdim ve katlamis. Lekelenme Crinone den kaynakli dendi bana. Korkmayin.
gözün aydın.Kızlar çok şükür degerim katlanmış
621çok şükür canim kaç çıktı değerlerin?
Haftaya çarşamba inşallah cnmgözünaydın canım çok mutlu oldum. kese için randevu ne zamana verdiler
oo maşallah çok güzel yükselmiş. transferden sonra kaçıncı günün? daha önce değerlerin kaçtı?621çıktı cnm
maşallah evet çok şüküroo maşallah çok güzel yükselmiş. transferden sonra kaçıncı günün? daha önce değerlerin kaçtı?
maşallah canim. benimde 10 gun 132 dı. bugün 12 gun 300 çıktı. ondan sordum sanada.maşallah evet çok şükür
Transferin 10.gunu 113 tu bugün 14.gun cnm
Maşallah cnm seninde güzel artmış senin dr randevun ne zamanmaşallah canim. benimde 10 gun 132 dı. bugün 12 gun 300 çıktı. ondan sordum sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?