2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

günaydinnnn kizlar, cok sükür azcik akintim kesildi ara ara cok az oluyor cokkkkkk sükür... kizlar bebegi keseyi gören yada kalp atisini duyan varmi???

Perşembe Allah nasip ederse kalp.... umarım herşey yolundadır..bu arada midem çok fena.sizde de bu durum varmı hiç tadım yok ağzimda çok fazla islaklık var yutuyom yutuyom bıtmıyo..kusma yok henuz

Perşembe Allah nasip ederse kalp.... umarım herşey yolundadır..bu arada midem çok fena.sizde de bu durum varmı hiç tadım yok ağzimda çok fazla islaklık var yutuyom yutuyom bıtmıyo..kusma yok henuz
Ins duycaksin canm iyi dusun iyi olsun.benimde bulanti var ama kusma yok agzimin tadi hic yok canim bsryler istiyo ne istedgmide bilmiyorum

çok katılmak isterdim aranıza haftasonu şeker testim var.dondurulmuşlarla ne kadar ne olur hiç fikrim yok korkuyorum [/QUOT
inşallah canım. Rabbim en kisa Zamanda sana da nasip etsin inş. Ben iki düşük yaşadım bu 3. İnşallah bu defa sıkıntı yaşamam ama korkular hiç bitmiyor.

Ins duycaksin canm iyi dusun iyi olsun.benimde bulanti var ama kusma yok agzimin tadi hic yok canim bsryler istiyo ne istedgmide bilmiyorum
ikinizinde hersey gönlünce olsun arkadaşlar. Ben bugun 5+4 oldum ve hala bulantı yok. Daha önce 2 düşük yaşadım birinde kalp atışları vardı diğeri ise boş kese. Şimdi bende bulantı bekliyorum olmayınca acaba yine bosmu diye korkuyorum. Sizler tam olarak kaç günlük oldunuz bulantı için daha erken mi acaba.

Kızlar Selamlar,

Ben de ana adayıyım. Çok şükür Rabbime. Çok zor süreçlerden geçtik. Allah herkesin yardımcısı olsun.Bu yeni süreçte yavrularımızı bize nasip etsin inşallah.

Acil bir soru sormam lazım. Bu progesteron vajinal jeli sıktıktan sonra sabahında ya da akşamında iç çamaşırımda kahverengi tortular oluyor. Sizde de yaşanıyor mu?

slm mucize anneler .... Rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayıda nasip etsin.... bende 2 seneden beri hamile kalamıyorum sebebsiz infertilite diyorlarlar yane görünürde bir sorum yok ama bebişte yok... tüp bebeğe doğru gidiyorum aranızda istanbul medipol bağcılar hastanesinde dr mustafa acete tüp bebek yaptıran varmı? 29 kasıma randevu aldım ? eğer yaptıran varsa memmunmu bilgi verirseniz sevinirim.... :)

Acil bir soru sormam lazım. Bu progesteron vajinal jeli sıktıktan sonra sabahında ya da akşamında iç çamaşırımda kahverengi tortular oluyor. Sizde de yaşanıyor mu?
Normal bi durum canım herkes de aynı şekilde tortu gibi dökülüyor içerde kalmıyor bi süre sonra dökülüyor merak etme.

canımsın. Çok teşekür ederim.Nasıl mutlu ettin beni anlatamam. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu konuda yurtdisindaki tum forumlara baktim neredeyse cunku Kk de yasayan daha azdi. Korkma bak hatta cogunlukla daha saglam oturan bebege bile isaretmis. Benim BetaHcg normalden daha fazla katliyor. Ha devaminda ne olur bilemem ama doktor hastalarim hep yasiyor olagan bir durum korkma dedi. Transferin kacinci gunundesin o da onemli.

14. günü artık canım. bhcg de fena sayılmaz:) Allah herkese versin ama bu jel de sinir bozucu. Çok rahatladım dediklerinden sonra çok şükür

14. günü artık canım. bhcg de fena sayılmaz:) Allah herkese versin ama bu jel de sinir bozucu. Çok rahatladım dediklerinden sonra çok şükür
Nasil kan degerlerin? Kacinci gun basladin teste ? Bende de oldu ya aynisi karsilstirma icin soruyorum.

o kahvrerngi döküntüler bende de oldu hatta sivi seklinde bile oldu.. ama bebek yerlesirken ertrafindakileri eski kanlari falan disari atiyormus, o eski kanlarda zamanla kahverengilesip tortulasirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…