- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
29 ağustosa verdi randevuyu canim. senin?Maşallah cnm seninde güzel artmış senin dr randevun ne zaman
Belki hem kese hem kalp atışını da görürsün cnm inşallah ayın 24 cnm29 ağustosa verdi randevuyu canim. senin?
ayy ins ya ogunleride gorsek daha çok rahatlicaz. senin daha erkenmis. transferin ayın kaciydi?Belki hem kese hem kalp atışını da görürsün cnm inşallah ayın 24 cnm
Aynen cnm inşallah Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini ağustos 1 cnm 3. gün embiriyolarıayy ins ya ogunleride gorsek daha çok rahatlicaz. senin daha erkenmis. transferin ayın kaciydi?
benimde 3 agustos 5 gun 2 tane dondurulmustu. çok şükür mevlama. allahim butun isteyenlere nasip etsin ins.Aynen cnm inşallah Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini ağustos 1 cnm 3. gün embiriyoları
Amin cnm inşallahbenimde 3 agustos 5 gun 2 tane dondurulmustu. çok şükür mevlama. allahim butun isteyenlere nasip etsin ins.
cnm inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarinbende yarın 3.kez kan vereceğim bakalım ne durumdayım. bugün kendimi kötü hissediyorum. midem bulanmıyor ama tuhaf. sanki otobüse binmişim içim dışıma çıkmış gibi. yatsam yatcam zorla kalkıyorum. çok yorgunum
Canim süleyman bey miydi senin doktorun ?benimde 3 agustos 5 gun 2 tane dondurulmustu. çok şükür mevlama. allahim butun isteyenlere nasip etsin ins.
ewt canim sulleyman bey di.Canim süleyman bey miydi senin doktorun ?
Ben de 22 sinde gideceğim kontroleewt canim sulleyman bey di.
hayırlısı canim. bende 29 gidicem. senin tek di deme.Ben de 22 sinde gideceğim kontrole
Evet canım tek embriyohayırlısı canim. bende 29 gidicem. senin tek di deme.
hayırlısı olsun canim. ins güzel haberlerle gelirsin.Evet canım tek embriyo
Gunaydin canim iyimserligine hayranim. Insallah oyle olsun !Günaydın güzel haberler alacağımız vereceğimiz bir gün olsun inşallah
cnm inşallah pozitif olalimliki surecimiz güzel geçsin iyi düşünelim iyi olsun inşallahGunaydin canim iyimserligine hayranim. Insallah oyle olsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?