2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Canım merhaba.aynı durum bende de var.keseyi görmeden önce başladı hahverengi leke sonra azaldı şimdi yine başladı biraz.bende çok korktum doktor kese yanında biraz kanama olduğunu söyledi ama sorun yok dedi bizi tatile bile gönderdi. Benim yine de korkularım var tabi.Salı günü dr a gidicem bakalım son durumu öğrenicem. Senin transfer ne zamandı?

elzi tam olarak nasildi.. benim demin kesilmisti , simdi gene kan gibi basladi kafayi yiycem.. ablam doktorun dediklerini bosver yat uzan yerinden kalkma diyor .8

elzi tam olarak nasildi.. benim demin kesilmisti , simdi gene kan gibi basladi kafayi yiycem.. ablam doktorun dediklerini bosver yat uzan yerinden kalkma diyor .8
Canım benim hiç kan gibi gelmedi ama kahverengi geldi 1 hafta boyunca.şuanda yine yok kesildi ama bembeyaz da değil. Doktorun en iyisini bilir ama iğne vermesi gerekirdi gibi geliyor bana.çünkü benim doktorum kana çevirirse progestan igne yaptirirsiniz demişti. Ama 9 ay böyle olanlar var fazla düşünmemek stres yapmamak lazım.

Bende salı günü 6+2 olucam doktora göre hayırlısı bakalım. Bu hesap işi biraz karışık nete ve doktora göre.
Bende hala mide bulantısı yok.ama ara ara kasık ağrısı var özellikle sağ kasığim batıyor. Onun dışında bi farklılık yok.sende durumlar nasıl?

bana son adet tarifi ve kaçıncı gün embriyosu söyleyin hesaplayayım
Merhaba canım. Benimde tarihi hesaplar misın. Son adet tarihi 8 temmuz. 3.gün embriyoşu. Transfer tarihi 22 temmuz.
kizlar bana acil yardim lazim.. kahverengi akintim var, birazda kan geliyor napmaliyim
Canım ben de de pembe renkli hafif akıntı var. Bende korkuyorum inşallah sıkıntı olmaz.
Canim aramizda bir gun var duyarsin sanirim 6.hafyalik dedi doktor benim hesabima 6+5
Canım senin transfer ne zamam idi.
Selam hanımlar sabah kullandığım crinone jeli anneme unuttum.. bana bir öneriniz var mı
Canım mutlaka kullan çünkü düşük olmasını engelliyor.
Günaydın arkadaşlar bugün ikinci testim var
güzel haberler bekliyoruz.

Sağol cnm inşallah

Kızlar bulantısı başlayan var mı. Bende hala bir şey yok. Bulantı lar birden mi başlar bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…