Sare zeynep Almira duru Nisa cnm bu isimler nasıl senin aklında var mı bir işim benim eşim ASYA istiyorKızıma isimmmmm???? :))))
Feyza hoş canım ben begeniyorum gökçe nasıl nurselin de benim beğendiğim isimlerdenBen de bulamadim kızıma bi isim
Feyza nasıl sizce
Asya çok guzel cnm sağlıkla gelsin Asyanız inşlh.Sare zeynep Almira duru Nisa cnm bu isimler nasıl senin aklında var mı bir işim benim eşim ASYA istiyor
Nurselin i ilk defa duyuyorum cnm guzelmişFeyza hoş canım ben begeniyorum gökçe nasıl nurselin de benim beğendiğim isimlerden
Sagol Amin canım hepimizin yavrusu sağlıklı olsunlar inş duam hepimize senin aklında yokmu hiç eşinle Beğendiniz zamanla inş bi isme isinirsiniz ☺Nurselin i ilk defa duyuyorum cnm guzelmiş
Nida yı beğenıyoruz cnmSagol Amin canım hepimizin yavrusu sağlıklı olsunlar inş duam hepimize senin aklında yokmu hiç eşinle Beğendiniz zamanla inş bi isme isinirsiniz ☺
Ayy çok güzel canım benim bende çok beğendim sağlıkla doğsun inş kuzunNida yı beğenıyoruz cnm
Canim ben de devam ediyor... safra kesemde taş çıktı... bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş o da bulantıya sebep oluyor...Kızlar bulantısı hala devam eden var mı
Benimde hala devam ediyor canım arada da çıkarma oluyor zamn zamn bugunumze şükür çok sağol mesaj içinCanim ben de devam ediyor... safra kesemde taş çıktı... bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş o da bulantıya sebep oluyor...
Ben de bulantıdan çok mide yanması var. Saçlarından dolayıymış sanırımKızlar bulantısı hala devam eden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?