- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Neden cok hissetmiyorsun acaba ? Birazcik kilo mu var ? Ben artik hissetmeyince bi garip oluyorum. Siki mi calisiyorsun ya da ?Bol tekmelı haftalar olsun..cok hıssetmesm de hıssettıgımde dunyalar benım oluyor..
Ben de çok sık hissetmiyorum. Sabah akşam belirgin oluyor tekmeler. 66 ile hamile kaldım 78 in su an kilodan mı ki acaba.Neden cok hissetmiyorsun acaba ? Birazcik kilo mu var ? Ben artik hissetmeyince bi garip oluyorum. Siki mi calisiyorsun ya da ?
Ben 53 ile hamile kaldim 58.5 olmusum muhtemelen kilodandir diye dusunuyorum. Ben hergun mutlaka hissediyorum ozellikle sirt ustu yatarsam.Ben de çok sık hissetmiyorum. Sabah akşam belirgin oluyor tekmeler. 66 ile hamile kaldım 78 in su an kilodan mı ki acaba.
Bilmiyorum ki arkadasım..yogun calısıyorum ama oturarak genelde..cok fazla hıssetmıyorum...eve gıdıp yüzüstü yatarsam hıssedıyorum...oda herzaman olmuyor..Neden cok hissetmiyorsun acaba ? Birazcik kilo mu var ? Ben artik hissetmeyince bi garip oluyorum. Siki mi calisiyorsun ya da ?
Evet koldan cnmBende 56liyla hamile kaldım 62 yim suan bende sırt üstü yatarken hissediyorum arada oturduğunu da pit put vuruyor bu hafta daha belirgin hissediyorum bebisi kızlar tetanoz koldan mi yapılıyor acil yazarmisin
Sağol canım benim vuruldum şükürEvet koldan cnm
Neler neler denedim de hırsı geçmeyince geçmeyecek sanırım..ben de sabah şiddetli sırt ağrısı ile uyandım.. doktora gittik.. safra kesemde taş görüldü.. bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş o yüzden ağrı oluşuyormuş...
J jester yudum yudum ılık su içmen lazım boğazın kuru kalmasın..
olips kullanabilirsin... ben çok üşüttüğümde ayak tabanıma viks sürmüştüm iyi gelmişti...
öksürük varsa ılık süt içine bal koyabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?