Çok sevindim canım. Gözün aydın. Rabbim tüm bebekleri korusunGünaydın annişler bebeğimin bağırsağındaki parlaklık geçti çok şükür
Şeker yükleme testini doktor önermedi sadece açlık tokluk kan şekerimi ölçtürmemi istedibizimde dün kontrolümüz vardı...872 gr olmuşuz :)
plasenta previa materyalis dedi dr bey... yani plasenta rahim ağzına yapışmış, zorunlu sezeryan olacakmışız.. cinsel ilişki yok alttan muayene yok.. şeker yükleme testini yaptırmamı söyledi 75 gr ile :)
Ben ozel muayenehanesi olan bir bayana gidiyorum. Asli Vural Sesver, son derece memnunum.23 haftalık olduk,, doktorumdan aslında memnundum fakat şu an doktorum yaklaşık 2 ay görev başında olmayacak ve sonrası da mechul.. kontrollerim olmalı hastaneden bilgi verilmiyor.. ilaçlarım değişecek doktor a ulaşılmıyor sahipsiz kaldık bi nevi ve çok sinirlendim. Normal gebelik olsaydı yaşadığım her doktora gönül rahatlığıyla gidebilirdim ama başından beri bu doktor herşeyimizi biliyor diye çok pahalı ücretler de ödesem değiştirmek istememiştim. Ama hastanenin bizi bu şekilde ortada bırakması fecii derecede canımı sıktı. Antalya medisu hastanesi mehmet emin bey di doktorumuz. Aranızda antalyada yaşayam ve gittiği doktordan memnun olanlarınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorım
Ben de seninle aynı durumdayım. Hiçbirşey almadım henüz. 2 ay kala almayı düşünüyorum.Kizlar bu ne acele yahu, ne odam var ne arabam ne kiyafetim :)) ne aldiniz ne kadara aldiniz onu da paylasin bari bilgimiz olsun.
Demekki bir ben değilmişim :)Artık topik yavaşladı...ilk heyecanı koruyamadık mı kızlar..bende artık aşırı sabırsızlık var bu haftalar nasıl geçicek bilmiyorum..daha 28...pofffffff gelsin nisaannnn
Ya nolur diyet nasıl oluyo anlat gözünü sevıyım ne yicem 13 aldım daha 10 hafta var şekerim falan iyi de iştahım felaket.ilk gebeliği 19 kıloyla tamamlamiştim.elimde değil(12 kilo almistim ben. Şeker çıktı diyetteyim iki kilo verdim 10 a indi aldığım kilo. 29+2 yüz bugun. Moralim çok bozuk kızlar diyete rağmen şeker düşmedi,insuline başladık ama gene düşmüyor. Canımı çok sıkıyor bu durum :-( parmaklarım delik deşik oldu kan almaktan. İnsülin iğnesi de bana tedavi dönemlerini hatırlatıyor :-( iğne görmek bile istemiyorum ama mecburum .Ah bir de derman olsa derdime.cuma tekrar gidecegim dahiliyeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?