2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

6 kilo aldım ben
Valla mşlh diyim de ben anlamıyorum bu işi çok zayıftım ben ama şuan aşırı yıyorum ve çok ödem var hep açım sen acıkmıyonmu..bünye meselesi demekki yapçak bişi yokbelkıde..hayatım kılo almaya çalişmakla geçmişti şimdi obez gibiyim

Sabah 4-5 tane zeytin,bir parça peynir ,haşlama yumurta ve yeşillik.
Ara öğün süt,yoğurt veya meyve, fındık, ceviz (sadece biri)
Öğle çorba , sebze yemeği
Ara öğün sut ,yoğurt,meyve ,fındık ,ceviz(sadece bir tanesi)
Akşam çorba , yemek (sebze/balık/et) ve bol salata
Ara öğün. Gene aynı şeyler
Başka da bir.sey yemiyorum. Çok acıkıyorum ama şekerden dolayı yemiyorum midem kazınıyor resmen. İstahim çok açık benim de

12 kilo aldım bende. Şekerim de normal çıktı şükür.. kiloya çok takılmadım çünkü ilk zamanlar kullandığım hormon hapları aldırdı bu kiloları.. bıraktığımdan beri artışı normal seyrinde ilerliyor

Selam hanımlar...
Ben 93 ile başladım 14. Hafta 89 a kadar düştüm.. şu anda 96 kiloyum... yani 3 kilo almış sayılıyorum... ama çok şükür hersey yolunda...
Ben çok sıvı tüketiyorum.. ara öğünler muhakkak oluyor ve her oglen yemekte yoğurt oluyor.. günde 2.3 dilim ekmek anca yiyorum..
Bi akşam meyve bi akşam tatlı yiyorum...
Gece yatmadan ya da sabah kalkınca ballı süt içiyorum.. Demir ilacı kullaniyorum gynoferrasanol bazen o kabiz yapıyor o gün şişkinliğim oluyor... Dr günde 40.45 dk yürü dedi malum havalardan dolayi yürüyüş yapamıyorum.. ama gün içinde aktif çalıştığım için dengeliyordur diye düşünüyorum

Bugun dr günümüzdü ama kızım hiç poz vermedi yüzünü göremedık minnoşumun.herşey yolunda bin şükür

MAerhaba anneler bugün kontrolümüz vardı bebişim 1050gr olmuş çok şükür herşey yolunda dedi dr um inşallah hep böyle devam eder ve inşallah sizlerinde iyi gidiyodur.bu arada 60 kilo ile hamile kalmıştım 67kilo olmuşum

Maşallah maşallahh.. kızlar doğum hakkında korkularınız var mı nasıl doğum düşünüyosunuz ?

2.doğumum olcak inş bu da sezeryan.tarihi bile verdi dr.spinal anestezi olcak.gunler çabuk geçsin dıye dua edıyorum 13 kg aldım çok zorlanıyorum

2.doğumum olcak inş bu da sezeryan.tarihi bile verdi dr.spinal anestezi olcak.gunler çabuk geçsin dıye dua edıyorum 13 kg aldım çok zorlanıyorum
Benim daha ilk doğumum ve çok bilgili değilim açıkcası.. normal doğum yapmayı çok istiyodum fakat iğne kullandığım için normal doğum yapamayacağımı söyledi doktor ve sezaryen için de nasıl bi anestezi olmalıyım bilemiyorum senin ilk doğumunda da tercihin spinal mi olmuştu ?

İlk doğum genel anesteziydi.artık tercih edılmıyormuş bebeğe anestezık madde gittiği için.spinalde 6saat ağrı olmuyor.bebek daha diri çıkıyor.dr spinal tercih edıyo

İlk doğum genel anesteziydi.artık tercih edılmıyormuş bebeğe anestezık madde gittiği için.spinalde 6saat ağrı olmuyor.bebek daha diri çıkıyor.dr spinal tercih edıyo
Bu durumu kendi doktorumla hiç konuşmadım henüz.. ne tercih ediliyor bilmiyorum ama yine de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..

30.haftaya merhaba..arkadaşlarıma merhaba...iyiki varsınız kızlar

anneler nasilsiniz bakalim nasil gidiyor bi kac ayiniz kaldi rabbim saglikli shatli bir sekilde tamamina erdirir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…