- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Valla mşlh diyim de ben anlamıyorum bu işi çok zayıftım ben ama şuan aşırı yıyorum ve çok ödem var hep açım sen acıkmıyonmu..bünye meselesi demekki yapçak bişi yokbelkıde..hayatım kılo almaya çalişmakla geçmişti şimdi obez gibiyim6 kilo aldım ben
Maşallah maşallahh.. kızlar doğum hakkında korkularınız var mı nasıl doğum düşünüyosunuz ?MAerhaba anneler bugün kontrolümüz vardı bebişim 1050gr olmuş çok şükür herşey yolunda dedi dr um inşallah hep böyle devam eder ve inşallah sizlerinde iyi gidiyodur.bu arada 60 kilo ile hamile kalmıştım 67kilo olmuşum
Benim daha ilk doğumum ve çok bilgili değilim açıkcası.. normal doğum yapmayı çok istiyodum fakat iğne kullandığım için normal doğum yapamayacağımı söyledi doktor ve sezaryen için de nasıl bi anestezi olmalıyım bilemiyorum senin ilk doğumunda da tercihin spinal mi olmuştu ?2.doğumum olcak inş bu da sezeryan.tarihi bile verdi dr.spinal anestezi olcak.gunler çabuk geçsin dıye dua edıyorum 13 kg aldım çok zorlanıyorum
İlk doğum genel anesteziydi.artık tercih edılmıyormuş bebeğe anestezık madde gittiği için.spinalde 6saat ağrı olmuyor.bebek daha diri çıkıyor.dr spinal tercih edıyoBenim daha ilk doğumum ve çok bilgili değilim açıkcası.. normal doğum yapmayı çok istiyodum fakat iğne kullandığım için normal doğum yapamayacağımı söyledi doktor ve sezaryen için de nasıl bi anestezi olmalıyım bilemiyorum senin ilk doğumunda da tercihin spinal mi olmuştu ?
Bu durumu kendi doktorumla hiç konuşmadım henüz.. ne tercih ediliyor bilmiyorum ama yine de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..İlk doğum genel anesteziydi.artık tercih edılmıyormuş bebeğe anestezık madde gittiği için.spinalde 6saat ağrı olmuyor.bebek daha diri çıkıyor.dr spinal tercih edıyo
Canımm ya nerelerdesinn naptin nettin yeni süreç başladımıı herşey yolundamianneler nasilsiniz bakalim nasil gidiyor bi kac ayiniz kaldi rabbim saglikli shatli bir sekilde tamamina erdirir insallah.
canim yok daha baslamadim.senin nasil gdiyo baya az kaldi masallah massallah rabbim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde insallahCanımm ya nerelerdesinn naptin nettin yeni süreç başladımıı herşey yolundami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?