- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Allah razı olsun cnm hep aklımdasın inan.topiği sen açtın senle çıktık bu yola butun kalbimle diliyorum tez vakıtte evladını kucakla.şu cuma gunu dualarımdasın cnm.ben de napim işte haftalar çabuk geçsin istıyom zor geçiyo..hamdolsun ne dıyımcanim yok daha baslamadim.senin nasil gdiyo baya az kaldi masallah massallah rabbim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde insallah
evet cok ugurlu bi topik neredeyse herkes pozitif gordu.ben yarida ayrildim ama aklim sizlerde dualarinizi eksik etmeyinAllah razı olsun cnm hep aklımdasın inan.topiği sen açtın senle çıktık bu yola butun kalbimle diliyorum tez vakıtte evladını kucakla.şu cuma gunu dualarımdasın cnm.ben de napim işte haftalar çabuk geçsin istıyom zor geçiyo..hamdolsun ne dıyım
Rüyalar tersine çikar arkadaşim içini ferah tut herşey yolunda..minnoşun birkaç haftaya senınle olacak Allahın izniyle..Kötü bir rüya ile uyandım bugün .. bebeğimi kaybediyodum ve burda size yazıyodum.. Allah hepimizin yavrularını korusun kimseye bu acıyı yaşatmasın ..
İnşallah inşallah..Rüyalar tersine çikar arkadaşim içini ferah tut herşey yolunda..minnoşun birkaç haftaya senınle olacak Allahın izniyle..
O günlerde aranızda yoktum ama böyle yazdın o günlerim geldi aklıma.. bana 12 gün test yaptırmayı yasaklamıştı doktorum ama ben dayanamayıp sekizinci günde erken gebelik testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı sevincimden deliye dönmüştüm ne çok ağlamıştım aahh ahh.. ne mutlu şimdi doğuma kalan süreyi sayıyorumKızlar dr gittikçe yazalım gelişmeleri iyice koptunuz gunlerce tek satır yazmiosunuz böyle giderse ben de çıkıcam.ilk gunleri hatırlayın bhcg sonuçları için çıldıroyoduk şimdi noldu??
Bende 9.gun yapmıştım cnm ve burda testin resmini paylaşmiştim şoka gırmiştim ölsem unutmam... koca bi şubat daha koca bi mart var önümde....sabırrrO günlerde aranızda yoktum ama böyle yazdın o günlerim geldi aklıma.. bana 12 gün test yaptırmayı yasaklamıştı doktorum ama ben dayanamayıp sekizinci günde erken gebelik testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı sevincimden deliye dönmüştüm ne çok ağlamıştım aahh ahh.. ne mutlu şimdi doğuma kalan süreyi sayıyorum
Az kaldı Allahın izniyle baksana göz açıp kapayıncaya kadar geçti bunca süre.. tabi korkularla tedirginliklerle :) bi yönden çok şanslı görüyorum bizi. Çünkü normal bi gebelik yaşadaydık istediğimiz anda sahip oldaydık bu yavrulara sanki bu kadar heyecanlı bu kadar mutlulukla geçmezdi süreç.. bir ay arayla hamile kalan bi arkadaşım var bebek istedi ve 2 ay içinde oldu. Şimdi bakıyorumda oralı değil pek.. dikkat etmiyor umursamıyor.. nasıl olsa olacaktı diyerek benim bizim kadar üzerine titremiyor.. oysa bizde durum öyle mi? En ufak bir terslikte eminim sizde benim gibi dünyanın bütün evhamlarını yapıyosunuzdur..Bende 9.gun yapmıştım cnm ve burda testin resmini paylaşmiştim şoka gırmiştim ölsem unutmam... koca bi şubat daha koca bi mart var önümde....sabırrr
Bende bugün doktorumla görüştüm en güzeli spinal anestezi diyor o da vücut yapım uygunsa.. genel anestezi çocuğa geçiyormuş..31.haftadayım artık spinal anesteziye yoğunlaştım süreklı okuyorum genelde olumlu yorumlar var..alınacaklar alındı beşik bebek arabası herşeyy..gecelık bulamıyorum en basit şey ama bulamadım valla::))))
Suwen e baktım şimdi lohusa geceliği diye süzdüm 1adet ürün var o da tükenmişSelamlar.... Bugün Dr kontrolumuz vardı... haftamiz ile uyumluyuz.. 1570 gr olmusuz... plesanta previa olduğu için kesinlikle Sezeryan olacağız...
Ben suwen den aldım gecelik sabahlik takımı.. pijama takımı... çok güzel pamuklu kumaşı..
Kesinlikle haklısın...bebişle aynı tokalarımız hazirmi kızlarrr:))) foto önemlibu işler tamamen ticaret :)
vallahi fotoğraf çekimi için saten al felan dıyen oldu ama pamuk pazen benim tercihim rahat olmam daha önemli :)
Özendim şimdi.. biz oğluşumla aynı neyi kullandak acabaKesinlikle haklısın...bebişle aynı tokalarımız hazirmi kızlarrr:))) foto önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?